FC Punt

FC Punt
aangesloten bij de Belgische Voetbalbond
Eerste elftal, reserven, junioren, scholieren, knapen, miniemen, preminiemen en duiveltjes
Kalender, Uitslagen en Rangschikking

De terreinen liggen in
Leeks te Geel, 
Tel. 014/58.78.15

Te Spelen Wedstrijden

Zaterdag 05 november
Duiveltjes A ....Vrij..
11.30u. Itegem C - Duiveltjes B
12.30u. Preminiemen B(A&P) - Exc.Vorst B.....terrein Alberta
14.30u. St. Lenaarts A - Miniemen(A&P)
14.30u. Juniors(A&P) - Noordstar A.....terrein Alberta
14.30u. Zammel B - Reserven
15.00u. Verbr.Meerhout B - Preminiemen

Zondag 06 november
09.30u. Ezaart - Knapen(P&A)
14.30u. PUNT 1 - Achter Olen

Zaterdag 12 november
11.30u. Zammel B - Preminiemen B(A&P)
12.30u. Netezonen B - Duiveltjes A
13.00u. Duiveltjes B - Herselt D
13.00u. Preminiemen - Rauw C
13.00u. Miniemen(A&P) - KFC Mol A......terrein Alberta
13.00u. Verbr.Meerhout - Juniors(A&P)
15.00u.(uur?) Reserven - Weelde B

Zondag 13 november
09.30u. Knapen(P&A) - Verbr.Meerhout
PUNT 1......Vrij!

Gespeelde Wedstrijden

Weekend 29-30 oktober

Duiveltjes A - Stand.Vorst: 5 – 8
Zonder onze spits Siebe(kwetsuur)wisten we dat het moeilijk ging worden om doelpunten te maken. Maar dat was buiten Jens (onze nieuwste aanwinst) en Jan gerekend. De eerste minuten verliepen weer moeizaam en het was even zoeken naar een beter wedstrijdritme. Het lijkt wel een traditie te worden dat we van start gaan als een diesel en in de eerste 5 minuten een paar doelpunten moeten slikken. Eens onze ploeg op dreef was werd er een aardig potje voetbal gespeeld. Jan deed een paar mooie reddingen en aanvallend begon het tactisch goed te lopen. En wie scoorde ons 1ste doelpunt, jawel dat was Jens tot zijn eigen grote verbazing. Even later wist Niels mooi gebruik te maken van de ruimte die door onze spelers werd gecreëerd en na een mooie solo goed af te werken. Ruststand was 2 – 6. Jan werd in het doel vervangen door Seppe die de smaak te pakken heeft. In de 2de helft namen onze jongens direct het initiatief en speelden ze zeer aanvallend voetbal. Jan was echt ontketend en speelde zijn beste wedstrijd van seizoen, hij was onvermoeibaar en werd hiervoor ook beloond met 2 doelpunten. Jens lijkt een echte goalgetter te gaan worden en scoorde ook een 2de maal. Prachtige inzet van al onze jongens die een echte vechtersmentaliteit aan het kweken zijn. Eindstand: 5 – 8. De ploeg; Jan Kerckhofs, Maxim Verschueren, Thomas Vanspringel, Niels Vansant, Gilles Liekens, Seppe Steurs en Jens Van den Auweland.

Duiveltjes B - Alberta C: 3 - 5
Alberta begon, in tegenstelling tot onze jongens, fel aan de wedstrijd en kwam al snel 2 doelpunten voor. Ook de rest van de eerste helft bleven onze jongens ondermaats presteren met als gevolg 0 – 4 bij de rust. De keepers wissel - Ton Ton in plaats van Tiemen - tijdens de rust bleek de juiste zet. Jorne en vooral Tiemen waren niet van plan zich gewonnen te geven en deze strijdlust spoorde ook de andere aan om een tandje bij te steken. De tweede helft konden onze jongens dan ook met 3- 1 voor zich op te eisen. Met een beetje geluk en iets meer efficiëntie was een gelijkspel of misschien zelfs een overwinning nog mogelijk geweest. Ploeg/doelpunten : Jorne Gielen (2), Tiemen Moelants (1), Lennert Van Gelder, Thijs Van Looy, Santo Roger, Yang Ton Ton.

Preminiemen - KVC Westerlo: ? - ?

Preminiemen B(A&P)...Vrij.

Miniemen - Netezonen: 2 - 6 
Ze hebben goed meegevoetbald. Ze zijn puur gepakt op de snelle counters van Netezonen.

Tongerlo - Juniors(A&P) : 10 - 0
Ploeg niet voltallig, dan ga je de boot in....gekwetsten, zieken, geschorsten, enz...als redenen...het kan gebeuren.!

Reserven - St.Dimpna B: 1 - 4
Ken Goos red onze magere eer.

Knapen(P&A) - VC Modavo: 3 - 1
Een blitsstart van onze jongens bracht ons al na een vijftal minuten op voorsprong. Een hoekschop werd slecht weggewerkt door de tegenpartij, in de voeten van Kenny, die beheerst in de korte hoek afwerkte. We hoopten met zijn allen op een vervolg maar dat kwam er jammer genoeg niet. De meisjes van Moldavo kwamen meer en meer in de partij en werden zelfs de betere ploeg. Hoe onze jongens aan een lief moeten komen is mij een raadsel want wat ze op de grasmat lieten zien was bedroevend zwak, ze hebben bang van de meisjes!!! Wat onvermijdelijk was gebeurde dan ook, een oververdiend tegendoelpunt. En we mochten ons nog gelukkig prijzen dat we máár met 1 - 1 de rust in gingen. Een flinke bolwassing van de trainer was hun deel. Na de rust hetzelfde spelbeeld. Moldavo de betere ploeg en onze jongens liepen achter de feiten aan. Enkele doorbraken van hun werden vakkundig afgestopt door Nick of Kristof. Enkel tacktische ingrepen van de trainer brachten uiteindelijk een beetje beterschap. We begonnen terug kansen af te dwingen en er was terug geloof in eigen kunnen. Na een vrije trap van Andy kon Youssef van het geharrewar gebruik maken om de bal in het doel te schieten. Na nog een paar minuten was er een snelle inworp van Christophe naar Kenny die zich mooi wegdraaide van zijn verdediger en op doel trapte. De doelvrouw was verrast en de bal verdween in het net. 3 - 1 Opluchting op de bank en bij de supporters. We hebben deze partij dan toch winnend kunnen afsluiten. De frietjes achteraf smaakte nu nog lekkerder. Een opgemerkte bezoeker na de match was Christa die onze jongens kwam bedanken en ze prompt een consumptie gaf. We hopen om haar terug meer te zien? Blijven winnen jongens doe het maar voor Christa?

FC Gierle - PUNT 1
: 1 - 0

Weekend 21-23 oktober

Zwaneven - Juniors(A&P): 2 - 4 ...vriendschappelijk
Andy Lauwers, Ken Vandoninck en 2 x Jelle Cools scoorden. De match werd vroegtijdig gestopt door de hevige regen en vooral door het onbespeelbaar worden van het terrein.

Westerlo - Duiveltjes A: 5 – 3
Op een voetbalplein ‘s morgens in de vroege stonden onze duiveltjes…, voordat onze jongens goed wakker waren stond er al 2 – 0 op het scorebord. Toen herpakten we ons en voetbalden aardig mee. Toch kon de tegenpartij nog een keer de bal in het doel trappen voor de rust. Keeper Siebe werd gewisseld door Seppe. De tweede helft konden we meer druk zetten en dat leverde snel resultaat. Siebe wist 3x te scoren, niet te vergeten mede door inzet van al onze spelers. Een extra vermelding voor sterkhouder Niels Vansant. Naar het einde toe zaten onze mannen er een beetje door en dat was te merken op veld en Siebe die het veld met een kwetsuur diende te verlaten ( veel beterschap van de hele ploeg ). Toch een puike prestatie met maar 1 wisselspeler. De ploeg ; Siebe Gielen, Jan Kerckhofs, Niels Vansant, Seppe Steurs, Maxim Verschueren en Thomas Vanspringel.

Zoerle C - Duiveltjes B: 0 - 13
Ondanks het vroege uur waren onze jongste spelertjes vandaag niet te stuiten. Vanaf de eerste minuut trokken zij het heft naar zich toe. Terwijl Gilles, Jorne, Santo, Thijs en Ton Ton de netten 7 keer deden trillen, had keeper Lennert geen problemen om zijn doel zuiver te houden. Ook in de tweede helft was het door de inzet van gans de ploeg doorgaans éénrichtingsvoetbal. Toch was er een schitterende reflex van keeper Thijs nodig om de nul op het bord te houden. Jorne en Gilles legde met elk nog drie doelpunten de eindcijfers vast. Proficiat duiveltjes B!!! Ploeg/doelpunten : Jorne Gielen(4), Gilles Liekens(5), Tiemen Moelants, Lennert Van Gelder, Thijs Van Looy(2), Santo Roger (1), Yang Ton Ton(1).

Preminiemen B(A&P) - Zoerle B: 3 - 5
Preminiemen B doen het wel goed (met de rust was 3-1) en er is progressie.
Olmen - Preminiemen: 6 - 2..geen verslag!

Verbr.Balen A - Miniemen(A&P): 10 - 0
Ze geraken natuurlijk volledig gedemotiveerd en doen geen moeite meer.

Olmen B - Reserven: 1 - 1
Knappe eerste helft met veel kansen afgewisseld met een ronduit onooglijke tweede helft.....tjonge tjonge!!....doelpunt van Wouter Douwen.....Positieve is wel de goede sfeer bij de spelers....Jammer van het maaaaaaarrrr ene doelpunt uit de eerste helft, het had met wat geluk 0 - 5 in ons voordeel kunnen zijn met de rust, maar die duivelse keeper van Olmen besliste er anders over.

Herselt - Knapen(P&A): 4 - 1
Overdreven uitslag van deze wedstrijd. We werden een paar keer koud gepakt op de counter door de snelle spitsen van Herselt. Voetballend bracht de tegenpartij er niets van terecht. Op het gebied van voetbal spelen waren we een betere ploeg dan onze tegenstrever. Maar zoals zo dikwijls in het voetbal kreeg het paard dat de haver verdiend niet waar het recht op had. We kunnen het voetballend waar maken maar in deze wedstrijd werd nog maar eens het schrijnend gebrek aan scorend vermogen bloot gelegd. Ook enkele individuele fouten lagen aan de basis van deze nederlaag. De spelers moeten ook eens naar zichzelf kijken en niet alleen de schuld zoeken bij iemand anders. Dat er een strafschop gemist werd door onze ploeg lag misschien mee aan de basis van het verlies van deze partij. Maar we moeten zeker de weerbaarheid kunnen tonen dat we ons daar overheen kunnen zetten. Het enige doelpunt van ons werd gescoord met een verre trap van Andy Wijnants. Dit willen we meer zien in een wedstrijd, dat er op het doel getrapt wordt. Komaan mannen er terug met de volle moed tegenaan op de trainingen. Eens moeten we deze tegenslagen te boven komen en kunnen we de ware ploeg laten zien aan onze supporters die elke week trouw op post zijn. Misschien wel volgende week in de thuiswedstrijd. Een mededeling van onze supporters aan de spelers. Ze willen jullie een hart onder de riem steken en daarom trakteren ze jullie in de wedstrijd van zondag op een portie frieten met een curryworst. Laat aan hen zien dat jullie het verdienen?

PUNT 1 - Olmen  3 - 3

Weekend 15-16 oktober

Duiveltjes A - Larum B: 7 – 5
Weeral lachende gezichten op en rond het terrein door een uitstekende prestatie van onze jongens. Mooi voetbalweer voor de zoveelste keer op rij en veel volk in de Puntse Arena om onze ploeg naar voor te roepen. Direct na het eerste fluitsignaal namen de Puntse Duivels het heft in handen. Er werd door beide ploegen aanvallend gespeeld en doelpunten volgden elkaar langs weerszijden op. Ruststand 5 – 3 in het voordeel van Punt. Aandachtspunten van op de training wierp deze keer vruchten af. Onder de rust werd keeper Jan gewisseld met Seppe. Beide ploegen wisten elk nog 2x het net te raken, wat resulteerde in een 7 – 5 eindstand. Proficiat jongens doe zo verder!
De ploeg : Siebe Gielen, Jan Kerckhofs, Maxim Verschueren, Thomas Vanspringel, Niels VanSant, Seppe Steurs en Gilles Liekens.

Duiveltjes B - Oosterzonen B: 5 - 8
Ook deze week konden onze jongens de winst niet naar zich toetrekken. In de eerste helft was het nog vrij spannend 3-4 maar in de tweede helft nam de tegenstanders meer afstand. Hopelijk volgende week beter.
Ploeg/doelpunten: Jorne Gielen (5), Tiemen Moelants, Lennert Van Gelder, Thijs Van Looy, Santo Roger , Yang Ton Ton

Preminiemen - Larum : 2 - 6
.......geen verslag..

Herselt B - Preminiemen B(A&P): 6 - 3
...niet zo slecht....

Miniemen(A&P) - St.Dimpna A: 1 - 11
.....een opdoffer.....

Verbr. Balen B - Juniors(A&P): 5 - 3..

Reserven - Ezaart B: 2 - 0
......Guy Belmans en Tom VandenSteen scoorden en verdreven Ezaart van de 1ste plaats int klassement(?)...of beter, zij bezorgde Ezaart een kater door ze hun 1ste nederlaag van het seizoen aan te smeren....KNAP!!!

Knapen(P&A) - Oevel B: 1 - 3
...jammer verloren

Heibloem Zittaart - PUNT 1: 1 - 1
Jan Bulckens scoorde uit vrijschop een knappe goal....De scheidsrechter liet zich nadien vangen aan matennaaierij(uitlokking) van een van de spelers van Heibloem waardoor onze zwarte parel Claude Mambo vroegtijdig onverdiend het veld moest verlaten met een rode kaart..toch hield Punt moedig stand ondanks Zittaarts overwicht..
 

Weekend 8-9 oktober

Zoerle B - Duiveltjes A: 3 – 4
Ondanks een paar zieke spelers toch een mooie overwinning in de wacht kunnen slepen, dat getuigt van inzet en karakter. Weerom een knappe wedstrijd van onze jongens en met de hulp van Jorne Gielen 1ste en stukje 2de helft. De eerste helft verliep moeizaam en het was zoeken naar een goede inpassing van de spelers op het terrein, doelpunten die we tegen kregen lagen aan de basis van een paar tactische fouten. Stand na de 1ste helft 3 – 2. Keeper Thomas werd gewisseld met Jan, Siebe in de spits, Maxim (Jorne) op rechterflank en Thomas op linkerflank maar ook afwisselend in de verdediging met Niels. Voetballend verkregen we hierdoor het overwicht en konden nog 2x scoren. Siebe wist zelfs 3x de binnenkant van de paal te raken! Ook een pluim voor Maxim die een zeer goede 2de helft speelde. Eindstand 3 – 4 ; doelpunten gemaakt door Siebe 2x en Niels 2x ....De ploeg : Siebe Gielen, Jan Kerckhofs, Maxim Verschueren, Thomas Vanspringel, Niels Vansant en Jorne Gielen.

Ramsel B - Duiveltjes B: 9 - 2
Ik dacht dat we ingeschreven waren in een reeks van geboortejaar 1999 ?? Ondanks het grote fysieke verschil hebben onze jongens toch hun best gedaan en wist Jorne bovendien nog 2 keer te scoren...Ploeg: Jorne Gielen, Tiemen Moelants, Roger Santo, Lennert Van Gelder, Thijs Van Looy, Vanspringel Thomas (2de helft), Yang Ton Ton.

Oosterzonen - Preminiemen: ?

Preminiemen B(A&P) - Berg en Dal: 6 – 4
Zeer goede wedstrijd van onze eerstejaars. De tegenpartij liep uit tot 1-4 maar onze jongens & meisjes knokten zich terug in de match tegen een toch wel sterk Berg & Dal. Er werd snel en vinnig gespeeld. De flanken werden goed benut en we kregen heel wat kansen. Doelpunten : Bikash Michiels 1, Laure Goeminne 2 en Jarne del Ciotto 3.

Miniemen(A&P) - VV Schoor....vriendenmatch: 1 -7 of 8 of 9
Ik weet het niet meer zo goed. Wel was het zo dat Schoor aantrad met een gemengde ploeg van miniemen en kadetten. Te zwaar voor onze jongens maar toch goed gespeeld en heel wat uitgeprobeerd. Het eerreddend doelpunt werd gemaakt door Cédric Verhulst.

Juniors(A&P) - Stand Vorst: 4 - 3  Gewonnen ipv gelijk !

KVC R.H.Sportief B - Reserven: 1 - 5
Maarten Verbiest 3 x , Wouter Dauwen en Stijn Binnemans, geen probleem voor onze reserve.

RC Mol-Wezel B - Knapen(P&A): 1 - 2
Wat een wedstrijd !! De ouders, trainers en begeleider kregen er haast een hartinfarct van. We zijn nog eens gewonnen. En verdiend mogen we wel zeggen. De trainer moest nog op het laatste moment een wijziging aanbrengen aan de ploeg zodat de opstelling die op papier stond niet tot zijn recht kwam. Pas op, de achterhoede stond op punt (woordspelingkje) dat mag gezegd worden. Betrouwbaar sluitstuk in de defensie waren de doelmannen Kristof Binnemans en Jan Peeters. Met dan daarvoor, de sleutelopdedeur Nick Wuyts bijgestaan door een sublieme Jelle Stevens en een betrouwbare Christophe Verreyt. Het middenveld was zoals steeds goed bevolkt met als verdedigende middenvelder en stofzuiger van dienst Niels Mangelschots. Op de flank, een prima Tommy Fonken op rechts, op links Youssef Sitou. Centraal in het middenveld onze twee vuurtorens Andy Wijnants en Joery Scheepers. Vooraan Kenny Elsermans en Sam Turlinckx. Op de bank nieuwkomer Giel Geerinckx en Jens Stevens die beiden blijk gaven van een goede ploeggeest door zeer goed in te vallen. De eerste helft was gelijkopgaand met een licht overwicht voor onze jongens. Doelpunten vielen er echter niet ondanks verwoede pogingen van Andy en Tommy. Het bracht de begelijders tot de uitspraak: "Wie hier scoort wint de match". De tweede helft begon in mineur, direct een doelpunt tegen. Wedstrijd verloren zou je dan denken? Dit was echter buiten de vechtlust van de ploeg gerekend. Een taktische ingreep van de trainer bracht soelaas. Christophe Verreyt werd naar voor geschoven, (was dus de oorspronkelijke opstelling van de trainer en dus was zijn denkwijze de juiste). Kristof Binnenmans werd linker flank en Jens Stevens op de links achter plaats. Meteen gevaar voor het doel van de tegenstrever. Na terug leggen kon Andy scoren met een prachtig schot op doel. Het gaf de jongens moed en verbeten werd er gezocht naar de winning goal. Die kwam er uiteindelijk via Kenny die goed gevolgd was op de doelman en eerder bij de bal was. Met zijn dikke teen kon hij de bal naast de doelman in het lege doel plaatsen. Nog 5 bange minuten en de zenuwen die door de kelen gierden. Het verlossend eindsignaal weerklonk en we konden aan de viering beginnen. Proficiat aan de gehele ploeg en begeleiders om de jongens tot dit mooie resultaat te brengen. Nu dit resultaat bevestigen in de volgende thuismatch en we zijn vertrokken voor een mooie reeks. Doe zo verder jongens !!!

PUNT 1 - Netegalm: 1 - 3......Uitstekende 1ste helft van onze jongens, 1 - 0 winst zelfs met rust....maar Netegalm kwam als herrezen uit de kleedkamer en klaarde de klus in hun voordeel.....en Punt ..? zonder punten....jammer!
.
Scholieren(P&A) ....algemeen niet opkomen vanaf 25 sept '05, wegens onvoldoende spelers.

Weekend 1-2 oktober

Duiveltjes A - Oosterzonen A: 6 – 7
Spannende match tot het einde, maar deze keer lukte het net niet. In de eerste helft werd er mooi voetbal gespeeld door beide ploegen. De eerste 10 minuten waren we de betere ploeg en konden uitlopen tot 3 – 1. Op het einde van de 1ste helft kwam de tegenstander gevaarlijk opzetten en kon langszij komen, score bij rust 3 – 3. Na de rust bleek de tegenstander sterker geworden en er kwam veel druk op onze verdediging die redelijk stand wist te houden, ook onze keeper Jan leverde puik werk. De score werd al snel 3 – 5, onze jongens schoten weer even wakker en maakten er 5 – 5 van. De tegenstander bleef de ene aanval na de andere opzetten. Door de grote druk maakten we te veel fouten en de kansen die we kregen werden door een ijzersterke keeper van de tegenpartij gestopt. Eindscore 6 – 7. Toch goed gespeeld jongens, trouwens achteraf bleek dat de ploeg van de tegenstander allemaal een jaar en zelfs twee ouder waren. De ploeg : Siebe Gielen, Jan Kerckhofs, Thomas Vanspringel, Niels Vansant, Seppe Steurs en Gilles Liekens.

Duiveltjes B - Wiekevorst C.: 2 -17
In de eerste helft konden onze jongens de nederlaag nog een beetje beperken (1 – 6) maar in de 2de helft gingen onze jonge helden fysiek ten onder tegen een tegenstander die op 2 man na allemaal jongens van een jaartje ouder op het plein had staan. De 2 doelpunten voor FC Punt werden door Jorne Gielen gescoord. Ploeg: Jorne Gielen, Tiemen Moelants, Lennert Van Gelder, Thijs Van Looy, Verschueren Maxim, Yang Ton Ton.

Preminiemen - SKS Herentals C: ?

Oevel B - Preminiemen B(A&P): 11 - 2...zonder commentaar!

Branddonk - Miniemen(A&P) : 9 - 1...zonder commentaar!

Oevel - Juniors(A&P): 9 - 0
Op derre frak, match vroegtijdig stil gelegd....!

Reserven - Rauw B: 4 - 6
 ....hehehe ...groene lach...

Knapen(P&A)....waren vrij.

Scholieren(P&A) - Noordstar
Onze scholierenploeg had te weinig spelers en is ontbonden(algemeen niet opkomen sinds 25/10, zie sportleven)
Onze scholieren zijn FC Zammel gaan versterken, heb ik vernomen(?)

Wortel - PUNT 1: 5 - 4
Niet te geloven!...en weeral een penalty gemist...Trainer wat scheelt er aan de verdediging??

Een weekend om gauw te vergeten?!

Weekend 24-25 september

Duiveltjes A ...waren vrij.

Oevel C - Duiveltjes B: 3 - 9
11 uur was voor onze duiveltjes een beetje vroeg om te starten. Het doelhout en 2 knappe reddingen van keeper Jorne waren nodig om met 2 – 2 de rust in te gaan. Een derde goal direct na de rust was echter het laatste wapenfeit van de tegenstander. Toen vonden onze jongens het welletjes en trapten de bal nog 7 maal tegen de netten. Doelpunten: Thijs Van Looy 4 - Jorne Gielen 3 – Maxim Verschueren 1 – Gilles Liekens 1. Ploeg: Jorne Gielen, Gilles Liekens, Tiemen Moelants, Thijs Van Looy, Verschueren Maxim, Yang Ton Ton

VC Tielen C - Preminiemen.

Preminiemen B(A&P)...waren vrij.

Miniemen(A&P) - Retie A......terrein Alberta.

Juniors(A&P) - Veerle....terrein Alberta.

Berg en Dal B - Reserven: 2 - 0
Meer inzet mannen of was het door het uitvallen van Tom VanDenSteen?

Veerle - Knapen(P&A) 2 - 1
Tsjonge jonge, wat een slechte wedstrijd was dit. Er zat helemaal geen lijn in het spel van onze knapen. Gelukkig dat de achterlijn nog op niveau speelde anders hadden we een pak tegendoelpunten gekregen. Zoals steeds ontbrak het ook nu weer aan gebrek in zelfvertrouwen. Niet durven afwerken als je met zijn vieren rond het strafschopgebied staat met de bal aan de voet is niet goed. Geloven in jezelf jongens! Zulke wedstrijden mogen niet verloren worden. We zijn een goede ploeg, laat nu tijdens de wedstrijden eens zien wat je op de training wel durft. Supporters zeggen het allemaal na de wedstrijd. Jammer dat het weer niet gelukt is. Blijven werken op de training en wat minder spelen. Geconcentreerd toeleven naar de wedstrijd is heel belangrijk. Luisteren naar de trainer is echt niet te veel gevraagd. Kom op mannen er terug met volle goesting er tegen aan.

Exc.Vorst - Scholieren(P&A):

PUNT 1 - Alberta  1 - 5

Weekend 17-18 september

Duiveltjes A - Olmen B: 9 - 8
Tweede overwinning van onze jongens na een spannende triller. In de eerste helft kwamen we vlot op voorsprong na een paar minuten. Na onze tweede goal begon de tegenstander ruwer te voetballen, duwen en tackles volgden elkaar op. Hierdoor trokken onze duiveltjes een beetje terug en kon de tegenstander langszij komen en de eerste helft werd met 2 – 3 afgesloten. Keeper Jan Kerckhofs werd gewisseld met Seppe Steurs. De tweede helft werd ongelofelijk spannend, het was een kat en muisspelletje met de score, dan weer voorkomen en weer terug achter. Onze stoere mannen ontplooiden al hun krachten en bleven strijden tot het einde. Wie er scoorde op het laatste moment zou de overwinning in wacht slepen en gelukkig voor het Punt knalden onze gasten die goal in de netten van tegenstander. Eindscore 9 -8 , proficiat jongens voor de inzet. De ploeg : Siebe Gielen, Siebe Daems, Jan Kerckhofs, Thomas Vanspringel, Niels Vansant, Seppe Steurs en Gilles Liekens.

Duiveltjes B - BO Beersel C: 12 - 1
Terug met de voetjes op de grond speelden onze allerkleinste een schitterende partij. De tegenstander was echt een maatje te klein. In de eerste helft werd de bal 6 maal tegen de netten gejaagd. Buiten 1 onoplettendheid bleven onze duiveltjes in de tweede helft gemotiveerd aanvallen wat resulteerde in nog 6 extra doelpunten. Goalgetters: Jorne Gielen 5 – Thijs Van Looy 4 – Maxim Verschueren 2 en Tiemen Moelants. Ploeg: Jorne Gielen, Tiemen Moelants, Lennert Van Gelder, Thijs Van Looy, Verschueren Maxim, Yang Ton Ton. ...

Preminiemen - Stand.Vorst: 5 - 0 FF
Vorst is niet komen opdagen..

Netezonen - Preminiemen B(A&P): 2 - 3
Spannende match tot op het einde. Pas in de laatste minuten konden wij de winning goal maken.
Met de rust stond het nog 0-0. In de 2de time konden wij uitlopen tot 0 – 2 maar vergaten verder af te werken.
De tegenstander kon nog terugkomen tot 2 – 2.
Doelpunten : Michiel Robeyns, Laure Goeminne en Jarne Del Ciotto.

RC Mol-Wezel A - Miniemen(A&P): 3 – 3
Het eerste punt is binnen voor onze jongens en ze hebben er hard voor gevochten. Een morele overwinning ! Wij kwamen 0 – 1 voor via Ilia Helsen. Daarna 1-1, 1-2, 2-2, 3-2. Op een 3 tal minuten van het einde werd Pieter Loos op onze rechterflank gelanceerd. Met een mooie kapbeweging schakelde hij de verdediger uit en kon dan de welverdiende gelijkmaker binnenknallen. Als wij onze geblesseerde spelers konden recupereren had er wellicht meer ingezeten. Proficiat aan gans de ploeg voor het geleverde werk. Gemaakte doelpunten : 2x Ilia Helsen en 1x Pieter Loos.

Exc.Vorst - Juniors(A&P): 5 - 3
.....Jef Veraghtert , Ken Vandoninck en Andy Lauwers scoorde

Reserven - VV Schoor: 3 - 2
Gelukkig waren we met net genoeg spelers om de match aan te vatten. Trainer Wim Wuyts en oud gediende Jefke Daems bonden hun schoenen nog eens aan...en met succes.....Doelpunten in 20' van Tom Leyman De Lensfeld, die een wat dom uittrappen van de keeper van Schoor genadeloos afstrafte, 36' Jimmy Vandoninck 2 - 0.
2de time, 67', Dimitry De Smedt 3 - 0..Toen werden de zeilen wat gevierd en kon Schoor nog terug komen tot 3 - 2. Al bij al een verdienstelijke partij van Punt..Vooral onze gelegenheids keeper Carl Lievens deed zich opmerken.

Knapen(P&A)...waren vrij.

Scholieren(P&A) - St.Dimpna A: 0 - 26
Onze ploeg met een hoop knapen er tussen kon niet veel weerstand bieden aan dit grote geweld van SAV. De score liegt er niet om. Het wordt moeilijk om dit te verteren. Voetbal kan mooi zijn maar soms…..

Molenkring - PUNT 1: 2 - 2
....Spijtig van de 2 verloren punten, we hadden ze verdiend....Doelpunten van Tom Meulemans en Dave Wuyts..Onze door Gazet van Antwerpen zo geroemde spits Jan Bulckens kwam dit maal niet tot score..jammer!..Hij zal nu iedere zondag ne stevige mandekker of twee op zijn huid hebben zitten.....waardoor onze andere spelers gemakkelijker(?) tot score komen.

Weekend 10-11 september

Oevel B - Duiveltjes A: 0 - 10
Slechts een week na de eerste nederlaag hebben onze duiveltjes reeds hun overwinning binnen. Prachtige wedstrijd ( Dirk zal er hartzeer van hebben ) om naar te kijken. Na een voorzichtige start namen onze jongens het heft in handen en trokken ze op naar het doel van de tegenstander. Er werd mooi open gespeeld en de combinaties volgden elkaar op. Na enkele aanvallen zagen de talrijk opgekomen supporters dat een goal niet lang op zich zou laten wachten. De tegenstander werd goed op eigen helft teruggedrongen, zodat we voor rust op voorsprong kwamen via Niels Vansant 2x. ( ruststand 0 – 2 ). Onder de rust werd keeper Thomas gewisseld met Seppe die voor de eerste keer in doel ging. Met tactisch een nog sterkere veldbezetting en mooi passingvoetbal konden we nog 8 keer scoren. Doelpunten gemaakt door Siebe Gielen 4, Niels Vansant 3, Jan Kerckhofs 2 en Thomas Vanspringel. Proficiat aan alle spelers en supporters. Ploeg ; Maxim Verschueren, Seppe Steurs, Gilles Liekens, Siebe Gielen, Jan Kerckhofs, Niels Vansant, Thomas Vanspringel.

Molenkring B - Reserven: 1 - 4
Onze reservenploeg had voorwaar geen enkele moeite met dit Molenkring B team. Doelpunten van Maarten Verbiest 0 -1, Jo Wuyts 1 - 2, en 2 maal de na rust ingevallen Dimitri Desmedt die hiermede onze topscorer wordt. Proficiat heren.!

Duiveltjes B - Larum C: 4 - 17
Na de schitterende overwinning van vorige week werden onze jongste duiveltjes al van in het begin onder vuur genomen door een goed georganiseerde tegenstander. Het was duidelijk te merken dat deze tegenstrever al een jaartje meer voetbalervaring had. Op 10 minuten moesten onze helden bijna evenveel doelpunten incasseren. Na deze eerste aanvalsgolf begonnen onze spelertjes iets meer in de wedstrijd te komen wat uiteindelijk resulteerde in een goal van Thomas Vanspringel. De eerste 25 minuten (1-12) kunnen we echter beter zo snel mogelijk vergeten.
In de tweede helft kregen we een ander FC Punt te zien.  Thijs Van Looy scoorde de tweede goal op aangeven van Jorne Gielen. Jorne zelf, trof na enkele krachtige solo’s ook 2 keer de netten maar ook de tegenstander bleef de goal blindelings vinden. De tweede helft was bijzonder spannend maar ook hier moesten we het onderspit delven met 3-5.
Ploeg: Jorne Gielen, Gilles Liekens, Tiemen Moelants, Lennert Van Gelder, Thijs Van Looy, Vanspringel Thomas, Verschueren Maxim, Dimmy Tom Ton Yang Peij Jie

Ezaart B - Preminiemen B(A&P): 2 - 7
Onze jonge ploeg met eerstejaars preminiemen hebben hun eerste overwinning op zak. Proficiat.

KFC Dessel Sport - Preminiemen: 15 - 2

Miniemen(A&P) - Rauw: 0 - 5
Toch al een beter resultaat dan vorige week tegen Exc Vorst A. (13-1) Blijven werken !

VC Tielen B - Juniors(A&P): wegens FF van Tielen 0 - 5

SAV St Dimpna C - Knapen(P&A): 2 - 2
Prima wedstrijd van onze knapen. Maar de uitslag geeft niet het juiste beeld van de wedstrijd. De eerste helft liepen we SAV gewoon onder de voet en ze mogen onze slechte afwerking dankbaar zijn dat er bij de rust SLECHTS 0 - 2 op het bord stond. Gaan we de kleedkamers in met drie of vier doelpunten meer zal er niemand iets op kunnen te zeggen hebben. Na de rust was het heel andere koek. Het geloof in eigen kunnen sloop met de minuut meer en meer uit onze rangen en we lieten SAV in de wedstrijd komen. Het kon dus ook niet uitblijven of de 1 - 2 viel in het net (volgens onze achterlijn was er een serieus buitenspel geurtje aan dit doelpunt). Er werd bij wijlen bitsig gespeeld en de man in het zwart verloor er de pedalen bij. Dubieuze beslissing in het nadeel van onze jongens deed de frustratie alleen maar oplopen en als klap op de vuurpijl werden er TWEE zuivere strafschopfouten niet gefloten. Het werd meer en meer duidelijk dat hij op een gelijkspel aanstuurde. In de laatste minuut van de wedstrijd was het hek helemaal van de dam. Een onterecht gefloten buitenspel van onze kant, SAV legde de bal meer dan vijftien meter verder dan vanwaar de buitenspel gefloten was, EN hij zei tegen de jongens van de buren dat ze mochten doorlopen want het kon toch geen buitenspel zijn.(Waar heeft deze man zijn opleiding gekregen?) Wat gebeuren moest gebeurde dus ook. Op meters buitenspel viel de gelijkmaker. De ploeg kreeg geen tijd meer om te reageren want na de aftrap floot hij de wedstrijd ten einde. Nog veel onsportief gedrag van de thuisploeg en het potje kookte over bij sommige van onze jongens. Wanneer we de scheidsrechter er op wezen wat er aan de hand was deed hij of zijn neus bloedde. Kortom, we zijn als kleine ploeg weer koud weg gepakt door de ploeg met meer geld. Of mag dit niet gezegd worden. Zo snel mogelijk deze wedstrijd vergeten is de boodschap en herpakken binnen twee weken. Al bij al hebben we bewezen dat we als ploeg goed naar buiten komen en ons niet mogen laten vangen aan het uitdagen door de tegenpartij. Bijna vergeten te vermelden, doelpunten waren van Sam Turlinckx en Andy Wijnants.

VC Herentals A - Scholieren(P&A): 14 - 0
Leergeld mannen, niet opgeven?

PUNT 1 - HIH Turnhout: 4 - 0
Jan Bulckens 1 - 0, Tom Meulemans 2 - 0, Owngoal, en Jan Bulckens 4 - 0.
Uitstekende match, alleen toch wel jammer van de zo vele gemiste open kansen, maar dat hoort ook bij voetbal...

Weekend 3-4 september

Reserven - Tongerlo B: 1 - 6
Zeer overdreven uitslag....Dimitry De Smedt redde onze eer.

Preminiemen - KFC Mol B
Geen uitslag of verslag..!

Duiveltjes A - Immer Voort B: 1 - 8
Onze eerste wedstrijd van het jaar zijn we gestart met verlies. De eerste helft was het al snel 0-3 en in de tweede helft werd het 1-8 niet tegenstaande onze spelertjes hun best deden konden we niet op tegen het technische betere Immer Voort, ze hadden het voordeel dat ze 4 reserve spelers hadden wat niet onbelangrijk was gezien de hitte. Aangezien wij er maar 1 hadden zaten onze mannetjes er al snel door, toch kon Niels Van Sant nog de kracht vinden om in de laatste minuut ons enige doelpunt te maken.

Immer Voort C - Duiveltjes B: 5 - 15
Geen verslag.

Exc Vorst A – Miniemen(Alberta&Punt) : 13 – 1
Onze jonge ploeg was niet opgewassen tegen dit groot geweld. De laatste 15 minuten ontwikkelden we meer “power voetbal” en kwamen we in de wedstrijd. We slaagden erin om meer druk te zetten op het middenveld en konden zelfs tegenscoren via Stef Van Dingenen. Het is duidelijk dat onze jongens wat agressiever moeten worden.

Preminiemen B(Alberta&Punt) - Tongerlo B : 3 - 4
De ploegen waren aan elkaar gewaagd. Er zit wel duidelijk potentieel in dit zeer jonge ploegje. Doelpunten : 2 x Laure en 1x Jarne.

Knapen(Punt&Alberta) - Zammel B: 1 - 6
Overdreven cijfers in deze wedstrijd tegen onze buren uit Zammel. Toegegeven, de eerste tien minuten waren de jongens nog aan het slapen en kregen meteen 2 doelpunten tegen. Nadien kwamen we erdoor en werden we zelfs de betere ploeg. Enig minpunt is het gebrek aan afwerking binnen onze ploeg. Tweede helft gemotiveerd uit de kleedkamer gekomen en we kwamen zelfs terug tot 1 - 2. De gelijkmaker hing in de lucht maar we kregen nog maar eens het deksel op de neus. De laatste 8 minuten waren er duidelijk te veel aan. Blijven inzet tonen op de training en volgende week krijgen we een nieuwe kans.

Onze Juniors (Alberta&Punt) waren vrij.

Scholieren(Punt&Alberta) - Kasterlee A: 0 - 8
Geen verslag.

VV Schoor - PUNT 1 : 1 - 1
Jan Bulkens scoorden de 0 - 1, en in blessure tijd redde Schoor een punt....jammer voor ons..

PS...zoals ge kunt merken haalde enkel PUNT 1 en de Duiveltjes B punten.....Dat moet beter kunnen!?

Seizoen 2005-2006

Seizoen 2005 – 2006

Aanvang trainingen : knapen : maandag 1 augustus 18.30
Rest : woensdag 10 augustus 18.00

Jeugdspelers Gezocht : alle jongens & meisjes die willen voetballen vanaf 5,6,7,8,9,10,11 jaar en ouder !!
Iedereen is welkom !
Inschrijving kan op de training ofwel via Jeugdverantwoordelijke Luc Verstricht – GSM 0498.126662
Winkelomseheide nr 190 – 2440 Geel

Clubnieuws

Knapen Punt-Alberta sluiten seizoen feestelijk af.
Om het einde van het seizoen te vieren hadden trainer Luc en afgevaardigde Kris nog een leuk feestje gepland voor onze knapen.
Lekker eten en daarna een partijtje bowling in de chique bowlingzaal van Balen.
Bijna alle knapen waren aanwezig en het werd dan ook een waardige afsluiter van het seizoen. Het eten was lekker en de sfeer rond de twee banen opperbest. Wie er uiteindelijk won of laatste werd was helemaal niet belangrijk. Het bijzonderste was dat de jongens nog eens voor de laatste keer allen samen waren en een leuke tijd hebben beleefd, niet alleen die avond maar het gehele seizoen. We nemen voor één seizoen afscheid van Pieter, Jeff en Nick. Maar we krijgen er een pak eerste jaars knapen bij. De plaatsen in de ploeg zullen duur verkocht worden volgend jaar. Laat ons hopen dat de sfeer en kameraadschap even goed of zelfs nog beter zullen zijn dan het voorbije seizoen.
Aan alle knapen van seizoen 2004-2005 een zeer grote DANK JE WEL vanwege Luc en Kris

Transfernieuws 2005-2006

Spelers die FC Punt komen versterken
Frank Vanarwegen (St. Vorst), Jan Bulckens (Balen), Dave Wuyts (Alberta), Kris Renders (St. Vorst), Nick Geukens (Geel), Tom Verhaert (St. Dimpna)
Welkom aan de nieuwe spelers in onze club.

Spelers die FC Punt verlaten
Gert Helsen (Achter Olen), Pieter Schelles (Achter Olen), Kris Van Laerhoven (Achter Olen), Bert Berghmans (Mol), Jef Berghmans (Heibloem), Gijs Leyman (Langemark) en Tijl Milis (Heibloem)
Wij wensen hen veel succes bij hun nieuwe club.

Contactpersonen

GC: Geert Liekens, Steenovens 35 Tel. 014/59.25.20  
Jeugd: Luc Verstricht, Winkelomseheide nr 190 GSM 0498/126662
 
 

 

Links