Wedstrijden September 2004

Weekend 24-25 september

St.Dimpna C - Duiveltjes A:  10 - 11
Zoals de uitslag reeds doet vermoeden was het een spannende match en voor ouders en andere supporters een genietbare partij die zenuwslopend bleef tot de laatste minuut. Punt opende de score en kon de volgende 10 minuten zelfs uitlopen. Toch kon St Dimpna het tij doen keren en terugkomen tot 6-6 bij de rust. Na de pauze ging het gelijkopgaand verder en bleef het uitermate spannend aangezien de beide ploegen aan elkaar gelijk waren. Uiteindelijk ging de zege naar onze duiveltjes die hierdoor hun eerste overwinning konden gaan vieren. Onze duiveltjes hebben laten zien dat ze heel wat in hun mars hebben. Nogmaals een dikke proficiat aan gans de ploeg.
De ploeg : Siebe Daems, Sam Peeters, Joren Branckaerts, Danny Vandevoorde, Laurens Bens en Annabel Verhulst.
De doelpunten werden gemaakt door : Siebe 5, Sam 4 , Joren 1 en Annabel 1.

ST.Dimpna D - Duiveltjes B:  13 – 3
Met slechts 4 spelers van de Duiveltjes B moesten we beroep doen op 2 spelers van de Duiveltjes A ( elk 1 speelhelft ) om een team bijeen te krijgen. Al snel werd het duidelijk dat de tegenstrevers ( allen 1 jaar ouder ) meer in hun mars hadden dan wij. Snelle aanvallen van de tegenpartij volgden elkaar van in het begin op. In de eerste fase van de wedstrijd konden onze spelers nog wat weerwerk bieden en dankzij het puike keepen van Niels Vansant bleef een groot doelsaldo nog even achterwege. Tot ongeveer in de helft van eerste periode was het veel éénrichtingsvoetbal, vanaf dan kwamen onze spelers ( Niels Van de Ven, Laurens Bens, Thomas Vanspringel en Siebe Gielen ) beter in de wedstrijd. Door het ver uittrappen van Niels konden we meer druk uitoefenen en kwamen we tot driemaal scoren toe ( 3x Laurens ). Na de rust ( stand 8-3 ) ging Thomas de netten verdedigen en Niels ging het veld op, ook werd Laurens geruild door Danny Van de Voorde. In de 2de helft kwam er al iets minder druk van tegenstrever mede door het goede verdedigingswerk van onze spelers. We kregen nog een paar doorbraken via Niels Van de Ven die diep in de spits speelde, maar uiteindelijk niet tot scoren kwam. Niels, Siebe en Danny zorgden voor een goede verdediging. Een paar knappe keeperacties van Thomas kon uiteindelijk niet verhinderen dat St.Dimpna nog tot 5x scoren kwam. Even vermelden dat net zoals vorige keer het penaltietrappen gewonnen werd door FC Punt. Toch zagen we dat onze spelertjes weer een stap vooruit gedaan hebben, een dikke proficiat aan alle spelers !!! C U next week in Punt

Preminiemen Alberta & Punt A (2de jaars) - Larum A
....geen verslag van

St.Dimpna B - Miniemen : 5 - 1
Net 11 man, een groot terrein en alweer een tegenstrever die letterlijk een maatje te groot was.  Zouden ze de prestatie van tegen Kasterlee kunnen herhalen ?   Zelfde systeem met 1 wijziging aan de opstelling.  Dieter zal Jason vervangen.   Alle goede bedoelingen ten spijt konden de miniemen  deze keer geen vuist maken tegen St-Dimpna.
De aanvangsminuten van de wedstrijd waren nochtans voor onze miniemen.  St-Dimpna liep veelvuldig in de buitenspelval en uit een tweetal kansen had toch  0-1 op het scorebord moeten staan.  Toch was het  St-Dimpna dat vanop hoekschop de 1-0 binnenkopte.  Via een ongelukkige interventie en own-goal van Glenn breidde de voorsprong zelfs nog uit.  Jan had ons ondertussen nog voor groter onheil behoed door knap een penalty te stoppen !  Voor de rest is er weinig te zeggen over de eerste helft.
De tweede helft bracht geen kentering.  Nonchalant uitverdedigen, aanvallers die amper aanspeelbaar waren en een middenveld dat op het grote veld te veel afstand moest overbruggen.  Dit alles resulteerde in heel veel balverlies.  Onze verdediging stond constant onder grote druk.  Nog meer St-Dimpna doelpunten konden niet uitblijven … en kwamen dus ook.  
Enig lichtpuntje voor Punt in deze tweede helft was het tegendoelpunt van Daan.  Bij een snelle counter komt de bal via Xander bij Vince terecht.  Deze speelt netjes Daan vrij die mooi afwerkt.
Voor de rest : “Er is in alle geledingen nog veel  werk aan de winkel !”

KSK Heist C - Preminiemen:  8 - 1
...onze jongens doen hun best...

Netezonen B - Reserven: 1 - 1
...doelpunt van Jimmy Vandoninck

Heultje B - Knapen: 2 - 1
Deze fel bevochten wedstrijd werd nipt verloren door onze knapen. Niet dat we de overwinning niet verdienden maar dan moeten we leren afwerken en de kansen die gecreëerd worden niet laten liggen. Op die manier krijg je altijd het deksel op de neus. Het begon nochtans schitterend voor de ploeg van trainer Luc. We waren de betere van onze tegenstander en na de tweede mogelijkheid was het meteen raak. Een doorbraak van Nick Laeremans door het centrum van de verdediging werd met een strak schot in doel gewerkt. Een zucht van opluchting bij de supporters, we kunnen toch scoren. De gehele eerste helft waren we de baas over de ploeg uit Heultje. Mede door het nieuwe spelsysteem dat door de trainer gehanteerd werd waren we baas op het middenveld en konden zodoende de tegenstander met de rug tegen de muur drukken. Alleen faalden we in de afwerking. De laatste tien minuten liet de ploeg het afweten. De opdrachten werden niet meer naar behoren uitgevoerd en Heultje kwam in de wedstrijd. Het kon dan niet uitblijven en we kregen een doelpunt tegen. (Was er geen buitenspelgeurtje aan?)
Tijd dat het rust werd om de ploeg bij te sturen. Na rust kwam de ploeg zeer gemotiveerd uit de kleedkamer. Weer werd Heultje met de rug tegen de muur geplaatst. Drie, vier doelkansen werden de nek omgewrongen maar onze jongens bleven er voor gaan. Aan inzet en wilskracht ontbrak het zeker niet maar er moet aan de afwerking gewerkt worden. En zoals de wetten van het voetbal het zeggen "kansen missen is de wedstrijd verliezen" gebeurde dus ook. Na één van de zeldzame tegenaanvallen van Heultje werd gescoord. Bij de ploeg zakte de moed in de schoenen. Een peptalk vanaf de zijlijn gaf ze echter weer moed om voor de gelijkmaker te gaan. De wedstrijd werd bitsiger en de scheidsrechter had de tweede helft de wedstrijd al niet meer onder controle. De allerlaatste minuut wist Mathias Van Braband een strafschop te versieren. Maar ook deze kans werd niet benut. Zodoende werd de wedstrijd die we niet mochten verliezen toch verloren. Het is al te makkelijk om de schuld in de schoenen van de scheidsrechter te schuiven. Als we van al onze doelkansen de helft kunnen afwerken winnen we deze wedstrijd met de vingers in de neus. Er blijven in geloven is de boodschap. En terug met volle moed werken op de training naar de volgende wedstrijd toe.

Scholieren Alberta & Punt - KVC  R.H.Sportief: 4 - 1
Een behoorlijke 1ste helft (ruststand 3 - 1 )afgewisseld met een iets mindere 2de helft, maar toch een vrij makkelijke overwinning tegen RH Sportief, dat het bijzonder moeilijk had om onze verdediging te ontwrichten..ze probeerden wel, maar verder dan de backlijn kwamen ze niet, en als ze dan is door kwamen, faalde ze nog telkens jammerlijk, of ze vonden onze keeper Tom Binnemans op hun weg.
Doelpunten van 3 x Jan Slaets en 1 x Andy Lauwers.

Blauberg - 1ste Team FC Punt : 2 - 1

Weekend 17-18 september

Miniemen - Kasterlee B :  5 - 3
20 graden en geen wolkje aan de hemel, prima voetbalweer voor de tweede competitiewedstrijd.  De zware bewolking kwam pas opzetten toen te tegenstrever zich aanbood.  Kasterlee B, “bomen” van venten.  Stef zou uiteindelijk maar liefst 3 koppen kleiner blijken te zijn dan zijn tegenstrever. 
Met de zware verliescijfers van vorige wedstrijd in het achterhoofd was enige voorzichtigheid geboden.  Een aangepaste opstelling – lees dubbel slot op de achterdeur – en wat literaire opvoeding dwong zich op.  Twee gezegdes waren vandaag aan de orde : “Samen Sterk” en “Wie niet sterk is moet slim zijn”.  Een viermans verdediging op lijn (Bart, Evelien, Cedric en Glenn) zou het achteraan dicht moeten houden en de extra man net voor de verdediging (Jason) was het extra slot. 
Het eerste kwartier bleek het tactisch plan tot in de puntjes te kloppen.  Vince en Stef namen in het middenveld hun verdedigende taak ernstig op en er was geen doorkomen aan.   Het o zo vervelende ”buitenspel” bleek bovendien nu onze onze 12e man te zijn.  De ”bomen” van Kasterlee wisten er geen raad mee.  Het was snel duidelijk dat Punt voetballend de meerdere was van Kasterlee, maar geen van beide ploegen kon voor enig doelgevaar zorgen. 
Het enige gevaar kwam van stilstaande fases zoals de eerste hoekschop van Kasterlee net op het kwartier.  Deze wordt fraai in één tijd aan de eerste paal in het doel gedevieerd.  Enigszins tegen het spelbeeld in 0-1.
Binnen de minuut wordt de achterstand al terug opgehaald.  Xander begint op de middellijn aan een solo en speelt dan op het goede moment Kenny aan.  Die twijfelt niet en trapt van buiten de zestien knap via de paal de gelijkmaker binnen.  Mooi doelpunt !
Even later schakelt Stef op de linkerflank zijn tegenstrever uit en legt dan achteruit op Kenny.  Zijn trap wordt in eerste instantie nog gered door de keeper, maar Daan is er als de kippen bij om de bal alsnog tegen de netten te werken : 2-1 !  Het tweede doelpunt uit het boekje.
Net voor de rust kan Kasterlee nog tegenscoren op penalty na hands op de doellijn.   Het tweede doelpunt op een stilstaande fase, want voetballend zou het echt niet lukken.  Onze jongens waren absoluut de meerdere van Kasterlee en tactisch klopte het als een bus! 
Toch gingen we de rust in met een 3-2 voorsprong.  Xander kapt op de rand van de 16  knap met rechts voor de zoveelste keer zijn man uit en trapt dan mooi met links net naast de paal binnen.  Alweer een pareltje van een doelpunt.
Tijdens de rust was er geen peptalk nodig.  Het team was zeer gemotiveerd om de goede verrichting van de eerste helft verder te zetten.  En dat gebeurde dus ook.
De 4-2 werd gescoord op hoekschop. Kenny kopte reeds zijn 3e corner van het seizoen binnen !  Ook de 5-2 was een pareltje.  Balverlies van de tegenstrever net buiten de zestien werd onmeedogenloos afgestraft door Xander.  Verder waren er nog tal van mooie aanvallen en opgezette counters.  Aanvallend was ook de tweede helft dus geslaagd.
De verdedigers moesten niet onderdoen en gingen op het élan van de eerste helft verder.  Niet één keer slaagde te tegenstrever erin om de verdediging te ontwrichten en als er eens iemand een steekje liet vallen was de solidariteit groot genoeg dat een ander de steek terug wilde oprapen.  Bart beet zich vast als een echte pittbull en Evelien liet zien dat zij geen katje was om zonder handschoenen aan te pakken.
De 5-3 werd nog tegengescoord toen de buitenspelval net iets te laat openklapte.  De voorsprong kwam echter niet meer in gevaar.
Een glansprestatie van gans de ploeg.  Als ik een paar uitblinkers mag noemen : Evelien die als een echte madam de verdediging organiseerde,  Glenn die secuur verdedigde en bovendien constant aanvallend zijn steentje bijdroeg, Xander die de grote Patron op het middenveld blijkt te zijn (Patron met grote P!), Stef die het gezegde “Klein maar dapper” alle eer aan doet en Kenny die diep in de spits voor onweer zorgde.  Maar nogmaals chapeau voor gans de ploeg.  Hier zou het eerste elftal nog iets van kunnen leren !? 
De ploeg : Jan Peeters, Evelien Belmans, Vince Vandewinkel, Bart Van Meensel, Glenn Belmans, Cedric Vehulst, Stef  Belmans, Xander Pironet,  Kenny Elsermans, Daan Van looy en Jason Rymenants

Preminiemen - FC Verbr.Meerhout C: 4 - 4
Geen verslag binnen gekregen

Rauw A - Preminiemen Alberta & Punt A (2de jaars)
Geen verslag van binnen

Duiveltjes A - KVC R.H. Sportief  B: 2 - 25
...tja jongens; Kop op ! Sam Peeters en Laurens Bens redden onze eer

Duiveltjes B - KVC R.H. Sportief  C: ....?

Reserven - Oosterlo B: 5 - 0
FF van Oosterlo B

Knapen - KSK Heist B: 0 - 8
Te sterke tegenstrever

Beekhoek - Scholieren Alberta & Punt:  3 - 5
Van de uitslag zou je het niet echt zeggen maar we waren ondanks maar met 10 effectieven toch de meerdere van Beekhoek.
We stonden een gegeven moment met 0 - 4 voor, maar Beekhoek bleef  zich gretig verweren en ei zo na werd het nog hachelijk voor ons, omdat Beekhoek het presteerde om tot 3 - 4 terug te komen....een geluk dat Andy Lauwers het 5de en geruststellende doelpunt tegen de netten joeg.  Doelpunten van Jan Slaets, Tim Verwimp, Steven Claes en 2 maal Andy Lauwers. Verder speelden mee: Cis Janssens, Jan Van Sweevelt, Jef Veraghert, Sven Grietens, Michiel Gilis en onze keeper Tom Binnemans. Willy De Bie moest gaan babysitten anders was onze ploeg voltallig geweest maar daar had Beekhoek geen been aan ...lol.
Onze voorlijn zou toch is moeten leren om minstens tegen 50% af te werken i.p.v. tegen 20 %..de trainer zijne bloeddruk zal er wel bij varen...

Heibloem Zittaart. - 1ste Team FC Punt 3 - 1

Weekend 11-12 september

Houtvenne B – Miniemen: 11 - 3
Zoals het cijfer ons reeds doet vermoeden werd het zaterdag een zware afstraffing voor onze miniemen. Al vanaf het begin werd het duidelijk dat een zware match zou worden. We werden overklast door een veel sneller en vinniger Houtvenne dat heer en meester was op het ganse terrein en zowel fysiek als technisch onze meerdere bleek te zijn. Vooral de 2 voorste flankspelers van de tegenpartij bezorgden onze verdediging veel kopzorgen. Na 10 minuten stond het reeds 1 – 0 en op de 15de minuut kon Glenn de gelijkmaker scoren. Tot de 20ste minuut konden we deze gelijke stand nog verdedigen maar daarna was het hek van de dam en begon de doelpuntenkermis. Met ingang van de rust stond het reeds 4 -1. De oppepper tijdens de rust in de kleedkamer bleek niet het gewenste resultaat te hebben gehad want in de eerste 6 minuten van de 2de time kregen we 3 doelpunten te slikken. We kunnen de ploeg niet veel verwijten omdat de tegenstrever gewoon een veel stuk beter was.  Het positieve aan gans de wedstrijd was dat onze jongens op geen enkel moment het hoofd hebben laten hangen en dat ze blijven voetballen zijn. Een stelling die achteraf door de scheidsrechter werd bevestigd !.Makers van de Puntse doelpunten : 1x Glenn Belmans en 2x Kenny Elsermans. Samenstelling van de ploeg : Jan Peeters, Xander Pironet, Glenn Belmans, Kenny Elsermans, Vince Vandewinkel, Bart Van Meensel, Cédric Verhulst, Stef Belmans, Daan Van Looy, Evelien Belmans, Dieter Scheepers en Jason Rymenants.

Duiveltjes A  -  Duiveltjes B: 10 - 8
speelden onder elkaar een heel spannende wedstrijd tot de laatste minuut.
Met voor de duiveltjes A  8 doelpunten van Laurens Bens, Niels Van Sant en Joren Brankaerts scoorden elk 1 keer.
Bij de Duiveltjes B scoorde Sam Peeters liefst 6 maal en Thomas Van Springel en Niels Van De Ven vonden eveneens de netten.

FCM Hallaar C - Preminiemen: 14 - 4
Martin  Schildermans 2 en Kobe Van Gelder 2

Olmen A - Reserven: 4 - 0
onze reserven lieten zich in de spreekwoordelijke doekjes doen

St.Dimpna B - Knapen:  4 - 1  
Deze uitslag geeft zeker niets weer van het geleverd spel van Punt. De wedstrijd begon veel belovend voor de gemotiveerde spelers van Punt die zeker een 15 tal min. SAV onder druk wisten te zetten en eigen doelkansen niet konden verzilveren. Na een 15 tal min.kwam SAV toch eens over de middellijn, de spelers van Punt zetten de buitenspelval goed en snel open, toch met behulp van de scheidsrechter(buitenspel)die liet voortspelen kwamen wij 1-0 achter. Na de aftrap opnieuw hetzelfde spelbeeld, maar na een 10 tal min. alweer een scheidsrechterlijke dwaling {buitenspel} en werd het 2-0 voor St.Dimpna. Na de aftrap gingen onze jongens wederom in de aanval en wisten eindelijk een vrije trap te verzilveren die werd afgegeven door Nick Laeremans. Nick die de bal iets naar links gaf in de voet van NickWuyts die de bal in de kruising aan de 2e paal wist binnen te trappen, eindelijk beloond en terug in de wedstrijd 2-1  Op het einde van de 1e helft toch een verdiend doelpunt van SAV en de ruststand 3-1. Na de rust kwamen onze jongens terug op de plein met nog steeds de zelfde instelling met de woorden kom op jongens het kan nog begonnen  ze te spelen zoals de eerste helft en bleven baas op voetbalgebied en St Dimpna onder druk zetten, die enkel konden terugkomen op hun verdediging, doch het noodlot sloeg toe en kwam St Dimpna op een snelle counter 4-1 voor en stond de einduitslag vast, alhoewel onze jongens het niet lieten afweten tot het bittere einde.
Proficiat gewenst aan de spelers van Punt die op 3 wedstrijden zoveel vooruitgang hebben geboekt dat we toch een goede wedstrijd hebben gezien, doe zo voort en we winnen !!!

Ezaart A - Scholieren Alberta & Punt: 3 - 2
2 goals van Andy Lauwers in een spannende match...er zat meer in..maar dat zal voor de volgende keer zijn zeker?

1ste Team - VV Schoor: 0 – 1
Met het kleinste verschil...

Weekend 4-5 september

Miniemen - VV Schoor : 3 - 2
Door het algemeen niet opkomen van Mol werd de eerste competitiewedstrijd vervangen door een vriendenmatch tegen VV Schoor. De eerste van het seizoen want door gebrek aan spelertjes moesten onze miniemen de vorige wedstrijden forfait geven.  Ook deze keer was er geen volledig team.  Gelukkig kwam er hulp van de preminiemen, en wat voor hulp !  Alexander, Pieter, Ilja en Stef speelden een puike wedstrijd en leverden een knappe prestatie. 
Vooraf was er onzekerheid en zenuwachtigheid.  Wat zou dit worden ?  8-eerstejaars, waaronder 5 preminiemen, die hun eerste wedstrijd moesten spelen op een groot terrein met bovendien die verschrikkelijke “buitenspel”-regel.  “We zullen wel zien wat het geeft en we gaan spelen voor wat we waard zijn”, dit was het motto.  En het verloop van de match heeft getoond dat ze heel wat waard zijn.
De wedstrijd begon gelijk opgaand.   Een licht overwicht van onze jongens leverde enkele waterkansjes op, maar toch was het Schoor dat kon scoren.  Eerst nog een puike redding van Jan, maar dan waren onze jongens niet snel genoeg op de bal en van kortbij 0-1.  Even later liet Daan dan zien dat ook hij een volwaardige miniem is : na een snelle counter vanop rechts, speelde hij perfect Kenny aan die koelbloedig afwerkte.  De verdiende gelijkmaker !
Vervolgens ging het spel gelijkopgaand verder.  Aan beide kanten waren er mogelijkheden om te scoren.  Vooral de counters van Schoor waren vlijmscherp en deden pijn.  Vince kon een paar keer terugkomen en alsnog de meubels redden.  De derde keer was echter de goede keer voor Schoor.  Een jeugdzonde van Jason leidde ertoe dat de Schoor-spits alleen voor Jan kwam.  Jan raakte de bal nog aan, maar toch belandde hij tegen de netten.  1-2 was meteen de ruststand.
Bij één van zen tussenkomsten had Jan zen knie bezeerd en zo werd de tweede helft aangevangen met doelman Vince.  Die liet zien dat hij het keepen nog niet verleerd heeft en hij leverde een paar gepaste tussenkomsten.  Knap Vince !
Op het middenveld strooide Xander met de goede passes.  Samen met Stef, Cedric, Jason en Glenn kreeg hij het middenveld onder controle.  Een niet te vermoeien Daan bleef vanop rechts voor gevaar zorgen en Glenn en Ilja baarde de tegenstrever op links veel kopzorgen.  De gelijkmaker kon niet uitblijven.  Glenn’s 20m schot werd eerst nog knap gered door de keeper, maar wanneer even later Xander vanop rechts trapt is het toch feest : 2-2.
Even later wordt het zelfs 3-2.  Daan en Kenny krijgen nadien nog wat goede kansen om de voorsprong verder uit te bouwen, maar deze leverden niets meer op.  Gelukkig kon ook de tegenstrever niet meer tegenscoren.  Het puike verdedigen van Bart, Alexander, Pieter en Glenn en de prima reddingen van Vince voorkwamen verder onheil.
Een knappe wedstrijd van heel de ploeg en verdiende winst : 3-2 !  Proficiat !
De ploeg : Jan Peeters, Alexander Vandebrande, Vince Vandewinkel, Bart Van Meensel, Glenn Belmans, Cedric Verhulst, Pieter Loos, Xander Pironet, Ilja Helsen, Kenny Elsermans, Daan Van looy, Jason Rymenants en Stef Van Dingenen

Preminiemen - Berg en Dal B :  0 - 11
Alle begin is moeilijk..

Verbr Meerhout A - Preminiemen Alberta & Punt A (2de jaars)
Deze match is niet door gegaan, reden: Meerhoutse ploeg had onvoldoende spelers?

Duiveltjes A - Immer Voort A : 4 - 13
Geen verslag van binnen gekregen

 Duiveltjes B - Immer Voort B : 1 - 11
De eerste competitiewedstrijd van het seizoen zit erop, de kop is eraf zeggen we ook wel eens. Wel de kop is er inderdaad af niet letterlijk natuurlijk maar voor vele van de ( slechts 5? ) “ B-ploeg” is het een vuurdoop geweest. De einduitslag was op zich niet belangrijk. Wat wel belangrijk is, dat ze er allemaal hard voor gestreden hebben. Het was een snikhete namiddag en zonder wisselspelers in de eerste helft konden we het jonge geweld van de reeds ervaren duiveltjes van Immer Voort niet stuiten. In de rust werd er een tactisch plan gesmeed door de trainer en werd Niels als doelman vervangen door onze jongste aanwinst Jorne. Ook Niels kwam onze rangen versterken zodat we in de tweede helft een wisselspeler hadden. De strijd was nu toch gelijk opgaand en er kwam minder druk vanuit de tegenstrever. Enkele malen konden onze jongens doorstoten tot aan het doel van tegenpartij maar een eerste goal liet toch noch even op zich wachten. Iedereen (Daan, Siebe en Thomas de overige drie duiveltjes) bleven goed hun  best doen, maar uiteindelijk viel er dan toch een doelpunt van tegenpartij. Weer moesten we aan de aftrap op de middenstip, maar deze keer was het onze beurt. En ja het eerste doelpunt van onze voetballertjes was een feit. De vreugde kon niet op, waar ze allemaal voor geknokt hebben werd uiteindelijk beloond. De ouders van onze jongens waren minstens even opgetogen alsof ze zelf op veld stonden. Op het einde moesten we nog een tegendoelpunt toestaan maar daar zal niemand van wakker liggen. Na de wedstrijd werden er nog penalty's genomen door elke speler en ja hier hebben we mee gewonnen. Volgende wedstrijd zaterdag tegen Berg en Dal, het zal er weer spannen…..!!!

Reserven - Zoerle B : 5 - 0
Kris Van laarhoven, Tom Vermeulen, Tim Mertens, Bert  Berghmans en Jimmy Vandoninck zorgden voor deze forfaitscore.

Knapen - Herselt B:  2- 8
Voor de eerste wedstrijd in de competitie kan dit al tellen. Een nederlaag die verdiend kan genoemd worden. Werk aan de winkel voor onze nieuwe trainer Luc. We werden voetballend overklast door onze tegenstander. Alhoewel onze jongens zich wat al te gemakkelijk opzij lieten zetten in de wedstrijd. Het positieve is dat de knapen erin zijn blijven geloven en de tweede helft sterker voor de dag kwamen dan de eerste. De eer reddende doelpunten werden gescoord door Nick Wuyts en Kristof Binnemans. Blijven werken op de trainingen en de goede spirit tonen tijdens de wedstrijd. Zo zullen we er wel komen.

Scholieren Alberta & Punt
Vrij wegens algemeen niet opkomen van Molenkring A.

 FC Alberta - 1ste Team FC Punt : 2 - 3
3 x Tijl Milis....Ferm gespeeld mannen!

Zondag 29 augustus

1ste Team FC Punt - Ramsel 2 - 2
2 penaltys omgezet door Jef Berghmans