FC Punt

FC Punt
aangesloten bij de Belgische Voetbalbond
Eerste elftal, reserven, junioren, scholieren, knapen, miniemen, preminiemen en duiveltjes
Kalender, Uitslagen en Rangschikking

De terreinen liggen in
Leeks te Geel, 
Tel. 014/58.78.15

Wedstrijdverslagen FC Punt Oktober 2006

Weekend 28-29 oktober

Preminiemen(P&A) - KFC Verbr.Geel: 23 - 0

Onze voetballertjes hebben zich goed kunnen uitleven tegen de " zo gezegde grote broer " uit Geel. Jammer genoeg waren deze spelertjes niet opgewassen tegen onze sterke technische aanvallen. Het was éénrichtingsvoetbal van de bovenste plank. Doordat onze flanken goed benut werden, konden de voorzetten de aanvallers vlot bereiken zodanig dat dit tot een monsterscore leidde. Ruben(9) en Siebe(6) Daems werden goed beloond voor hun goede inzet. Thomas(3), Maarten(3), Siebe G. en Brent dikten de score aan. De ziggezagge klonk weer vrolijk in de kleedkamer. Proficiat aan allen.

Doelpuntenschrokkers: Ruben Daems(9), Siebe Daems(6), Maarten Peperstraete(3), Thomas Vandervelde(3), Siebe Gielen en Brent Peeters.
Spelers: Jan Kerckhofs, Jeroen Rochette, Siebe Gielen, Brent Peeters, Siebe Daems, Thomas Vandervelde, Ruben Daems, Pieter-Jan Boeykens, Ewout Puts, Maarten Peperstraete
Ziekenboeg: Daan Dijkmans (barst in grote teen rechtervoet, 3 weken rust)
 
Miniemen(P&A) - VC Tielen: 3 - 2
Het was de thuisploeg dat de wedstrijd in handen nam. Nadat Rik Vandecruys een paar mooie kansen miste lukte het uiteindelijk toch dankzij het voorbereidend werk van Daan bens naar Daan Vanlooy die op zijn beurt Rik Vandecruys kon bedienen.1-0 .Tielen liet zich evenwel niet doen en kwam terug op 1-1.Door het mooie samenspel van Aerts Yannick Naar Jeroen Lemmens die op zijn beurt Daan Bens kon lanceren en net voor de rust de stand op 2-1 zette.
Tijdens de tweede helft werden er een paar stevige duels uitgevochten maar dankzij Yenthel Vanderheyden, Cederic Verhulst, Michiel Boeckx en Dries Bulckens hield onze verdediging alles netjes gesloten.Ook onze doelman Evert Aarts bleef geconcerteerd en kon een paar aardige reddingen uit zijn mouw schudden. Door een mooie combinatie op links van Dries Bulckens naar Ives Cuyvers kon Levend doorbreken en voor de 3-1 voorsprong zorgen.Tielen kwam noch wel terug tot 3-2. Eindstand Miniemen Punt-Alberta tegen Tielen:3-2.
 
Duiveltjes A - EXC.Bouwel A: 4 - 13
Als er geen ploeg op het veld staat, kan je moeilijk een wedstrijd naar je hand zetten laat staan winnen. Bouwel startte daarentegen als een goed geoliede machine. Onze verdediging kon de afwisselende aanvallen van Bouwel niet opvangen. De richtlijnen werden niet nageleefd en een afstraffing was in de maak. Een lichtpunt in de eerste helft was het doelpunt van Thomas die vanuit een zeer schuine hoek de bal keihard binnentrapte. Ruststand 1 - 7. Onder de pauze werden onze jongens weer wat opgepept. We zagen een gretiger Punt aan het werk. Hieruit konden we een aantal keren scoren, doelpunten van Niels en Jorne. Toch begonnen we weer dezelfde fouten te maken. Bouwel profiteerde van deze situatie begon weer aan een reeks. Jorne kon nog een keer scoren en hiermee was de kous af. Eindstand: 4 - 13. De ploeg ; Niels Vansant (1), Seppe Steurs, Gilles Liekens, Jorne Gielen (2), Maxime Verschueren, Jens Van den Ouweland en Thomas Vanspringel(1). Volgende keer gaan we er weer tegenaan!

Duiveltjes B - Hoogstraten VV I: 6 - 3
Voor de zoveelste keer op rij de buit binnen!! Na twee minuten de openingstreffer door Punt. De eerste helft was gelijkopgaand met kansen en doelpunten aan beide zijden. Tijdens de rust was het 5-3. Een tussenstand die nog alle kanten op kon. De tweede helft kende een zelfde verloop.Punt kon nog eenmaal scoren en daarmee werden de eindcijfers vastgelegd.  Proficiat jongens en meisjes (Julie, Sarai, Mitse, Mats, Thijs (4x gescoord!!), Tiemen (2x gescoord!!), Lennert, Elias en Toon. Eindstand 6 - 3, doe zo verder!!

Kasterlee C - Preminiemen(A&P): 2 - 10
De preminiemen A van Alberta&Punt gingen deze week op bezoek bij Kasterlee. Na een slappe start waar we 0 - 1 achterkwamen, namen we de wedstrijd toch in handen. Met vechtvoetbal en weinig overleg wisten we gelijk te maken toe Michiel Robeyn een afvallende bal binnen trapte. Bikash Michiels zorgde zelfs voor een voorsprong maar Kasterlee kon terug komen tot 2 - 2. Juist voor het rustsignaal werd een hoekschop van Bikash Michiels door Kasterlee ongelukkig in eigen doel gewerkt waardoor de ruststand op 2 - 3 kwam te staan. Misschien wel een gevleide voorsprong voor ons want van goed voetbal was geen sprake. Na een donderspeech tijdens de rust kwamen de spelertjes heel wat gemotiveerder op het veld en tijdens de tweede helft werd Kasterlee gewoon weggespeeld. Nu waren het mooie samenspel en de prachtige acties wel aanwezig! Jarne Del Ciotto (3), Bikash Michiel (2), Michiel Robeyn en Sam Peeters zorgden voor de doelpunten in de tweede helft terwijl doelman Joren Lahou zich maar één keer moest gewonnen geven. De verdediging met Annabel Verhulst, Diederik Puts en Senja Vanderheyden hadden de aanvallers van Kasterlee volledig in hun greep. Siebe Daems die de afwezigheid van Laure Goeminne en Laurens Bens moest opvangen deed dit met verve. Hij dichtte op rechts de gaten en zorgde voor de nodige dreiging. Bedankt Siebe!  Proficiat aan alle spelertjes voor hun schitterende tweede helft en volgende week proberen we dit voetbal de volledige wedstrijd te brengen.

Tongerlo A - Reserven: 6 - 1

Een echte afknapper deze match......
De afwezigheid van Wouter Verherstraeten, Rik Janssens, Guy Belmans, Jimmy Vandoninck, keeper Raf Rommers en Jo Wuyts laat uiteraard zijn sporen na in het geleverde spel, maar vooral int aantal tegendoelpunten, daar konden Erwin Vansant, Bart Mols, Jeroen Douwen + de juniors Sven en Jan niks aan verhelpen! Toch was de tweede time van een beter gehalte dan de eerste, de eindstand was ook reeds de ruststand. Ken Goos redde onze zeer magere eer!...herpakken mannen!?
Opmerking en vaststelling: teveel spelers in deze ploeg is geen zege eerder een jammerlijke uitwas, 24 reserven is vant goede teveel! De betere spelers haken af...erg! De trainer kan er niks aan verhelpen(?).
 
Knapen......Vrij.
 
Miniemen(A&P) - Immer Voort: 2 - 1
De 2de tegen de 4de beloofde een moeilijke wedstrijd te worden.De uitslag is echter geen juiste weergave van de wedstrijd .
We drukten de tegenstrever voortdurend op eigen helft en kwamen verdiend op voorsprong via een hoekschop van Stef Lenaerts die door een verdediger in eigen doel werd gewerkt. Nadien volgde éénrichtingsvoetbal maar een prima doelman met 3 mooie reddingen en de lat verhinderden een grotere voorsprong. In de 2de helft hetzelfde spelbeeld, 2x alleen op de doelman, maar nu werden de kansen verkwanseld. De 15de min verdubbelde Pieter Puts onze voorsprong met een prachtig schot in de kruising en dit na een mooi opgezette aanval.
In de blessuretijd kon Immer Voort nog tegenscoren maar na het laatste fluitsignaal werd de dik verdiende zege met de spelers en ouders gevierd met een hapje en drankje(s) in 't Hof van Eden. Proficiat aan de ganse ploeg.
 
Scholieren - Oostmalle: 1 - 5
Een wedstrijd tegen de top en titelkandidaat is nooit gemakkelijk toch begonnen onze jongens met een gezonde agressie en massa inzet en maakte het Oostmalle zeer moeilijk, met een andere speelstijl{witte muur}en een snelle spits wist de tegenstrever niet wat te beginnen, toch de man in het zwart maakte een voor ons grote fout op het half uur offsite en 0-1, even zakte de hooftjes en de concentratie en daarmede werd het nog 0-3 met de rust, de tweede helft begonnen onze jongens zoals de eerste en wisten na een kwartier op 1-3 te komen en konden Oostmalle onderdruk zetten maar spijtig genoeg onze kansen niet verzilveren, op het einde wist Oostmalle counterend nog 2x te scoren en was de eindstand 1-5, toch een grote pluim naar alle spelers toe en blijven geloven in jullie afwerking dan komen we er wel !
Ploeg: Kristof, Niels,Vincent, Nick W, Steff, Jeff, Christophe, Sam, scholieren en bedankt aan de knapen Jan, Giel en Tommy die zich ook hard hebben ingezet en een voortreffelijke wedstrijd speelde, de scholieren Andy die ziek van het terrein is moeten komen en Tom die gekwetst niet heeft kunnen spelen alvast veel beterschap.
 
Stand Vorst - 1ste Team: 0 - 1
Bart Mols, ingekomen voor de moe gestreden Steven Dergent bezorgt Punt in de laatste minuut de zegen...Merci Bart!!

Weekend 21-22 oktober

KFC Mol C - Preminiemen(P&A): 0 - 7
Onze spelers hebben het vrij gemakkellijk gehaald tegen hun leeftijdgenootjes van Mol. Ze namen direkt het heft in handen en speelden vooral op de helft van de tegenstander. Na een paar gemiste doelkansen in de eerste tien minuten, kon Ruben de score openen na een goede dribbel. Hij besloot de eerste helft met een onvervalste hattrick. Onze beide doelmannen, Daan en Jan, konden van het prachtig weer genieten want ze hadden vandaag zo goed als geen werk. Ook Jeroen had hiermee te maken want als laatste man deed hij het voortreffelijk. Daan dikte de score aan in de beginfase van de tweede helft. Maarten kwam in balbezit, stond zo oog in oog met de doelman en omzeilde deze zodat het 0-5 stond op het scorebord. Siebe Gielen bracht de bordjes op 0-6 toen hij scoorde uit een hoekschop. Maarten legde de eindstand vast door de bal in één tijd tegen de netten te trappen. Dus in de kleedkamer mocht Pieter-Jan de ziggezagge heel luid inzetten. Proficiat aan iedereen.Goalgetters: Ruben Daems(3), Maarten Peperstraete(2), Daan Dijkmans en Siebe Gielen.
Spelers:Jan Kerckhofs,Daan Dijkmans, Brent Peeters, Siebe Gielen, Jeroen Rochette, Ruben Daems, Thomas Vandervelde, Siebe Daems, Pieter-Jan Boeykens, Maarten Peperstraete.

Preminiemen(A&P) - Exc.Vorst: 11 - 2
De Preminiemen van Alberta&Punt kregen het bezoek van de buren van Exc.Vorst. Omdat het merendeel van de spelertjes van Alberta een hele week op zee-klasse was geweest, was het toch even afwachten hoeveel de vermoeidheid hun partten speelde. En al was het duidelijk dat het een zware week was geweest, toch speelden ze een verdienstelijke wedstrijd. Van bij de start was duidelijk dat we de betere ploeg waren en al snel schoot Jarne Del Ciotto zijn ploeg op voorsprong. Even kon Exc.Vorst nog gelijke tred houden en de stand in evenwicht brengen, maar dan was voor hun de kous af. Met doelpunten van Bikash Michiels(2), Sam Peeters en Laurens Bens liepen we nog voor de rust uit tot 5 - 1. Tijdens de tweede helft kregen we hetzelfde spelbeeld met Alberta&Punt voortdurend als de betere ploeg. Jarne Del Ciotto(4) en Bikash Michiels(2) wisten de score verder op te drijven. Ook Exc.Vorst kon onze doelman Joren Lahou nog éénmaal passeren zodat een 11 - 2 eindstand op he bord kwam. Proficiat voor een puike partij aan alle spelertjes!

Zandhoven A - Duiveltjes A: 19 - 4
We wisten dat het moeilijk ging zijn tegen Zandhoven en dat bleek het ook te zijn. De eerste vijf goals vielen razend snel. Dan kwam er een beetje meer evenwicht in de partij waarbij Jorne nog wist tegen te scoren maar Zandhoven de betere ploeg bleef en nog driemaal raak trof. Net voor rust wist Jorne zijn verdediger knap uit te schakelen zodat ze met twee spelers van FC Punt alleen voor de keeper kwamen. Een uiterst zwakke scheidsrechter ontnam onze spellertjes echter alle moed door op dat moment rust te fluiten. In de tweede helft bleef Zandhoven het doel van FC Punt bestoken. Thomas, Niels en Gilles konden nog wel tegen scoren maar dit was een match om snel te vergeten. Dus op naar de volgende match want die is terug voor ons!!Ploeg/doelpunten: Maxim Verschueren, Thomas Vanspringel (1), Seppe Steurs, Niels Vansant (1), Jens Van Den Ouweland , Gilles Liekens (1) en Jorne Gielen (1).

SK Berlaar B - Miniemen(P&A): 5 - 0
..geen verslag

Wortel B - Duiveltjes B: 1 - 10
Van in het begin domineerden onze jongens en meisjes de wedstrijd. Gretig op de bal en vele kansen, dit resulteerde tot de 0-1 na ongeveer 5 minuten. Dit was het eerste van nog vele doelpunten op rij. Pas in de tweede helft kon de tegenpartij eenmalig scoren. Dankzij weeral een fantastische wedstrijd van onze keeper Julie, verdediger Santo(1x gescoord), goeddraaiend middenveld Sarai (2x gescoord), Mats, Mitse, Elias en Thijs (4x gescoord) en spits Tiemen (3x gescoord) kon ons dreamteam na het fluitsignaal gaan rusten met een welverdiende 1-10 stand op het bord! Proficiat!!
Spelers: Mats en Thijs Van Looy, Tiemen en Mitse Moelants, Roger Santo, Verachters Julie, Liekens Sarai en Wouters Elias

Reserven - Berg en Dal: 2 - 1
Door het te grote aantal van spelers bij de reserven moesten die weeral met een flink gewijzigd team de wei in tegen B&D wat resulteerde in een zeer matige eerste helft, gelukkig was B&D een wat onervaren(?)jonge ploeg. Claude Mambou en Gunter Daems van ons 1ste team moesten dan nog kleppers als Ken Goos, Gert Cuyvers en of Bart Mols vervangen, daar deze kerels waarschijnlijk met die ploeg Alberta moeten partij geven(?)op zondag...OK! de eerste helft dus! wij creëren verschillende kansen die we allen jammerlijk missen(voetbal is geen gemakkelijk spelletje)en B&D puurt uit enkele halve kansen een doelpunt...ruststand 0 - 1....Traditioneel 2de time de time van de vervangingen, 55' word Wouter Verherstraeten ingebracht voor David Janssens. Wouter fris, net opt veld, op tijd gaan slapen(?), verschalkt de keeper van B&D van op 25 meter, 1 - 1. 58' Geert(Vroemie)in, Dries Vanuytsel uit 60' Rik Janssens in, Tom Lehman uit, 70' Kristof Geens uit, Carl Lievens in. Dat werpt deze keer vruchten af, de 76' zondert Rik, Carl alleen voor doel af, die aarzelt niet, eindstand 2 - 1.
Opmerkelijk.....Keeper Raf Rommers zorgde voor een paar ferme tussenkomsten. Jimmy Vandoninck viel af als 16de man en houdt naar eigen zeggen(?)de reserven voor bekeken.

St.Dimpna B - Knapen: 3 - 0
Wij speelden een zwakke partij tegen een veel sterker SAV.

St.Dimpna C - Miniemen(A&P): 1 - 8
Opnieuw een vlotte en probleemloze overwinning.
De eerste helft speelden we goed en bereikten dan ook de rust met een 0-6 voorsprong .
De tweede helft was echter duidelijk minder : we speelden te traag , gebruikten de ruimte niet en sommige spelers waren teveel uit op persoonlijk succes om zelf te scoren.
Toch troffen we nog 2x de lat en konden ook nog 2x scoren waardoor een te gemakkelijke 1-8 zege op het bord stond.
Doelpuntenmakers : Ilja Helsen (2), Stef Lenaerts (1), Pieter Loos (4) en een own-doelpunt.

Herselt B - Scholieren: 1 - 1
Het eerste punt is binnen, maar toch verlieten onze jongens het veld met een dubbel gevoel. We hadden kunnen winnen als we de kansen die we krijgen in de eerste helft binnentrappen. We hadden ook kunnen verliezen omdat we de laatste 10 minuten van de wedstrijd te veel terug trokken om het punt te verdedigen. We gaan ook moeten leren om niet in de provocaties van de tegenpartij te trappen. Hier en daar waren er jongens die er even het noorden bij verloren en op die manier de ploeg even in de steek laten. Probeer dit niet meer te laten gebeuren. We begonnen dus goed aan de wedstrijd met in het eerste kwartier drie grote kansen die vakkundig de nek werden omgewrongen. Herselt komt een maal door en we staan 1 - 0 achter. Een opdoffer waar we toch even niet goed van waren. Het siert de ploeg dat ze zich toch nog konden herpakken en voor de rust hebben we nog kunnen gelijkmaken via een vrije trap van Steff Peeters die mooi in doel verlengt werd door Nick Wuyts. De tweede helft kon het alle kanten op en zoals reeds eerder gezegd kwamen we op het einde nog goed weg. Laat ons verder werken en proberen te stunten tegen de leider.

1ste Team - Alberta: 1 -2
Steekje laten vallen?

Weekend 14-15 oktober

Preminiemen(P&A) - Vrij.
 
Miniemen(P&A) - Kessel FC: 1 - 6
Het was Daan Bens die via een hoekschop de 1-0 kon scoren.Vermits Kessel 4 wisselspelers had konden ze regelmatig wisselen en dat werd ons fataal.
Eindstand:1-6
 
Duiveltjes A - SKS Herentals A: 10 - 4
Vierde overwinning op rij voor onze jongens en ze blijven er voor gaan! Herentals was niet gekomen om cadeautjes weg te geven. De ploeg waar we op het tornooi van Alberta nog vlot tegen wonnen bleek de laatste weken serieuze vorderingen gemaakt te hebben. Het was aan ons om hier een antwoord op klaar te hebben. Punt nam van in het begin het initiatief en na tien minuten stond het 2 – 0. De tegenstander bleef echter goed meevoetballen en kon de nodige tegenprikken geven. Doelpunten van Punt kwamen van Gilles na een mooie solo over de rechterflank, ook Jorne deed weer het nodige werk en kon scoren. Niels scoorde ook na een snelle doorbraak over de linkerflank. Gilles trapte ook z’n tweede voor de rust binnen. Tussenstand 4 – 2. In de kleedkamer werden de nodige tactische aanpassingen besproken. Dit had snel resultaat want Jorne kon na een snelle verdedigende actie door Niels en Thomas door het centrum breken en zuiver afwerken. Onze verdediging gaf bijna geen kansen meer weg zodat het doel van Herentals stevig bestookt kon worden. Daaruit kwamen knappe aanvallen van onze jongens. Niels en Jorne speelden de tegenstander een aantal keren mooi uit en konden beide scoren. Ook de rest van onze spelers deden hun deel, Thomas en Gilles konden beiden tot scoren komen. Jens had pech in z’n afwerking, maar gaf toch enkele mooie passes. Halverwege de tweede helft verslapte de aandacht en tweemaal na geharrewar voor doel kon Herentals tegenscoren. Iedereen was terug wakker geschud en op een paar mooie tussenkomsten van Seppe na kon de tegenstander geen vuist meer maken. Eindstand : 10 – 4. De ploeg; Niels Vansant(3), Seppe Steurs, Gilles Liekens (3), Maxim Verschueren, Jens Van den Ouweland, Jorne Gielen (3)en Thomas Vanspringel(1).
 
Duiveltjes B - Dosco C: 5 - 0 FF
Wedstrijd niet gespeeld, tegenpartij heeft afgebeld! Ligt Punt te ver voor Dosco?

KFC Dessel - Preminiemen(A&P): 4 - 4

De Preminiemen A&P stonden voor de lastige verplaatsing naar Dessel Sport. Ondanks een goede start waar we de tegenstander probeerden vast te zetten speelde aanvankelijk het grote speelveld ons parten. Dessel beperkte zich tot potig verdedigen en zo nu en dan scherp te counteren. Deze tactiek wierp al snel zijn vruchten af en na 10 minuten spelen stond het 3 - 0 voor de thuisploeg. Toch lieten we de moed niet zakken want ondanks de achterstand waren we voetballend duidelijk de betere ploeg. Toen Jarne Del Ciotto de aansluitingstreffer lukte werd het geloof in een goede afloop nog groter en even later knalde Laure Goeminne de 3 - 2 binnen. Dit was meteen ook de ruststand. Tijdens de tweede helft namen we meteen weer het heft in handen en Dessel werd met de rug tegen hun doel vastgezet. Er werden nog wel een paar wenkende kansen gemist maar toch konden we de verdiende voorsprong bereiken. Bikash Michiels en op nieuw Jarne Del Ciotto zorgden voor een 3 - 4 voorsprong. Deze werd zonder al te veel moeite verdedigd tot in de laatste minuut het noodlot toesloeg. In een duel werd Laure Goeminne aangetrapt waarna de scheidsrechter het spel stillegde. Tijdens de verzorging van Laure en de vervanging die erop volgde was de concentratie even weg. De scheidsrechter hielp Dessel nog een handje door de scheidsrechtersbal te snel te laten nemen (alvorens onze speler ter plaatse was), waardoor de speler van Dessel een ploegmaat alleen voor doel kon afzonderen. Deze kende geen genade en trapte de 4 - 4  op het bord. Dit was toch wel een lichte ontgoocheling na zo sterk te zijn teruggekomen. Toch verdienen alle spelertjes een pluim want aan inzet was er zeker geen gebrek. De best voetballende ploeg werd vandaag niet beloond!

 
Verbr.Balen - Reserven: 4 - 0
We waren te plat...
 
Knapen - KVC Westerlo: 2 - 1
De knapen moesten het zondag opnemen tegen de 2de uit de rangschikking. We wisten (door scouting) dat we het moesten opnemen tegen een geduchte tegenstander die mooi combinatievoetbal brengt en vlug via de flanken oprukt. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en de supporters werden dan ook getrakteerd op een spannende wedstrijd. In de 1ste helft werden we door een dekkingsfout op onze linkerkant afgestraft en met de rust stond het 0 – 1. De beste kans in de 1ste helft was voor Daan Vanlooy. Zijn schot belandde slechts een paar centimeters naast het doel. Veel kansen werden er eigenlijk niet weggegeven want zowel onze verdediging als deze van Westerlo kweten zich goed van hun taak. De 2de helft was in het begin een copie van de eerste. Na 10 minuten gingen wij hoger spelen en konden hierdoor meer druk naar voren zetten. Rond de 15de minuut werd Kenny juist voor de grote baklijn foutief afgestopt . Met een mooi geplaatste vrije trap langst de muur maakte Tommy er 1 – 1 van.  Eindelijk maakten we de aansluitingstreffer wat het spel nog spannender maakte want beide ploegen gingen voluit. Met nog 10 minuten te spelen plaatste Cédric vanaf de middencirkel een dropschot richting doel van Westerlo. De keeper was duidelijk verrast en de bal gingen netjes onder deklat binnen : 2 – 1. Westerlo ging in de laatste minuten nog over tot een slotoffensief maar dit werd telkens uitstekend opgevangen door de verdediging. Met deze overwinning doen wij een goede zaak want de 3de en 4de speelden slechts gelijk. Nu zondag volgt de volgende moeilijke tegenstander : St Dympna B !

Miniemen(A&P) - Herenthout B: 12 - 0
Mooie overwinning na een sterke prestatie van de ganse ploeg. Herenthout werd vanaf het begin onder druk gezet en nadat Alexander Van den Brande de stand op 1-0 bracht lag de weg voor deze ruime zege open. De andere schutters van dienst : Ilja Helsen(1),Stef Lenaerts(2),Jasper Baeck(3) en Pieter Loos(5) Belangrijk was ook dat er verschillende mooie doelpunten werden gemaakt na goed samenspel tussen de middenvelders (Jens-Ilja-Glen-Stef) en aanvallers( Jasper-Pieter Loos en Pieter Puts). Zeker ook het vermelden waard is het opnieuw sterk presteren van onze verdediging (Michiel-Roy-Alexander-Ben) waardoor onze doelmannen (Jasper-Jens) weinig werk moesten opknappen.

Scholieren - Kessel FC: 0 - 3
Ondanks het verlies een dikke proficiat aan de ganse ploeg. De tegenpartij kwam herhaaldelijk vragen of het wel juist was dat we nog geen enkel punt behaald hadden. De scheidsrechter was lovend voor de harde maar faire manier waarop onze jongens de wedstrijd gespeeld hebben. Het plaatje van de trainer klopte op alle gebied.... behalve op één plaats dan, de afwerking. Het zal een cliché blijven voor onze ploeg maar zo is het nu eenmaal. Als we op deze manier verder blijven spelen dan komen de punten vanzelf, het kan niet langer uitblijven. We troosten ons met de gedachte dat we gewaardeerd werden door zowel de tegenpartij als de ref van dienst. Op een positieve manier verder werken en we komen er wel. Toch nog even alle jongens noemen die deze mooie partij voetbal gespeeld hebben. Jan Peeters (knaap en bedankt Jan), Jelle Stevens, Jens Stevens, Andy Wijnants, Jeff Peeters, Niels Mangelschots, Nick Wuyts, Christophe Verreyt, Sam Turlinckx, Vincent Schoonis, Stef Peeters en Giel Geerinckx (knaap en ook bedankt Giel)

 
Zoerle - 1ste Team: 2 - 4
Ze spelen kampioen...(?) of althans, ze zijn goe opweg...

Weekend 7-8 oktober

Preminiemen(A&P) - VC Tielen: 17 - 2

Onze preminiemen A moesten vandaag aan de slag tegen Tielen. Van bij de start grepen ze de tegenstanders bij de keel en met mooi voetbal werd Tielen werkelijk van de mat gespeeld. Zowel over de flanken als centraal door het midden werd Tielen overklast. Bij de rust stond het dan ook 11 - 0, na doelpunten van Bikash Michiels (4), Jarne Del Ciotto (2), Sam Peeters (2), Laure Goeminne, Diederik Puts en Michiel Robeyn. De tweede helft was echter beduidend minder. Had dit te maken met een beetje gemakzucht dat in de ploeg sloop of was het de sterkte van de tegenstander die veel scherper voor de dag kwam, wie zal het zeggen? In elk geval was het verschil tussen beide ploegen in de tweede helft minder groot. Tielen kon 2 maal tegenscoren, terwijl wijzelf nog 6 maal de weg naar het net vonden. Bikash Michiels (2), Michiel Robeyn, Jarne Del Ciotto, Sam Peeters en Laurens Bens wisten de score op te drijven tot 17 - 2.
 

 
Poppel B - Duiveltjes B: 3 - 12

Van in het begin na de aftrap kwam Punt al snel in actie wat resulteerde in een eerste doelpunt van verdediger Santo na circa vier minuten. Niet te vroeg gejuich want enkele ogenblikken later werd er al snel tegen gescoord. Enkele minuten later weeral een paar mooie acties van onze jongens (Thijs en Tiemen) die beiden hun kans konden verzilveren. De bal werd mooi rond gespeeld aan beide kanten waardoor de wedstrijd een spannend verloop kende met kansen aan beide zijden. Ondanks een puike wedstrijd van onze keeper Julie die haar netten knap leeg wist te houden kon de tegenstander toch driemaal scoren. Terwijl de eerste helft een gelijkopgaand verloop kende, kwam de tegenpartij in de tweede helft niet veel aan zet. Dankzij Julie en onze verdedigers Sarai en Santo werden aanvallen mooi tegengehouden, een knap samenspelend middenveld (Elias, Mitse, Mats en Thijs) en onze spits (Tiemen) speelden een voortreffelijke wedstrijd. Dit leidde tot resultaat dat Thijs 6 en Tiemen 4 keer schoorden. Na een voortreffelijke wedstrijd werd ook onze verdediger Sarai beloond met een doelpunt, doorgebroken langs het middenveld  en loepzuiver afgewerkt hoog in de netten! Eindstand 3-12. Proficiat jongens en meisjes!!! Spelers: Moelants Tiemen, Moelants Mitse, Van Looy Thijs, Van  Looy Mats, Wouters Elias, Liekens Sarai, Verachtert Julie en Roger Santo

 

Linda Olen A - Duiveltjes A: 7 - 13
Het kleine veld en het hoge gras maakten mooi combinatievoetbal moeilijk. Het was dan ook een partij waar stevige duels moesten uitgevochten worden. Linda Olen begon het felst en kwam dan ook op voorsprong. Niet voor lang echter want met een knap afstandschot kon Niels de stand terug in evenwicht brengen. Toen begon het kwartiertje van Thomas die dank zij o.a. een aantal mooie passen, waaronder enkele beauty’s van Jorne, 5 keer wist te scoren. De tegenstander was echter sterker dan de uitslag doet vermoeden want ondanks enkele prachtige tussenkomsten van onze super keeper Seppe moesten we nog 3 tegendoelpunten slikken. Na nog een knal tegen de paal van Jorne nam Jens het laatste wapenfeit uit de eerste helft voor zijn rekening: na een knappe passeerbeweging en dito pas van Gilles hoefde hij de bal maar binnen te tikken. De nodige peptalk tijdens de rust deed onze duivels gretig aan de 2de helft beginnen . Het duurde dan ook niet lang voor Gilles op een sublieme pas van Niels de weg naar de netten had gevonden. Niels die op links kwam postvatten vergrote de kloof en ook Jens wist nog goaltje mee te pikken. Na een kwartier werd de wedstrijd terug evenwichtiger en wist Linda Olen met het nodige duw, trek en ellebogenwerk toch nog 3 doelpuntjes uit de wacht te slepen. Ook FC Punt vergat in de eindfase van de wedstrijd niet te scoren en met 1 doelpunt van Niels en 2 van Gilles werd de partij beslist met 7 – 13. Ploeg/doelpunten: Maxim Verschueren, Thomas Vanspringel (5), Seppe Steurs, Niels Vansant (3), Jens Van Den Ouweland (2), Gilles Liekens (3) en Jorne Gielen.
 
KVC RH Sportief A - Miniemen(P&A): 10 - 3
Het was Yannick Aerts die via een mooie voorzet van Pieter Loos de 0-1 kon vastleggen. Diezelfde Pieter Loos zorgde ook voor de 0-2. RHSportief bleef toch vechten voor elke bal en kon terug op gelijke hoogte komen 2-2. Pieter Loos kon nog wel voor de 2-3 zorgen maar RHS werd sneller op de bal zodat we geen duels meer wonnen en de organisatie werd zoek in de ploeg. Eindstand: 10 - 3. Kop op mannen!! toch de eer gered!
 
VV Schoor - Preminiemen(P&A): 0 - 13

Met een voltallige ploeg moesten we vandaag in de beginfase tegen 7 man van Schoor spelen. Dus het was ook aan ons van het spel te maken en dat lukte vrij aardig in de eerste helft. Na een paar mooie aanvallen kon Thomas de score openen na een schitterende één/twee met Siebe Daems. Ruben was er als de kippen bij na een geloste bal van de doelman en prikte de 0-2 binnen. Thomas scoorde 0-3 na aangeven van Siebe Daems. Maarten onderschepte een terugspeelbal en trapte beheerst 0-4 binnen. Ook een verdienstelijke Jeroen kon scoren na een mooie opgezette aanval van Brent. Onze doelman Daan moest maar één keer uittrappen in de eerste helft, zo zwak was onze tegenstander. Opnieuw recupereerde Jeroen de bal en lanceerde Jan die alleen voor de keeper kwam en mooi kon afronden. We gingen met 0-6 rusten.
De tweede helft was nog iets beter qua samenspel en dit resulteerde in fraaie doelpunten. De mooiste aanval vertrok bij onze keeper Jan, die ook maar éénmaal moest uittrappen. Die speelde de bal naar Thomas die Siebe Daems bediende en op zijn beurt Maarten de rechter flank diep stuurde. Maarten zag Jeroen staan, die een mooie één/twee met Pieter-Jan opzette en toen alleen voor de keeper kwam en het was weer bingo, 0-7. Toen scoorde Ruben 2, Maarten 2, Thomas en Daan elk nog één keer. Ook het optreden van Ewout, na drie weken rust, was de verdediging ten goede gekomen en het samenspel met Siebe G. was dan ook voortreffelijk. Dus een goede wedstrijd van onze preminiemen en de ziggezagge klonk weer luidkeels door de catacomben van Schoor. Een dikke proficiat aan allen.

 
Reserven - Netegalm: 8 - 1
Gemakkelijk!!
 
Knapen(P&A)...Vrij.
 
Hoogstraten VV - Scholieren: 10 - 0
Nog maar eens het bewijs dat fuiven en voetballen niet samen gaan. Ook bedankt aan de mannen die de ploeg in de steek hebben gelaten. Als je 's avonds de grote meneer kan uithangen moet je er 's morgens ook kunnen staan, ander jongens waren wel van de partij, waarom jullie dan niet?
Al bij al toch nog een verdienstelijke partij gespeeld. Bedankt ook aan de jongens van de knapen die meegespeeld hebben.
 
Berg en Dal - Miniemen(A&P): 0 - 0
Een derby en gelijk 2de in de stand beloofde een spannende wedstrijd te worden. Op een zeer moeilijk bespeelbaar veld hadden we in de beginfase problemen met de tegenstander. Naarmate de wedstrijd vorderde kregen we een 2-tal mooie kansen maar besloten te zwak op doel. In de 2de helft hadden we de wedstrijd onder controle en verliepen de combinaties vlotter maar de afwerking zat echter niet mee: een pegel van Stef Lenaerts vloog net naast, Jasper Baeck en Pieter Loos stuitten op een secure doelman of de bal werd op de lijn ontzet .
Goede uitslag en inzet maar als we beter afwerken winnen we deze wedstrijd .
 
1ste Team - VV Schoor: 4 - 0