FC Punt

FC Punt
aangesloten bij de Belgische Voetbalbond
Eerste elftal, reserven, junioren, scholieren, knapen, miniemen, preminiemen en duiveltjes
Kalender, Uitslagen en Rangschikking

De terreinen liggen in
Leeks te Geel, 
Tel. 014/58.78.15

Gespeelde Wedstrijden

Weekend 25-26 november

Preminiemen(P&A) - Larum B: 0 - 5
De tegenstander begon de wedstrijd met 5 in plaats van 8 spelertjes, dus onze jongens gingen in de aanval. Dit resulteerde in een aantal goede kansen. Siebe Daems verzond regelmatig gevaarlijke voorzetten, Ruben stootte op de doelman en de doelpaal, Maarten op de lat en opnieuw op de goede doelman van Larum. Ook toen de tegenstander na 10 minuten volledig was, bleven onze jongens de betere ploeg maar de 0-0 bleef op het bord staan. De tegenstander kon ondertussen toch ook een aantal kansen creëren en in de 20ste minuut was het raak toen Daan een afstandschot door de handen liet glippen. Onze jongens verloren even de concentratie en nog voor de rust kon Larum van kortbij nog 2 gemakkelijke doelpunten scoren. Na de rust scoorde Larum vrij snel met een mooie kopbal op een hoekschop. Punt kon niet echt meer een vuist maken tegen de potige tegenstander die er uiteindelijk nog 0-5 van maakte. We hadden zeker enkele goaltjes verdiend maar dat zat er deze keer niet in.

Preminiemen(A&P) - KFC Mol C: 13 - 2
Voor deze laatste wedstrijd van de heenronde moesten de Preminiemen vn Alberta&Punt in de wei tegen KFC Mol. Na een gelijkopgaand begin van de wedstrijd nam A&P langzaam maar zeker het heft in handen. Mol werd bij momenten weggespeeld met goed voetbal en mooie aanvallen over de flanken. De verdediging met Annabel Verhulst, Senja Vanderheyden en Diederik Puts hielden alles goed gesloten en Mol kon slechts af en toe dreigen. Doelman Joren Lahou die ondanks wat gezondheidsproblemen toch van de partij was diende zich maar 2 keer gewonnen te geven. Voor de rest was het eigenlijk al A&P dat de klok sloeg. Met doelpunten van Bikash Michiels (5), Jarne Del Ciotto (3), Michiel Robeyn (2), Sam Peeters, Laurens Bens en Laure Goeminne werd Mol terug huiswaarts gestuurd met een 13 - 2 nederlaag. Alweer een klinkende overwinning voor onze preminiemen. Beter doen in de terugronde wordt moeilijk maar toch gaan we ervoor! Proficiat aan alle spelertjes voor deze wedstrijd en een prachtige heenronde!

Miniemen(P&A) - Linda Olen: 2 - 1
Een wedstrijd op het scherp van de snee. Nadat er ons een zuivere penalty werd onthouden en 2 goals werden afgekeurd wegens buitenspel (?) werden onze mannen pas echt kwaad. Het was nochtans Linda Olen dat net voor de rust op 0-1 voorsprong kwam. Begin van de tweede helft kon Rik Vandecruys de vrijstaande Alexander Vandenbranden bedienen en die bracht de stand op 1-1 .Het was Jeroen Lemmens die Yannick Aerts zag vrijstaan en die op zijn beurt Pieter Loos de diepte in kon sturen en voor de 2-1 voorsprong kon zorgen .Linda Olen kwam nog wel een paar keer dreigen maar een goed organiserende thuis ploeg hield stand. Eindstand :Punt - Linda Olen 2-1

Duiveltjes A - Lichtaart A: ?

Duiveltjes B - Kasterlee E: 9 - 1
Een pittige wedstrijd vanaf het eerste fluitsignaal waarin de thuisploeg vanaf het begin domineerde. Vele duels, aanvallen en doelpogingen
waardoor het niet lang duurde voor ons team de openingstreffer tegen de netten knalde. Mooi opgaande wedstrijd, middenveld gretig op de bal, een verdediging die moeilijk te passeren was en onze keeper die mooi de netten wist leeg te houden. Welverdiend konden we gaan rusten met een 9-1 zege! Zeer alert en met veel inzet gespeeld allemaal: Thijs(2x?), Santo(1x) Mitse(1xBravo!!), Elias, Toon, Lennert, Tiemen(5x?), Mats, Sarai en Julie!!

Olmen A - Reserven: 3 - 0
Voetballend waren we de evenknie van Olmen maar in de duels moesten we het steeds afleggen tegen een steviger Olmen, de 3 - 0 was dus een logisch gevolg. Hopelijk kunnen we ons volgende week herpakken.

Rauw - 1ste Team: 3 - 1
Rauw liep vlot uit tot 2 -0. Net voor rust kon Nico Nijs de aansluitingstreffer maken met een mooie vrijschop. 10 min na rust maakte Rauw er 3 - 1 van en hebben we geen vuist meer kunnen maken. Een verdiende overwinning van Rauw, een stevige voetballende ploeg.

Knapen - Verbr.Balen B: 8 - 3
Cijfers spreken voor zich. De spelers (en hun ouders) werden achteraf getrakteerd op heerlijke spaghetti en blijkbaar heeft het gesmaakt. Vanwege de ganse ploeg : BEDANKT Carine, Suzy, Nicole en Beenhouwerij Koppen voor deze lekkere geste.
Miniemen(A&P) en Scholieren.....vrij!

Weekend 18-19 november

Preminiemen(A&P)...waren vrij.

Oud Turnhout D - Duiveltjes B: 3 - 6
Vanaf het eerste fluitsignaal werd het duidelijk dat het niet gemakkelijk zou worden. Goed, spannend en attractief voetbal vanaf de eerste minuut langs beide zijden. Desondanks de tegenstand zich niet zo gemakkelijk gewonnen gaf gingen we toch rusten met een ruime voorstand tijdens de helft. Tijdens de tweede helft hetzelfde verhaal, goede verdediging, aanvallen langs de flanken en doelpogingen. Toch was het Punt die de eindcijfers kon verzilveren met 3-6. Weeral is proficiat met veel inzet gespeeld Julie, Sarai, Mitse, Mats ,Thijs (4x gescoord), Santo, Elias en Tiemen (2x gescoord)!

Oevel A - Duiveltjes A: 4 - 4
Zoals de laatste weken begonnen onze jongens weer niet erg gemotiveerd aan de wedstrijd en hadden we een tegendoelpunt nodig om wakker te worden. Geleidelijk aan namen onze jongens de bovenhand en dit resulteerde in een aantal goede kansen. De keeper van Oevel was echter niet makkelijk te verslagen en in de eerste helft kon enkel Niels tegen scoren. De tweede helft begon goed met een doelpunt van Jorne maar vanaf dan lukte niks meer en kwamen we op 4-2 achterstand. Jorne kon, op karakter toch de aansluitingstreffer scoren en vanaf dan begonnen onze jongens er terug in te geloven. In laatste minuut wist Niels de vrije trap, na een fout op de doorgebroken Jorne, feilloos om te zetten en zo de achterstand toch nog om te buigen in een gelijkspel. De ploeg: Niels Vansant (2), Seppe Steurs, Gilles Liekens, Jorne Gielen (2), Maxime Verschueren en Thomas Vanspringel.

Verbr. Balen C - Preminiemen(P&A): 1 - 9
Met Jarne en Michiel als vervangers voor Daan, Brent en Thomas (op scoutskamp) en zonder trainer Dirk begonnen onze jongens vol enthoesiasme aan de wedstrijd. Balen werd onmiddellijk op zijn helft teruggedrukt en de lokale doelman moest gepast tussenkomen op pogingen van Jarne, Siebe Gielen en Ruben. Het mocht echter niet baten want na een kleine 5 minuten schoot Jarne hoog in het doel binnen. Even later herhaalde hij dit op aangeven van Michiel en het stond 0-2. Mooie combinaties bleven wat uit, maar Jarne domineerde het middenveld en de tegenstander kwam niet uit de omklemming. Ruben zag een voorzet over het hoofd van de doelman in doel verdwijnen en Siebe Gielen tikte in één tijd een hoekschop van diezelfde Ruben binnen: ruststand 0-4. Na de rust gingen onze jongens gewoon door. Al in de 1e minuut weerde de keeper een schot van Jeroen af in de voeten van Ruben die beheerst binnenschoot. Iets later legde Jarne de bal mooi in de hoek en het stond 0-6. De thuisploeg probeerde tussendoor toch ook een paar keer Ewout te bedreigen, die echter zeer secuur zijn job deed en 1 keer zeer goed reageerde op een schot in de korte hoek. Dan was het weer aan onze jongens. Op pas van Maarten vertrekt Ruben langs de lijn, gaat 2 man voorbij en schiet binnen. 0-7. Op afgeweerde schoten van Jeroen en Jarne scoort Siebe Daems vervolgens nog 2 maal: 0-9. Net voor affluiten krijgt Balen toch nog een verdiend goaltje: het eerste schot wordt afgeweerd door Ewout, het 2e door de paal, maar uiteindelijk wordt de bal toch in doel gewerkt: eindstand 1-9. Proficiat aan allen en ook aan Kris&Kristof voor de uitstekende begeleiding.
Doelpuntenmakers: Jarne Del Ciotto 3, Ruben Daems 3, Siebe Daems 2, Siebe Gielen 1.
Spelers: Ewout Puts, Jeroen Rochette, Siebe Gielen, Maarten Peperstraete, Michiel Robeyn, Siebe Daems, Ruben Daems, Jan Kerckhofs en Jarne Del Ciotto

Reserven - KFC Mol A: 5 - 0 FF.
Tegenstander is niet komen opdagen!

Achter Olen - Miniemen(P&A): 6 - 3
We kwamen al snel 1 - 0 achter ondanks dat het duidelijk buitenspel was.
Ondanks dat we ook wat kansen hadden werd het 2 - 0. Door een assist van Ben Daems kon Rik Vandecruys de aansluitingstreffer maken 2 - 1
Net voor de rust kon Achter Olen nog 1 maal scoren zodat we gingen rusten met een 3 - 1 achterstand.
Het geluk stond niet aan onze zijde en Achter Olen liep verder uit naar 4 - 1
Omdat er een speler van Olen was doorgebroken had Yannick Aerts geen andere keuze dan hem foutief te stoppen, gele kaart voor Yannick en penalty stand 5 - 1
Door een doorsteek pas van Ilja Helsen kon Daan Bens de stand brengen op 5 - 2
Door een fout op Jeroen Lemmens kregen we ook een penalty maar helaas werd die gemist door onze doelman Evert Aerts.
Door een assist van een hard werkende Yannick Aerts kon Rik Vandecruys de stand terug brengen op 5 - 3
De laatste 10 minuten hebben we alles op alles gezet en gespeeld met 4 spitsen, maar Achter Olen zette de eindstand vast op 6 - 3

Rauw - Knapen: 4 - 2
Wij kwamen al na 10 minuten op achterstand door een dekkingsfout. Na een kwartier namen wij de wedstrijd in handen en konden we gelijk maken via Kenny Elsermans. Toch werden we vlak voor rust weer afgestraft door een slechte pas. 2-1.
Na de rust begonnen we fel aan de wedstrijd en waren we gedurende 25 minuten de beste ploeg op het veld. Onze nieuwe man Younnes was goed gevolgd en kon de gelijkmaker binnentikken. Rauw werd volledig weggedrukt en speelde paniekvoetbal. Wij konden de match doen kantelen in ons voordeel maar we vergaten echter af te werken.
Op 5 minuten voor het einde liepen we tegen een counter van Rauw en het waren zij die verder konden uitlopen. De kopjes gingen omlaag en Rauw kon net voor het eindsignaal via een hoekschop (dewelke trouwens prachtig werd genomen) de eindscore 4-2 vastleggen. Een overdreven scoren aangezien wij toch wel het grootste gedeelte van de match hadden gedomineerd.

Zammel - Miniemen(A&P): 4 - 9
Ondanks een moeilijk bespeelbaar veld door de overvloedige regen werd er de eerste helft schitterend gevoetbald. De mooie combinaties volgden elkaar snel op en Zammel werd helemaal weggedrukt. Nadat Ilja Helsen ons op voorsprong had gebracht was het de beurt aan Jasper Baeck om 4x te scoren telkens na mooi voorbereidend werk van ons middenveld (Jens-Stef-Ilja-Alexander en Glen) en Pieter Loos die bovendien zelf ook nog eens scoorde. Rust 2-6. De 2de helft was iets minder mede omwille van de vermoeidheid door het zware veld en de vele wissels maar we konden toch nog 3x scoren via Jasper Baeck (2x) en een Zammelse verdediger die een voorzet van Glen in eigen doel werkte. Een dikke proficiat aan de ganse ploeg voor de inzet, mentaliteit en samenhang.

Achter Olen - Scholieren: 4 - 0

1ste Team - Oosterlo: 4 - 1
Een overtuigende zege van FC Punt. Zonder veel inspanningen, met het oog op de topper van volgende week op Rauw, hield Punt de 3 punten thuis. Na 5' stond de 2- 0 al op het bord, 2 x onze topscoorder Nico Nijs. Op een zeldzame tegenaanval milderde Oosterlo tot 2-1. Op slag van rust kopte Nico de 3-1 binnen en maakte zo zijn hattrick vol.
Een bibberend Oosterlo had voor de rust nog veel meer in het krijt kunnen staan maar Punt liet een aantal mooie kansen onbenut.
Tijdens een overbodige 2de helft tekende Jeroen Douwen voor de 4-1 nadat hij de bezoekende keeper knap omspeelde.
Na een fout op Steven Dergent sloegen de stoppen door bij Patrick Nobels van Oosterlo. De scheidsrechter van dienst besloot de wedstrijd zo'n 15' voor tijd te beëindigen omdat hij zich bedreigd voelde. Een jammerlijk einde van een voor de rest faire derby.

Weekend 11-12 november

Preminiemen(P&A) + Reserven...waren vrij!
 
Preminiemen(A&P) - VV Schoor: 31 - 0

De preminiemen Alberta&Punt moesten tegen Schoor proberen om zich te herpakken na de mindere prestatie vn vorige week. En of dit gebeurt is! Ze stuurden Schoor terug huiswaarts met een MONSTERSCORE van maar liefst 31 - 0!  Al van bij de start zaten ze meteen in de wedstrijd en werd Schoor geen moment ademruimte gegund. De ene aanval volgde op de andere, met collectief zeer mooi samenspel. De hele eerste helft liep Schoor achter een ongrijpbare bal en er werd gescoord aan de lopende band. Bikash Michiels (4), Jarne Del Ciotto (4), Laure Goeminne (3), Michiel Robeyn (2), Sam Peeters (2) en Senja Vanderheyden zorgden voor een oververdiende 16 - 0 ruststand. Tijdens de rust werd er afgesproken dat we het record van bij de duiveltjes (28 - 0) gingen proberen te breken. Er werd wel op gewezen dat dit alleen mogelijk zou zijn wanneer er ook in de tweede helft voetbal werd gespeeld en dat niet iedereen op zoek ging naar eigen succes. En het dient gezegd ook de volledige tweede helft werd er goed samengespeeld en volgden de aanvalsgolven mekaar op. Bij een 26 - 0 stand viel het even stil en met nog een paar minuten op de klok leek het in extremis nog mis te gaan. Schoor kreeg zowaar enkele kansen op de counter maar doeman Joren Lahou was attent en kon alle gevaar keren. Wij trapten enkele wenkende kansen op de paal en even was er sprake van vertwijfeling. Tot Michiel Robeyn een hoge voorzet van Jarne Del Ciotto zowaar met rechts kon binnentikken. De ban was gebroken en er kon nog 4 maal gescoord worden. Einduitslag 31 - 0!!

De doelpunten in de tweede helft kwamen van Michiel Robeyn (4), Laure Goeminne (4), Jarne Del Ciotto (3), Bikash Michiels (2), Sam Peeters en Senja Vanderheyden. Achteraan werd elke aanval afgeslagen door Annabel Verhulst, Laurens Bens en Diederik Puts. Een dikke proficiat aan al onze spelertjes en ook aan onze tegenstander Schoor die ondanks een dergelijke afstraffing toch probeerden om te blijven voetballen en de kopjes niet te laten hangen.
 
Miniemen(P&A) - Exc.Vorst: 0 - 8
Omdat we dit weekend vrij waren hadden we een oefenmatch georganiseerd tegen Ex.Vorst.
Doordat het tegen de A ploeg was wisten we dat het zwaar ging worden, we hebben de wedstrijd verloren met 0 - 8
 
Duiveltjes A - VC Herentals A: 8 - 9
Een wedstrijd op het scherp van de snee mag wel gezegd worden. Beide ploegen vlogen er meteen in en er werden stevige duels uitgevochten. Herentals kon als eerste scoren. Lang duurde het niet voordat Jorne de gelijkmaker tegen de netten knalde. Vanaf toen ging het snel op en af. Onze jongens toonden veel inzet en dat was hetgeen wat we de voorbije weken niet meer gezien hadden. Niels trapte nr 2 binnen, maar de tegenstander kon terug gelijk maken. Seppe stond weerom als een volleerde zijn doel te verdedigen en speelde zeer attent mee. Na een aanval over de linkerflank kon Jens op voorzet van Jorne nr 3 binnen tikken. Jens knokte zich een weg doorheen de Herentalse verdediging waarna Thomas de bal in de linkerhoek binnenduwde. We lieten nog een paar mooie kansen liggen en Herentals kon voor rust nog tegenscoren. Ruststand 4 - 3. In de 2de helft kwam de tegenstander sterk opzetten, maar het was Punt dat verder uitliep door een doelpunt van Gilles. Herentals kon weerom aansluiten. Nu was het weer aan Jorne om de stand te veranderen. Het scenario werd een echte triller want de tegenstander scoorde nogmaals. Na een een poging van Jorne om de uitkomende keeper te verschalken kreeg de bal net geen snelheid genoeg om in het doel te belanden. Na ongeveer dezelfde actie van Jorne was deze keer Gilles de bal achterna gespurt om hem binnen te trappen 7 - 5. De tegenstander kon weer aanklampen met 2 geluksdoelpunten. Toen gebeurde het onverwachte, Herentals kon via een snelle aanval over rechts in één keer binnen trappen. Even kreeg Herentals nog een vrijtrap die keihard binnenvloog. Bij deze 2 laatste doelpunten had Seppe geen kans om deze te stoppen. Punt herpakte zich nog en Jorne trapte de aansluiter nog binnen, maar de klok tikte in ons nadeel. Op de meet geklopt. Jongens kop op, we speelden een van onze betere wedstrijden, we zijn terug op de rails voor de komende wedstrijden. Eindstand: 8 - 9. De ploeg; Seppe Steurs, Jens Van den Ouweland (1), Niels Vansant (1), Gilles Liekens (2), Maxim Verschueren, Jorne Gielen (3) en Thomas Vanspringel (1).
 
Duiveltjes B - Meerle C: 8 - 0
Het was weeral een spannende aangename wedstrijd. Van in het begin de tegenpartij onder druk. Negentig minuten lang actie kansen, nog is kansen EN doelpunten!!!! Na een spetterend wedstrijdverloop rusten met een welverdiende 8-0 eindstand op het bord!!Spelers van het dreamteam keeper Julie (alle ballen + penaltys gepakt!!!), Mitse, Mats, Toon, Sarai, Elias, Thijs (4 x gescoord) en Tiemen (4x gescoord). Proficiat allemaal !!!

Heibloem Zitt. - 1ste Team: 0 - 0
Een avondmatch ligt Punt niet, vorige avondconfrontatie tegen Heibloem was trouwens ook al 1 - 1. Matige partij met licht overwicht vr Punt, zeker de1ste time. Gure herfstwind, veel volk, goede scheidsrechter, veel geroep en getier. Beide ploegen onmondig, ongelukkig of onkundig in het doel gebied. Topscoorder Nico Nijs stevig in de tang!  Joker(nog steeds ziek?) werkte niet... De twee keepers waren de beste op het plein...Promotie en zeker de titel vr Punt nog ver af...!
 
Knapen - Ezaart B: 5 - 0
Deze wedstrijd moest gewonnen worden om aansluiting te kunnen behouden met de top van het klassement. We begonnen daarom aan de wedstrijd in een 3-4-3 opstelling: 3 aanvallers voorin en achteraan zouden we man tegen man spelen. Dit bleek de juiste keuze te zijn want we kregen kans op kans en onze verdediging kon de boel achteraan goed gesloten houden ondanks het mannetje minder. De 5 doelpunten werden door 5 verschillende spelers gemaakt. Prima wedstrijd door een collectief sterke prestatie.
 
Miniemen(A&P) - Ezaart B: 2 - 0
Het beloofde een spannende match te worden tussen de 1ste en de 2de van de rangschikking, en dat werd het ook.  Ezaart begon goed aan de wedstrijd en drukte de miniemen van Alberta&Punt tegen hun doel. Toch kon A&P scoren met een mooi doelpunt van Stef Lenaerts. Van dat moment kantelde de match en A&P kon nog een keer scoren met een doelpunt van Jasper Baeck.  De match was vanaf dat moment gespeeld. De overwinning kwam dan ook niet meer in gevaar. Mogen we dan toch beginnen te dromen van…?
 
Scholieren - KFC Dessel Sport B: 1 - 5
De uitslag doet het niet vermoeden maar toch waren onze jongens de beter voetballende ploeg in deze wedstrijd. Wat een verschil met vorige week. De opstelling van de trainer klopte. De taken werden naar behoren ingevuld en de posities goed overgenomen. Kleine opdoffer na 15 minuten, de scheids liet een duidelijk buitenspel doorspelen en Stef Peeters werd genoodzaakt om een fout te maken in de 16 meter. Strafschop natuurlijk en we stonden weer 0 - 1 achter. Wat de ploeg nu wel goed deed was zich optrekken aan deze achterstand en niet de hoofden laten hangen. We deden goed mee en kregen de betere mogelijkheden. Toch werden we koudweg gepakt op een snelle counter van Dessel en het was 0 - 2. De ploeg bleef er in geloven maar weer werden enkele kansen de nek omgewrongen. Tot Nick Wuyts zich kon doorzetten in de 16 meter en zich na licht contact theatraal liet vallen. De scheids liet zich vangen en wees naar de stip. Christophe Verreyt nam zelfverzekerd de bal in handen en nam vol vertrouwen de strafschop 1- 2 en alles was weer mogelijk dachten we. Niet dus want weer kregen we een buitenspel doelpunt tegen 1 - 3 en meteen was het rusten. Na de pauze werd er met dezelfde verbetenheid gestreden en de kans op 2 - 3 werd van de lijn gekeerd door een Desselse verdediger. In plaats van 2 - 3 werd het 1 - 4. We dachten dat de veer nu gebroken was maar toch niet bij de moedige scholieren. Verbeten werd er op zoek gegaan naar het tweede doelpunt, maar het kwam er niet. In blessure tijd werd het dan nog 1 - 5. Supporters trainer en begeleider waren ontgoocheld maar toch kunnen we terugblikken op een puike wedstrijd. Als afsluiter nog een dikke DANK JE WEL aan de drie knapen die onze ploeg versterkten, Jan, Tommy en Giel.

Weekend 4-5 november

Rauw - Preminiemen(P&A): 6 - 1
Vandaag hadden we op Rauw met een sterke tegenstander af te rekenen.We konden het eerste kwartier de vele aanvallen goed opvangen en soms een speldenprik terug geven maar zonder gevaarlijk te zijn.Toch moest Ewout zich gewonnen geven ondanks zijn puik optreden in doel,1-0.Maar met de goede inzet van de ploeg, scoorde Maarten vrij snel terug en de bordjes waren weer in evenwicht.Daarna werd de druk opgedreven bij Rauw en de uitstekende Jeroen (man van de match) vocht met hand en tand in de verdediging om de vele aanvallen te kunnen stoppen.Voor de rust kregen we toch nog drie te vermijden doelpunten binnen.Na het watertje en een speech bleven we goed verdedigen en kon Rauw nog tweemaal tegenscoren. Ook Siebe Daems had nog de beste kans aan de voet maar stuitte op de doelman. Rauw dus verdiend gewonnen en voor onze mannen een dikke proficiat voor de goede inzet,er zat vandaag niet meer in. Doelpuntenmaker: Maarten Peperstraete
Spelers: Ewout Puts, Siebe Gielen, Jeroen Rochette, Brent Peeters, Siebe Daems, Thomas Vandervelde, Maarten Peperstraete, Jan  Kerckhofs en Pieter-Jan Boeykens
Ziekenboeg: Daan Dijkmans. Vakantieganger: Ruben Daems.
 
Preminiemen(A&P) - Larum B: 3 - 6

De preminiemen van Alberta&Punt kregen bezoek van de buren van Larum. Al van in het begin van de wedstrijd werd duidelijk dat het een lastige klus zou worden. Er werd van onze kant te slap verdedigd, het middenveld was zo goed als onbestaand en voorin konden we ook al weinig potten breken. Een komplete "offday" dus van nagenoeg de ganse ploeg. Larum daarentegen starte vinnig aan de wedstrijd en al snel kwamen ze 0 - 2 voor. Met veel vechtvoetbal knokten we onszelf nog even terug in de wedstrijd, en via doelpunten van Jarne Del Ciotto en Laure Goeminne konden we zowaar gelijk maken. Larum was echter beter en vooral steviger in de duels. Via een paar mooie aanvallen konden ze voor de rust nog tweemaal scoren wat de stand op 2 - 4 bracht. Na de rust was er weinig beterschap te bekennen. Larum bleef de beter voetballende ploeg en kon verder uitlopen. Sam Peeters kon in de tweede helft nog tegen scoren maar het kalf was toen al verdronken. Larum behaalde een oververdiende 3 - 6 overwinning. Hopelijk was dit van onze ploeg maar een éénmalige uitschuiver en kunnen we dit volgende week terug rechtzetten met een klinkende overwinning.

 
Halle A - Duiveltjes A: 2 - 12
Op het veel te kleine voetbalveld of was het een crossterrein met twee doelen op, begonnen onze duiveltjes niet al te sterk aan de partij. Halle kwam dan ook verdient op voorsprong. Dit tegendoelpunt was blijkbaar het signaal voor onze jongens om wakker te worden en was meteen ook de aanzet om te starten met de belegering van het doel van Halle. Niels kon onder andere door enkele perfecte passen van onze keeper Seppe vijf maal scoren en met nog een doelpunt van Gilles konden we met 1-6 gaan rusten. In de tweede helft begonnen, in zo verre dat dit mogelijk was op dit erbarmelijke (voetbal)veld, onze jongens beter te combineren en konden Niels (2), Thomas (2), Jens en Jorne de score aandikken tot 12 stuks. Maxim zag spijtig genoeg zijn doelpoging nog op de paal uiteenspatten. Halle kwam ook nog een paar keer opzetten en wist nog één keer tegen scoren ondanks een weeral sublieme partij van onze keeper Seppe. Ploeg/doelpunten: Maxim Verschueren, Thomas Vanspringel (2), Seppe Steurs, Niels Vansant (7), Jens Van Den Ouweland (1), Gilles Liekens (1) en Jorne Gielen (1).

St.Dimpna B - Miniemen(P&A): 4 - 0
De 1ste helft werden er aan beiden kanten kansen gecreëerd, maar net voor de rust kwam de thuisploeg 1 -0 voor.
De 2 de helft werd het moeilijk voor onze miniemen ondanks verwoede pogingen moesten we tegen St.Dimphna de duimen leggen en werd de match met 4 - 0 verlies afgefloten.
 

Reserven - Rauw A: 4 - 0
Een duidelijk overwinning tegen een sterke tegenstander. Het eerste doelpunt kwam er na een vrijschop van Ruud Vandoninck. Tweede doelpunt nogmaals Ruud met een afstandschot loepzuiver naast de paal. Een sterke Claude Mamboe dwong de Rauwse defensie in de fout en hij profiteerde er zelf van. 3-0.
Het vierde doelpunt kwam er na een rush van Erwin Vansant na een schitterende pass van Wouter Verherstraeten. Een dikke proficiat aan de ploeg en de trainer die ondanks de zeer brede kern alle kopjes in dezelfde richting weet te houden.
 
HIH Turnhout C - Duiveltjes B: 2 - 8
Vanaf het begin van de wedstrijd werd de thuisploeg onder druk gezet door Punt. Aanvalspogingen werden netjes tegengehouden door onze verdediging (Sarai & Santo), schoten op doel werden weeral netjes afgeweerd door onze uitstekend keepende Julie. Die dan op haar beurt met haar verre uittrappen het middenveld ( Mats, Mitse Tiemen, Elias en Thijs) kon bereiken. Goed samenspel en passes van iedereen en talloze doelpogingen zorgden ervoor dat Thijs (4) en Tiemen (4) konden scoren. Pas in de slotfase van de wedstrijd kon de tegenpartij nog tweemaal tegenscoren. Hiermee werden dan ook de eindcijfers vastgelegd! Proficiat allen!!
 
Molenkring B - Miniemen(A&P): 1 - 4
De eerste 15 min waren gelijkopgaand zonder echte doelkansen.Nadien namen we de wedstrijd in handen en na een mooie dieptepas van A.Van den Brande kon P.Loos beheerst afwerken : 0-1 .
De aanvallen en kansen volgden elkaar snel op en na samenspel tussen S.Lenaerts,I.Helsen en P.Loos kon J.Beack de 0-2 binnentikken .
In de 2de helft kwamen we zelden in de problemen mede door het sterk spelen van onze verdedigers en werd de voorsprong verdubbeld to 0-4 via P.Loos en J.Baeck.
Molenkring kon in de slotminuten nog tegenscoren na een licht toegekende strafschop en de eindstand op 1-4 brengen.
 
KFC Lille - Scholieren: 7 - 2
Al het goede van de vorige week zijn we helemaal vergeten. Dit was één van onze slechtste wedstrijden van het seizoen. Veel te zwak aan de partij begonnen. We komen nog wel 0 - 1 voor via een verre pas van Stef die door Nick Wuyts werd aangenomen en langs de doelman in het net verdween. Blijkbaar was er een buitenspelgeurtje aan want de ref liet de jongens van Lille met z'n vieren buitenspel staan en scoren. Het stond toen 2 - 1. Wel vermelden dat we ondertussen Tom verloren zijn met een kwetsuur en Jens en Jelle moesten ook al gekwets het veld verlaten. We stonden meer met tien man te spelen dan met elf. Ook in de tweede helft was dit het geval. De ref stuurde dan ook nog eens Jelle van het terrein om zijn armbandje uit te laten doen en hop voor we het wisten stond het 5 - 1. Het moet gezegd worden, na de rust toonden we wel de nodige vechtlust maar de fouten die de tegenpartij maakten werd door de ref door de vingers gezien. De laatste vijf minuten van de wedstrijd waren we de voetballend betere ploeg en konden nog een eerredder scoren via Nick W. We toonden nog meer gezonde agressiviteit, maar blijkbaar iets te veel volgens de ref die prompt de wedstrijd drie minuten te vroeg liet beëindigen. MAAR we moeten eerst bij onszelf te rade gaan voordat we alles op de man in het zwart (blauw in dit geval) gaan steken. Volgende week is de laatste wedstrijd van de heenronde. De batterijen nog eens goed opladen jongens en er vol tegenaan.
 
Exc Vorst B – Knapen (P&A) 2 – 2
Afgaande op de vorige resultaten van Vorst ( 2 – 4 winst op Rauw !) wisten we dat het een moeilijke uitwedstrijd zou gaan worden. Het 1 ste kwartier van de wedstrijd was voor FCP maar we konden onze kansen niet afwerken. Daarna ging de wedstrijd goed op en af al waren de beste kansen voor Vorst. 1 schot werd door Jan geweerd en voor het andere was het doelkader onze redding. Toch werd het nog 0 – 1 via een opzittende Daan VanLooy die de verdediging van Vorst een homegoal bezorgde. Na de rust greep Vorst ons onmiddellijk bij de keel (met 3 aanvallers )en onze verdediging kwam onder serieuze druk te staan. Exc Vorst kon dan na 10 minuten de gelijkmaker binnenknallen. De wedstrijd werd zeer heftig en de ene gele kaart viel na de andere. Ook de supporters van de thuisploeg deden extra hun best door zeer onsportieve commentaar te leveren. Via een slechte terugspeelbal van onze verdediging, die voor de rest uitstekend werk had verricht, kwam Vorst alleen voor onze doelman en deze kon niets anders doen dan de spits onderuit te halen met als gevolg penalty is penalty : 2 – 1. We mogen de man in het zwart bedanken dat hij zelfs geen kaart gaf aan onze Jan. Kort daarop schoten onze jongens wakker en begon het tegenoffensief. In de laatste 5 minuten konden we via Timothy de stand op 2 – 2 brengen. 1 belangrijk punten is hiermee gered.
 
1ste Team - Immer Voort: 3 - 2
Maarten VanWaelderen, Nico Nijs en Bart Mols scoorden.