Wedstrijden November 2004

Weekend 27-28 november

RC Mol-Wezel E - Duiveltjes A: 8 - 5
Van in het begin bleek al dat het een wedstrijd zou worden op "triller" niveau.
Eerste helft van de wedstrijd verliep gelijklopend van 1-0 naar 2-3 in ons voordeel op fluitsignaal. In het tweede deel van de wedstrijd werd de "lange" keeper van Wezel als veldspeler opgesteld, en dit bleek een gouden zet te zijn. In de beginfaze konden we het hogere tempo nog volgen, maar bij een stand van 5-5 hebben we helaas verstek moeten laten gaan. Eindstand: 8-5. Ondanks de nederlaag hebben onze duiveltjes (Joren, Sam, Laurens, Annabel, Siebe en Ruben) een hele goede wedstrijd gespeeld! Doelpunten FC Punt gescoord door: Sam 3x, Ruben en Siebe elk 1x.

RC Mol-Wezel F – Duiveltjes B : 14 – 0
Veel te grote en te snelle gasten voor onze jongens. De uitslag laat voor zich spreken.

Noordstar B - Miniemen: 4 - 1
Noordstar was technisch de betere van Punt...

KVC R.H.Sportief - Preminiemen: 20 - 0
..tis is nie gemakkelijk..!

Berg en Dal A - Reserven: 7 - 1
..1ste helft degelijk voetbal, 2de time afgegaan...

Ezaart B - Knapen: 3 - 1
Voetbal kan toch hard zijn. 55 Minuten van de 70 op de helft van de tegenstrever spelen en toch verliezen. Het is niet prettig voor onze jongens. Er was geen gebrek aan inzet, zeker niet bij de kleinste jongens van onze ploeg. Maar ja weer geen punten gepakt. Enkele individuele fouten lagen aan de basis van de vroege 2 - 0 achterstand. Een bal op de lat en op de paal en nog een keer een omhaal waarbij een controle beter zou geweest zijn. De bal wou er gewoon niet in voor ons. Supporters van de tegenstrever beaamde het, als we de rust in gaan met 1 - 3 kan er niemand iets zeggen. Het geloof in eigen kunnen was er wel maar we hebben geen afwerkers. De eerredder kwam veel te laat op het bord zodat we te weinig konden pressen op het einde. De terugronde aanvatten met dezelfde inzet als we de heenronde afsloten en ze pakken punten daar zijn we zeker van. We doen het niet veel maar toch willen we hier enkele van onze uitblinkers bij naam noemen. Bijzondere vermelding voor Sam Turlinckx. Deze jongen heeft nog maar enkele wedstrijden meegespeeld maar hij groeit bij elke wedstrijd die hij speelt meer en meer. Hier gaan we nog veel plezier aan beleven. De Stevens tweeling stak er ook weer bovenuit. Jens en vooral Jelle zijn onverzetbare bakens op het veld. Christophe Verreyt speelde zijn beste wedstrijd van het seizoen. Blijven werken op de training en deze vier jongens worden harde noten om te kraken.

Netezonen - Scholieren Alberta & Punt: 2 - 7
..hier wast dan weer wel gemakkelijk! Steven Claes, Andy Lauwers, Jan Slaets en Jef Veraghtert scoorden

1ste Team - Zoerle : 0 - 4
....hier durf ik me nie over uitspreken?

Weekend 20-21 november

Miniemen - Verbr.Balen B
Preminiemen - Oosterzonen
Beekhoek A - Preminiemen Alberta & Punt A (2de jaars)
Duiveltjes A - Verbr.Balen C
Duiveltjes B - Verbr.Balen D
Reserven - Stand.Vorst
Knapen - KFC Mol
Beekhoek - Scholieren Alberta & Punt - Witgoor Dessel A

Alle wedstrijden van jeugd en reserven afgelast wegens de barre weersomstandigheden, behalve ons 1ste team.

Immer Voort - 1ste Team: 2 - 0
.... toch goed gespeeld.

Weekend 13-14 november

Miniemen Punt&Alberta - Rauw : 6 - 1
Opnieuw een gemakkelijke overwinning voor ons team.  Door de terugkeer van Kenny was de trainer verplicht om de ploeg wat te herschikken.  Stef zou de ganse rechterflank voor z’n rekening nemen en Vince mocht z’n tanden in de linksback plaats zetten. Nog voor de echo van het eerste fluitsignaal uit de frisse Puntse lucht verdwenen was mocht de keeper van Rauw zich al omdraaien.  Een 20m schot van Xander kon niet gekeerd worden.  In de daaropvolgende minuten liet Kenny zien dat het succes van Daan de vorige weken toch wat op zijn maag lag.  “Even iets rechtzetten” moet hij gedacht hebben en  2-0, 3-0 en 4-0 mocht hij dan ook op zijn naam schrijven.  Een echte hattrick.  Tussendoor hadden ook Glenn en Daan nog de kansjes en kansen gehad om de score verder op te drijven.  Onze jongens lieten echter hun goed hart zien en verkozen om de tegenstrever niet direct finaal in de grond te boren.  4-0 was dan ook de ruststand. Het scenario van de eerste helft werd verder gezet in de tweede.  Het ging echter veel te gemakkelijk en het overwicht was te groot.  Er werd héél slordig en soms ook overhaast gevoetbald met veel balverlies tot gevolg.  Het begon veel weg te hebben van een populair scoutsspel.  Wanneer de bal op de middellijn nog maar eens wordt weg gekegeld botst hij op een tegenstrever en meteen is de tegenaanval opgezet.  Jan verliest de confrontatie en wordt gepasseerd. 6-1: niets om zich ongerust over te maken want ondertussen was ook onze score al met twee stuks opgevoerd. Kort interview met de trainer : “ Prima verdedigend werk : goed georganiseerd !, veel inzet !. Ons middenveld had de ganse wedstrijd onder controle. Aanvallend lukte het ook : 6 doelpunten gemaakt en talloze kansen gecreëerd.  Toch een licht wrang gevoel want we lieten ons de tweede helft te gemakkelijk verleiden om de snelste weg naar het doel te kiezen : rechtdoor. En daar was niet de ruimte voor.  Trainers zijn toch raar mannen : altijd commentaar !  Een positieve noot om af te sluiten : het doelpuntensaldo staat eindelijk comfortabel positief en we blijven voeling houden met de kop van de rangschikking.
Onze ploeg : Jan Peeters, Cedric Verhulst, Evelien Belmans, Bart Van Meensel, Vince Vandewinkel, Jason Rymenants, Stef Belmans, Xander Pironet, Glenn Belmans, Daan Van Looy en Kenny Elsermans.

Zoerle - Preminiemen:?

Verbr.Balen A - Preminiemen Alberta&Punt A (2de jaars):?

Duiveltjes A - Rauw B: 10 - 8
Alhoewel dit weer een overwinning was voor onze A's, was deze wedstrijd nog maar een schim van de vorige tegen Alberta. Er werd slecht op positie gespeeld, slechte balcontrole,... . We weten wat er ons te doen staat op de volgende training ! We konden wel vrij vlug scoren en konden deze tevens verder uitbouwen tot +/- 7-3.
Dan deed den trainer een verkeerd lopende wissel en Rauw kon terug komen tot 9-8. Een snelle ingreep verhinderde dat de tegenstrever kon gelijkmaken en wij konden de zaak afronden op 10-8.
De ploeg : Joren Branckaerts - Annabel Verhulst - Danny Van de Voorde - Sam Peeters - Laurens Bens - Siebe Daems - Ruben Daems.
Onze goals : Sam 4 - Siebe 2 - Ruben 2 - Laurens 1 - Annabel 1


Duiveltjes A
Staand van links naar rechts
de Frans  - trainer Jean-Paul Verhulst
Laurens Bens - Sam Peeters - Ruben Daems - Danny Van de Voorde

Zittend
Siebe Daems - Joren Branckaerts - Annabel Verhulst

Duiveltjes B - Rauw C:?
Een foto van onze duiveltjes B vind je op Foto van de week.

Immer Voort A - Reserven: 2 – 4
Jimmy Vandoninck, Wouter Douwen 2 en Steven Hufkens lieten de gekomen, supporters juichen...lol.

Knapen Punt/Alberta - Rauw:  0 - 9
Ondanks de uitslag hebben de knapen een verdienstelijke wedstrijd gespeeld. Op de laatste 20 minuten van de eerste helft na hebben onze jongens een puike prestatie neergezet met 10 spelers. We begonnen gemotiveerd aan de partij, het lokte zelfs bij de trainer en afgevaardigde een verbaasde blik op toen bleek dat we na 15 minuten nog steeds geen doelpunt te slikken kregen. Maar toen was het gedaan met de pret. Op 20 minuten tijd kregen we maar liefst 8 doelpunten binnen. Naar verluid waren er zeker vier bij op buitenspel maar daar valt toch niets aan te veranderen. Tijdens de rust heerste er gelatenheid in de kleedkamer. Toch de moed niet opgegeven en we speelden een degelijke tweede helft. Pas in de laatste minuten kregen we nog een doelpunt tegen. De prestatie van de tweede helft moeten we kunnen doortrekken naar de wedstrijd van volgende zondag. Hopelijk zijn we dan wel met elf spelers.

Exc.Vorst - Scholieren Alberta&Punt: 11 – 0
...met maar 10 effectieven niks tegen te beginnen

1ste Team - Zammel: 1 – 3
...na regen komt zonneschijn mannen!

Weekend 6-7 november

Alberta B - Duiveltjes A: 2- 11
Een partij, die vooral langst onze kant, zeer genietbaar was. Punt A domineerde reeds vanaf het begin de match maar vond telkens de keeper van Alberta op zijn weg. Deze kon verhinderen dat onze duiveltjes in de eerste speelhelft verder konden uitlopen en met de rust stond het dan ook 2-2. In de 2de time ging een andere speler de netten verdedigen bij Alberta en vanaf dan ging het veel vlotter.Al was het vooral ons goed positiespel en combineren dat Alberta volledig uit zijn evenwicht bracht.Alvast een dikke PROFICIAT aan de ganse Manschaft voor het geleverde werk. De ploeg : Joren Branckaerts – Ruben Daems – Siebe Daems – Sam Peeters – Laurens Bens – Annabel Verhulst. De goals werden gemaakt door : Laurens 3, Siebe 3, Sam 4 en Ruben 1.

Alberta C - Duiveltjes B: 9 - 3

Preminiemen Alberta & Punt A (2de jaars) - Kasterlee A: ?

Molenkring - Miniemen: 2 - 6
Molenkring was geen partij voor onze miniemen.  In de eerste 20 minuten werd een ruime voorsprong bij elkaar gevoetbald.  Op één van de karige tegenstoten kon Molenkring toch tegenscoren.  In de tweede helft werd de score verder aangedikt en zelfs de tweede tegentreffer bracht de miniemen niet in problemen.  Doelpuntenmakers : Daan (4), Xander (1), Glenn (1)

Netezonen - Preminiemen: ?

Reserven - Oevel A: 4 - 3
...Jef Berghmans 2x en Pieter Schelles 2x. Onze reserven hadden hun dagje, en zeker Jo Wuyts was in grootse doen.

Netezonen - Knapen: 8 - 0
Een wedstrijd die niet mocht verloren worden werd nog maar eens verloren. Een mak Punt gaf de kansen zomaar weg aan de tegenstrever die er gelukkig in de eerste helft een vijftal de nek omgewrongen heeft, anders was het aan de rust al 8 - 0. Wat is er toch met onze jongens. Als het om de punten gaat bakken ze er niets van. Eén groot voordeel hebben we nog. De ploeg is een echte groep vrienden, die goed aan elkaar hangt. Er wordt al eens gemord en gezeurd op elkaar maar dat is steeds vlug vergeten en iedereen weet dat iedereen het goed bedoeld. Ook wanneer trainer Luc nog eens uit zijn sloffen schiet bij een slechte wedstrijd, kunnen onze jongens goed om met de gegeven kritiek en kunnen niets anders doen dan de trainer gelijk geven. Positief blijven is de boodschap en hard blijven werken op de trainingen. Het moet er eens van komen dat we een wedstrijd winnend kunnen afsluiten. Waarom niet zondag? Elke match moet gespeeld worden en iedereen vertrekt met 0 - 0.

Scholieren Alberta & Punt - VC  Herentals: 0 - 6
 ...niks tegen te beginnen!

Hulshout - 1ste Team: 4 - 2....onze mannen hebben het niet makkelijk