Wedstrijden November 2003

Weekend 29-30/11/2003

Preminiemen  vriendschappelijk tegen Oevel  8 - 2  
Doelpunten : Cedric Verhulst 3, Stef Lenaerts 1, Evelien Belmans 1, Daan Van Looy 2 + een Own Goal.
Het was inderdaad vriendschappelijk !

Duiveltjes A - Wiekevorst C  21 - 2 
Onze A's trapten de netten bijna aan stukken, Kobe, Glen, Lode, Sam, Ben, Bram, Brent, ik denk dat ze allemaal wel is scoorden   

Duiveltjes B - Wiekevorst D  22 - 2 
Onze B's deden nog ietsje beter, Martijn Schildermans scoorden liefst 14 keer, Ben Daems 2, Ruben Daems 4, Bram Sauviller en Bjorn Dillien elk eentje.

VC Tielen B - Miniemen  1 - 4
Weer een fel bevochten zege van onze Miniemen op het grote Tielen. Onze Miniemen mochten aantreden op het A-terrein van Tielen, kompleet met tribune en scorebord. Het werd een gelijk opgaande wedstrijd waarin duidelijk werd dat beide ploegen sterk aan elkaar gewaagd waren. Na twintig minuten konden we de score openen via een afstandschot van Michiel Slaets dat over het hoofd van de doelman in de netten belandde. Prachtige goal en we waren vertrokken voor 10 dolle minuten. Na een doorbraak van Dieter Vandecruys die gepareerd werd door de doelman, kon de goed gevolgde Kenny Elsermans er 0-2 van maken. Niet getreurd echter voor Dieter want hij kon ook nog zijn goal maken voor de rust. We gingen de rust in met 1-3. Dieter en Michiel werden aan de kant gelaten en de ploeg bewees nog maar eens hoe sterk ze is. Tielen kwam wel sterk opzetten maar goed verdedigend werk van Tom Viane en Christophe Verreyt (die beiden sterk stonden te spelen centraal in de verdediging) belette de thuisploeg om terug te komen. De laatste minuten van de wedstrijd werden Michiel en Dieter terug ingebracht. De allerlaatste minuut werd het 1-4, doelpunt van Dieter Vandecruys, meteen het 100ste doelpunt van onze Miniemen.  Met frisse moed kunnen we aan de terugronde beginnen. Gaan voor de titel jongens!  
Reporter van dienst Kris Verreyt.

St.Dimpna - Reserve  6 - 1
SAV was een flink stuk beter, we waren er niet tegen opgewassen.  Koen Binnemans redde onze eer.

Larum B - Knapen  1 - 3
TEGEN DE TWEEDE IN DE STAND WINNEN, het wil toch wel wat zeggen.

Noordstar B - Scholieren  5 - 3
Ken Vandoninck en Andy Lauwers scoorden

PUNT 1 - Flandria..vriendschappelijk 0 - 1 
Toch een mooie partij voetbal

Weekend 22-23/11/2003

Blauberg - Preminiemen  2 - 1
Doelpunt: Stef Belmans. Zoals de uitslag doet vermoeden waren de ploegen aan elkaar gewaagd.

Miniemen - Herselt B  8 - 5
Het was weer een fel bevochten wedstrijd tegen Herselt. We kwamen na twee minuten al op voorsprong via een actie van Dieter Vandecruys die eerst op de doelman stuitte maar de goed meegevolgde Kristof Binnemans legde de bal beheerst in het net. Na 10 minuten ontbond Dieter zijn duivels en maakte er prompt 2-0 en 3-0 van. Herselt liet niet begaan en kwam terug tot 3-1. Na nog een doelpunt van Dieter en eentje van Kenny Elsermans en een tegendoelpunt werd er gerust met een 5-2 voorsprong. Na de rust werd er gegokt door de trainer, hij hield Dieter en Michiel Slaets langs de lijn en gaf zo de ploeg de kans om zich te bewijzen zonder zijn twee sterkste pionnen. Dat lukte vrij aardig maar Herselt kwam gevaarlijk opzetten en het werd 5-3. Een mooie vrijschop goal van Bram Geboers zorgde voor 6-3 en het werd al vlug 6-4. Na een kwetsuur van Xander Pironet werd Dieter terug ingebracht en enkele minuten later werd ook Michiel weer in de ploeg gezet. Het draaide plots weer beter bij de miniemen en na een rush van Dieter en een tweede vrijschop goal, ditmaal van Michiel Slaets werd het snel 8-4. Nog een laat tegendoelpunt kon niet verhinderen dat onze miniemen stevig op de tweede plaats staan. Verlies van leider Mol-Wezel op Noordstar geeft ook weer uitzicht op de eerste plaats. Maar eerst de klip van Tielen nog nemen en dan kunnen we aan de terugronde beginnen.

Verbr.Balen E - Duiveltjes B 3 - 8 
Martijn Schildermans 5, Ruben Daems, Bj÷rn Dillien en Ben Daems..ferm gesjot..

Immer Voort B - Duiveltjes A  1 - 15
De ploeg, Glen Horemans, Sam Peeters, Ben Jacobs, Lode Vangenechten, Bram Van Reusel en Kobe Van Gelder, 1ste klas mannen

Duiveltjes C ..vrij

Reserven - FC Mol A  1 - 8
Dit is echt geen grapje

Knapen - St.Dimpna B  1 - 0
 Een Puntse knapen ploeg, zonder kleppers Stef Peeters, Nick Laeremans, Dimitri Hufkens, Michiel Gilis, Sven Grietens en Dieter Vandecruys, hield haast bewonderenswaardig stand tegen SAV, dat het winnen ongewoon, hier toch wel puntenoogst voelden.
Doelpunt van Niel Van Lommel. Proficiat mannen!

PUNT 1 - Netegalm 1 - 4 
Ondanks een 1 - 0 voorsprong toch nog galant de boot in..jammer...

Scholieren..vrij

Weekend 15-16/11/2003

Duiveltjes A en Preminiemen waren vrij

Miniemen - Linda Olen  5 - 1
Het zag er de eerste vijf minuten niet goed uit voor onze miniemen. We werden op een 0 - 1 achterstand geplaatst en het spel was alles behalve geweldig. Onze jongens hebben echter karakter getoond en konden via een flits van Dieter Vandecruys na 10 minuten gelijk stellen. Dit was het sein voor onze miniemen om een tandje bij te steken. Al vlug werd het 2 -1 weer een doelpunt van Dieter op aangeven van Michiel Slaets. Bij Linda Olen was de veer gebroken en na de rust werd de voorsprong verder uitgediept tot 5 - 1. Twee doelpunten van nogmaals Dieter Vandecruys en een prachtig schot in de winkelhaak van Kenny Elsermans. De tweede plaats is weer in onze handen. De volgende thuiswedstrijd is weer een topper tegen Herselt. Op hetzelfde elan verder gaan mannen en we komen er wel.

Oevel C - Duiveltjes C  4 - 6 
Zes doelpunten van een wel in blaakende conditie verkerende Laurens Bens..

Olmen B - Duiveltjes B  3 - 9 
Doelpunten van Martijn Schildermans 7 en Ruben Daems 2...ze waren opdreef

Alberta A - Reserven  0 - 3
Alberta was niet opgewassen tegen Pieter Schelles 2, Gert Helsen en een afgekeurde goal van Mario Willems.

Scholieren  vrij

Zwaneven - Knapen  5 - 0  
Onze knapen, aangevuld met een halve miniemen ploeg waren een  ietsje te plat.

Wiekevorst - PUNT 1  4 - 0 
Jongens toch...! Rot weer, Rot plein, Rot match..Die "ouwe" zakken van Wiekevorst waren heer en meester op hun terrein.

Weekend 8-9/11/2003

Duiveltjes C  vrij

Duiveltjes A - Booischot A  1 - 17
Didelijk verschil

Duiveltjes B - Booischot B  7 - 17
Iets minder verschil maar toch? Martijn Schildermans 5, Siebe en Ben Daems elk 1

Preminiemen - Hallaar C  6 - 0 
Daan VanLooy 1, Cedric Verhulst 2, Stef Belmans 1, lorenz Vanlommel 1 en Stef Lenaerts 1

Beekhoek B - Miniemen  1 - 14
Beekhoek werd genadeloos in de pan gehakt met 1-14. Het zou ons te ver brengen om alle doelpuntenmakers te vermelden. Wel een puike prestatie van onze doelman Jan Peeters, die een onterecht toegekende strafschop van de wel zeer zwak leidende scheidsrechter, prachtig uit het doel hield. Het ploegspel van Punt was eindelijk nog eens op niveau en dat kan alleen maar goed zijn voor de volgende weken want er staan ons enkele toppers te wachten. Geef er een lap op mannen.

Reserven - Exc.Vorst  3 - 4
Wim Eysermans en 2 x Tom Meulemans, niet voldoende om de punten thuis te houden..jammer!

Heultje B - Scholieren  2 - 2
We hadden moeten winnen maar er werden weer een resem kansen de nek omgewrongen

Exc.Vorst B - Knapen  0 - 8
Geen verslag toegekomen

PUNT 1 - Oosterzonen..0 - 3
Oosterzonen verdiend gewonnen en zeker op dit moment de beste ploeg uit onze reeks

Weekend 1-2/11/2003

St.Dimpna E - Duiveltjes A 2 - 12
Het team draaide heel wat beter dan verleden week

St.Dimpna F - Duiveltjes B 3 - 3
Doelpunten van Ruben Daems 2 en Martijn Schildermans

Miniemen - VV Schoor  7 - 3
Na twee opeenvolgende nederlagen konden onze miniemen nog eens de zoete smaak van de overwinning proeven. Schoor werd ingepakt met duidelijke 7 - 3 cijfers. Doelpunten makers waren: Kristof Binnemans 2, Michiel Slaets 2, Kenny Elsermans, Xander Pironet en Rik Paepen. Het was voor de eerste keer dat ze ook het gemis van sterkhouder Dieter Vandecruys goed hebben opgevangen. Met mooi voetbal en veel samenspel werden er mooie doelpunten gescoord. Dit beloofd voor de toekomst. Verder werken op de ingeslagen weg jongens.

Tongerlo C - Preminiemen 6 - 5
Doelpunten : Stef Belmans 1, Kenny Van Hout 1, CÚdric Verhulst 3, We maakten geen al te goede beurt op Tongerlo. De falende afwerking, het slechte spelniveau  van de meeste spelers en het feit dat wij voortdurend wisselen van spelers (terwijl Tongerlo continu zijn beste spelers opstelde) waren de  hoofdredenen van het verlies.We kwamen slecht uit de startblokken en na 3 minuten stond het al 1-0. Toch konden wij bij de rust terugkomen tot 4-4. Na de rust was de organisatie zoek en het verlies was dan onafwendbaar, jammer!

Immer Voort C - Duiveltjes C 10 - 2
Daan Jacobs en Michiel Krieckemans redden onze eer.

Oosterlo A - Reserven  4 - 2
Hier lieten onze kerels zich door Oosterlo in doekjes doen

Knapen - Vrij Arendonk B  8 - 1
Geen verslag van binnen gekregen

Scholieren - Houtvenne B 7 - 2
Andy Lauwers 4, Niels Dillien, Tim Verwimp en Jan Slaets, wisten het doel te vinden

HULSHOUT - PUNT 1  3 - 2
Een knappe eerste helft met twee schitterende doelpunten van Hans Wouters, werd door enkele overtredingen, die twee rode kaarten opleverden voor ons, in de tweede time teniet gedaan, onze ploeg is nog jong ze kunnen nog leren