FC Punt

FC Punt
aangesloten bij de Belgische Voetbalbond
Eerste elftal, reserven, junioren, scholieren, knapen, miniemen, preminiemen en duiveltjes
Kalender, Uitslagen en Rangschikking

De terreinen liggen in
Leeks te Geel, 
Tel. 014/58.78.15

Nieuws

Droevig nieuws
Hierbij melden wij het overlijden van Christa, echtgenote van Luc Verstricht, jeugdverantwoordelijke en trainer van de Puntse Knapen. Christa streed een ongelijke strijd die niet te winnen viel. We wisten allemaal dat het wel eens snel kon gaan maar dit is toch een beetje sneller dan verwacht.
Bij deze hoop ik dan ook dat jullie allemaal Luc zullen helpen om dit zware verlies te helpen dragen. Het zal ook voor de gehele ploeg van de Knapen een zware slag zijn, iedereen van de jongens zag haar graag en het niet meer aanwezig zijn van Christa op trainingen en wedstrijden was dan ook een groot gemis voor de ploeg.
Kris

11de voetbalhappening FC Punt op 06 en 07 mei 2006

Beste sportvrienden,
Naar jaarlijkse gewoonte richt FC Punt een voetbaltornooi in met vriendschappelijke matchen voor Duiveltjes, Preminiemen, Miniemen en Knapen. Indien er interesse bestaat om hier aan deel te nemen, verzoeken wij U vriendelijk, het onderstaande  inschrijvingsformulier voor 31 maart 2006 terug te zenden.
Hopelijk mogen wij rekenen op Uw deelname.
Met sportieve groeten,
FC Punt Tornooi verantwoordelijke : Luc Verstricht, Winkelomseheide 190 – 2440 Geel 
GSM : 0498/126662  E-mail : luc.verstricht1@pandora.be

Inschrijvingsformulier
Ondergetekende : ………………………………………………. G.C. van :………………………………………………………..
Stamnummer………... bevestigt hiermede de deelname aan de 11de voetbalhappening van FC Punt op zaterdag 06 en zondag 07 mei 2006 met :

  Zaterdag 06  Zondag 07 aantal ploegen (tevens jaar vermelden)
Duiveltjes ('99, '98 en '97) 0   …………………………………………….
Preminiemen ('96 en '95) 0   …………………………………………….
Miniemen   0 …………………………………………….
Knapen   0 …………………………………………….

De wedstrijden van de duiveltjes en preminiemen worden gespeeld op zaterdag 6 mei. Deze van miniemen en knapen zijn voorzien voor zondag 7 mei.

Te Spelen Wedstrijden

Zaterdag 1 april
13.00u. Duiveltjes B - Itegem C.
13.00u. Preminiemen - Verbr.Meerhout B.
13.30u. Miniemen(A&P) - St.Lenaerts A....terrein Punt
15.00u. Reserven - Zammel B.
15.00u. Noordstar A - Juniors(A&P)
Preminiemen B(A&P) en Duiveltjes A ....Vrij

Zondag 02 april
09.30u. Knapen(P&A) - Ezaart
Punt 1....vrij.
Deze kalender werd samen gesteld uit de gegevens op de site van de KBVB op 21 maart om 14.00u.

Zaterdag 08 april
13.00u. Duiveltjes B - Houtvenne C.
13.30u. Achter Olen A - Duiveltjes A.
13.00u. Preminiemen - Verbr.Balen C.
13.30u. Miniemen(A&P) - Ezaart A....terrein Punt
15.00u. Reserven - Netezonen B.
13.00u. Berg en Dal - Juniors(A&P)
09.30u. St.Dimpna B - Preminiemen B(A&P)

Zondag 09 april
Knapen(P&A) ..... vrij.
15.00u. Punt 1 - Stand.Vorst
Deze kalender werd samen gesteld uit de gegevens op de site van de KBVB op 28 maart om 19.00u

Karel

Gespeelde Wedstrijden

Weekend 25-26 maart

Zoerle B - Preminiemen(A&P) : ? - ?

Duiveltjes A - KVC Westerlo: 6 – 5
De buit is binnen. We hadden nog wat goed te maken tegen Westerlo. Op onze bijna laatste inhaalwedstrijd hebben we de punten binnnenshuis kunnen houden. In de eerste helft waren we duidelijk de betere ploeg op het veld, hoewel Westerlo op voorsprong kwam. We konden snel tegenscoren maar de scheidsrechter (Ludo Bens) keurde het doelpunt af, we dachten al dat hij omgekocht was door een Westelse chinees. Hierdoor werden onze jongens niet uit hun lood geslagen, want de ruststand was duidelijk in ons voordeel; 4 – 1. In de tweede helft liep het helemaal niet vlot meer en Westerlo kon hiervan profiteren want de kloof werd steeds kleiner. Toch knalden we nog voldoende ballen in de netten om de overwinning te kunnen vieren. Eindstand 6 – 5, de ploeg; Thomas Vanspringel, Siebe Gielen, Niels Vansant, Jens Van den Ouweland, Michiel Krieckemans, Jan Kerckhofs en Gilles Liekens.

Preminiemen - Olmen : 3 - 1
Deugdoende en verdiende overwinning na een sterke collectieve prestatie van onze jongens .
Het spel ging op en neer vanaf het begin van de wedstrijd.Na 10 min.werd een aanval langs links opgezet en afgerond door Sam Peeters . We konden echter niet lang genieten van deze voorsprong want al snel werd het 1-1 door een rare bal die over onze doelman in doel belandde.
We bleven echter drukken en net voor de rust kwamen we 2-1 voor opnieuw via Sam Peeters op pass van Ruben Daems..
De tweede helft trokken we de wedstrijd helemaal naar ons toe en na samenspel tussen Glen Horemans en Siebe Daems bracht Sam Peeters met een pegel de stand op 3-1.
Onze doelman Bram Van Reusel verhinderde met een paar mooie reddingen dat Olmen terug in de wedstrijd kwam.
De score kon nog hoger oplopen : knal op de lat,schoten net naast of een speler die foutief werd gestopt op weg naar doel .
Toch ook even vermelden dat deze mooie zege er ook is gekomen dank zij het sterk spelen van onze verdediging : doelman Bram en verdedigers Kobe,Brent,Ben en Yentl.
PROFICIAT AAN DE GANSE PLOEG : Bram-Kobe-Ben-Brent-Siebe-Glen-Ruben-Sam-Yentl en Jef.

Duiveltjes B - Zoerle C: 8 - 0
Het was al aantal weken geleden, maar eindelijk konden onze jongens het veld nog eens betreden en hoe. Onze jonge helden waren een pak gretiger naar de bal dan Zoerle. Deze gretigheid en het fysieke overwicht zorgden voor ιιnrichtingsvoetbal naar het doel van Zoerle. Maxim kon de score openen met een knap afstandsschot. Tiemen met twee en Jorne met nog ιιn doelpunt zetten de droge 4-0 rustcijfers op het bord. De tweede helft had Seppe zijn keepers truitje gewisseld met Thijs en hij had duidelijk zijn zin gezet op deze wedstrijd want al snel knalde hij zijn eerste goal binnen. Na nog een goal van Jorne maakte Seppe nog twee doelpunten en dit is wat men noemt een zuivere hattrick. 8 – 0 was de eindstand en dit was voornamelijk te danken aan een uitstekende keeper in het doel van Zoerle die door een aantal knappe tussenkomsten de schade wist te beperken. Ploeg/doelpunten: Jorne Gielen (2), Tiemen Moelants (2), Thijs Van Looy, Lennert Van Gelder, Santo Roger, Seppe Steurs (3), Maxim Verschueren (1)

Reserven en Juniors(A&P) ....vrij

Larum - Miniemen : 6 - 2

Larum - Knapen : 7 - 1 (vriendschappelijk)
Een wedstrijd om snel te vergeten. De eerste helft de wind tegen en de tweede helft de scheidsrechter tegen, dan weet je al genoeg. Ons enige doelpunt werd gescoord door Vincent. We lagen de eerste helft nochtans niet onder. Met tien jongens gestart en na 20 minuten kregen we versterking van Jens en Jelle zodat we weerwerk konden bieden aan Larum. Maar zoals hierboven reeds gemeld. De tweede helft kon beter niet gespeeld worden. Frustratie bij onze jongens en de trainer en het was over en uit.

Weelde - Punt 1: 2 - 1
Weeral 6 titularissen die ontbraken...het einde van het seizoen nadert.. nog even volhouden!

Weekend 18-19 maart

Alberta B - Duiveltjes A: 14 – 5
Dat Alberta de beste ploeg van de reeks is hebben we aan den lijve ondervonden. We waren goed gestart en kwamen zelfs op voorsprong, daarna verloren we de greep op de wedstrijd en kwam Alberta als een pletwals over ons heen. Ruststand 8 – 3. In de tweede helft begonnen we weer goed maar Alberta was toch een maatje te sterk voor onze jongens. Het ging redelijk gelijk op alleen vergaten we af te werken op de juiste momenten. Toch allemaal goed gespeeld, het was een goede voorbereiding op de match van volgende week want dan komt het ‘grote’ Westerlo op bezoek. De ploeg ; Thomas Vanspringel, Maxim Verschueren, Siebe Gielen, Niels Vansant, Jens Van den Ouweland, Seppe Steurs, Michiel Krieckemans en Jan Kerckhofs.

Miniemen(A&P) - Veerle: 1 - 5
.... niet gemakkelijk...?

Preminiemen - VV Schoor: 0 - 8
We misten enkele spelers wegens ziekte en dat was duidelijk te merken aan het samenspel .
De eerste 10 minuten konden we nog min of meer stand houden maar toen kon Schoor 2x snel na elkaar scoren en was bij ons de veer helemaal gebroken .
Schoor was duidelijk te sterk.

Herselt - Juniors(A&P) : 8 - 1
......niet gemakkelijk(2)...?

Reserven - Beekhoek B: 4 - 2
Een magere 1ste time met een zeer vroeg doelpunt van Beekhoek afgewisseld met een wervelende en overrompellende 2de...knap!...Doelpunten van Carl Lievens, Guy Belmans op penalty, Jimmy Vandoninck en oudgediende Wim Wuyts...proficiat jongens!!

Preminiemen B(A&P) en Duiveltjes B.. vrij

Molenkring B - Knapen(P&A) : 4 - 4
Voor de wedstrijd begon werd er ιιn minuut stilte gehouden ter nagedachtenis van Christa. Of het onze jongens inspireert weten we niet direct maar we startten wel met het nodige vuur aan de wedstrijd. Na enkele gemiste kansen van onze kant konden we toch het eerste doelpunt optekenen. 0 - 1 Via Giel Geerinckx dankzij een assist van Tommy. Maar het goede begin kende geen vervolg. Blijkbaar dachten ze dat de wedstrijd reeds gespeeld was. De concentratie was volledig weg en het middenveld was nergens meer. Jongens die een kop kleiner waren dan de onze mochten doen en laten wat ze wilde en op twee minuten tijd kregen we twee identieke doelpunten tegen. Het werd nog erger, er kwam nog een derde doelpunt bovenop. Tijd om in te grijpen dacht te trainer en hij bracht onze nieuweling Vincent Schoonis in de ploeg als diepe spits. Geen slechte zet want enkele minuten later kon hij de aansluitingstreffer scoren. Voor Vincent meteen het eerste doelpunt voor zijn club. Deze treffer gaf onze jongens weer moed en de duels werden weer met de nodige inzet gespeeld en ook gewonnen. We kregen terug het middenveld in handen en vlak voor rust kon Tom Viaene met een mooi afstandschot de bordjes terug gelijk hangen 3 - 3. De tweede helft werd er het eerste kwartier niet gescoord. Ons middenveld gaf niets meer weg en hun snelle spits werd goed opgevangen door Andy. Toch kregen we weer een doelpunt tegen. Na balverlies werd de verdediging weggetikt en stonden we weer een doelpunt achter. Niet voor lang echter, want Mathias Van Braband lukte het om vrij snel terug gelijk te maken. Gelijkopgaande partij die bijna in ons nadeel dreigde te eindigen. Molenkring kreeg na een lichte fout een strafschop cadeau, supporters en begeleiding zagen de bui al hangen. Gelukkig voor ons plaatste de tegenstrever de bal naast het doel en kon Jan verdere schade beperken door enkele geslaagde ingrepen. Al bij al een goed resultaat van onze Knapen. Tegen de derde in de rangschikking een gelijkspel afdwingen kan niet iedereen zeggen. Laat het een hommage zijn voor Christa vanwege de gehele ploeg.

Punt 1 - Flandria: 1 - 2
Maar liefst 5 titularissen ontbraken, ondanks dat, toch een degelijke uitslag !

Weekend 11-12 maart

Jeugdmatchen en reservenmatch werden afgelast
Punt 1.....vrij

Weekend 4-5 maart

Jeugdmatchen en reservenmatch werden afgelast
Achter Olen - Punt  2 - 2

Clubnieuws

Contactpersonen

GC: Geert Liekens, Steenovens 35 Tel. 014/59.25.20  
Jeugd: Luc Verstricht, Winkelomseheide nr 190 GSM 0498/126662
 
 

 

Links