Wedstrijden Maart-April 2005

Zondag 17 april
VC Herentals A - Scholieren A&P: 2 - 2
Waarschijnlijk omdat het de laatste match van het seizoen was en onze jongens nog iets wilde bewijzen...goeie match met veel inzet en redelijk wat kansen.
Doelpunten van uitblinkers Steven Claes en Jan Slaets, de laatste zag nog een gemaakte goal op de lat verloren gaan.. jammer.!..toch mooie afsluiter van een seizoen dat bijna helemaal de mist in ging...volgend seizoen beter !!

1ste Team - Blauwvoet Oevel  0-8
Helemaal de mist in.......!! Een positief puntje ..onze kassier heeft eindelijk eens moeten zweten.

Weekend 09-10 april
Balen C – Duiveltjes A : 3 – 7
Zeer goede match van onze A ploeg zeker als je weet dat 2 weken geleden tegen dit Balen met  3 – 10 verloren werd. Er werd met inzet gespeeld en de tegenstander kreeg geen enkele kans. Direct storen bij balbezit van de tegenstander, zo moet het ! Hoog spelen zou Goethals  meerdere keren gezegd hebben. Ook onze keeper Joren kwam telkens goed uit bij eventueel doelgevaar !  Proficiat aan Joren, Annabel, Siebe, Ruben, Laurens en Sam.

Balen D – Duiveltjes B : 10 – 0
De oudere leeftijd van de tegenstander maakte het verschil !  Toch nog gelijk met de penalties. Knap en vooral met inzet gespeeld.  

Balen B – Miniemen : 3 - 4
Spannende match tot op het einde. De scheids had het nie gemakkelijk !  Onze Stef had zijne eerst goal binnengeknald en delegee JP moest, zoals afgesproken, onder de douche.  Knappe vermelding : Balen kreeg een strafschop en onze doelman Jan Peeters wist deze te stoppen. Knap Jan ! Hij kreeg achteraf het nog zwaar te verduren maar kon zich steeds onderscheiden. Bedankt voor de inzet van allemaal gedurende het ganse seizoen 2004 – 2005. Met 11 begonnen. Altijd voltallig geweest op elke match en dan hoog in de rangschikking eindigen. Ge moet het maar doen.
Proficiat aan : Jan, Cédric, Bart, Evelien,Glen, Xander, Vince, Jason, Stef, Sander, Dieter, Kenny en Daan (en natuurlijk Bob Laeremans onze trainer) Ook de andere bedankt voor hun inzet.
Vooral onze eerstejaars duiveltjes, preminiemen & knapen die het dit jaar zwaar te verduren kregen maar toch nog blijven voetballen zijn en de ploeg op die manier bij elkaar gehouden hebben wat toch perspectieven biedt voor de toekomst. MERCI!

Preminiemen A - Beekhoek A: 3 - 0
De preminiemen A van Alberta / Punt wilde er voor de laatste match nog eens wat laten zien. Het duurde echter een hele tijd eer Alexander Van den Brande met een hard afstandsschot de openingstreffer kon scoren. Beekhoek drong nog aan, maar met 2 snelle tegenaanvallen konden Stef Lenaerts en Pieter Loos de verdiende 3 - 0 op het scorebord zetten.
Het einde van het mooie seizoen werd gevierd met spaghetti, en werden trainer Johny Del Ciotto en afgevaardigde Benny Loos in de bloemetjes gezet.

Stand Vorst - Reserven : 3 - 2

KFC Mol - Knapen P&A : 8 - 0
Overdreven verliescijfers voor onze knapen. Nu ja, we speelden met 6 miniemen en maar 5 knapen. Toch een goede wedstrijd gezien van onze ploeg. Vooral met het oog op volgend seizoen was het een goede wedstrijd. De samenwerking tussen de jongens verliep naar wens. We werden enkel op snelheid gepakt door de spitsen van Mol. Iets om aan te werken tijdens de periode tussen de twee seizoenen jongens!!
Voor de rest wens ik alle spelers te bedanken voor het afgelopen seizoen. Het is bemoedigend om te zien dat jullie het gehele seizoen met veel enthousiasme steeds op training en wedstrijden aanwezig waren. Zelfs de ouders vonden het prachtig dat jullie, ondanks alle verlieswedstrijden, toch als een ploeg naar voor bent gekomen. Dit is iets wat we zeker moeten onthouden aan dit seizoen. Dit hebben we vooral te danken aan trainer Luc Verstricht die van een samenraapsel van spelers een vriendenploeg heeft gemaakt. Vrienden die wel eens op mekaar zeurden of mekkerden maar na de training of wedstrijd was het steeds vlug vergeten. Laat ons hopen dat Luc ons volgend seizoen nog wil trainen, ook al zal het voor hem niet altijd even makkelijk zijn.
Uit naam van alle spelers en ouders een hele grote DANK JE WEL Luc.

Wigoor Dessel Sport - Scholieren A&P: 3 - 2
Jan Slaets en Pieter Cools gaven ons wat hoop op nog eens een overwinning, maar het mocht niet zijn..jammer!

Zoerle - 1ste Team: 4 - 0
Een goede 1ste helft, afgewisseld met een misbaksel van een tweede helft, veel te zwaar verdict, onverdiend waren de commentaren na deze match.

Weekend 02-03 april
Preminiemen A&P A (2de jaars) - Mol-Wezel A:?

Tongerlo C - Duiveltjes A: 1 - 20
Een waar doelpuntenfestival. Zeer goed gespeeld !

Tongerlo D - Duiveltjes B: 1 - 8
Hiermee behaalden onze Duiv B hun eerste competitieoverwinning. Het moet wel gezegd dat de laatste 2 wedstrijden (tornooi) tevens gewonnen werden.
Proficiat !! Op naar de volgende overwinning hé mannen !

Olmen - Preminiemen:?

Mol-Wezel B - Miniemen: 5 - 5
Om onze derde plaats veilig te stellen moest er gewonnen worden. De wedstrijd werd aangevangen met 10 man en pas met half time zijn we op full force.
Zelfs in de minderheid komen we toch nog snel op voorsprong. Op 3 passen zijn we van de éne kant van’t terrein aan de andere en daar schakelt Daan koel de doelman uit. Daan en Kenny laten elk nogmaals de zwart-witten juichen en de 3-2 voorsprong met de rust is dan ook verdiend.
Ook in een snelle op-en-neer gaande 2e helft (soms te snel voor de scheidsrechter) wordt er nog vlot aan beide kanten gescoord. Kenny verhoogd zijn saldo nog met twee stuks. Maar ook de tegenpartij scoort nog een paar keer. Het is duidelijk dat de aanvallers de paaseieren goed verteerd hebben. De 5-5 eindstand is dan ook de juiste uitslag.
Nu maar hopen dat Noordstar niet is gaan winnen tegen Berg-en-Dal want dan hebben we de derde plaats niet meer in eigen handen !

Reserven - Alberta: 2 - 1
Andy Lauwers op pas van Mario Wilms en Guy Belmans stuurden Alberta zonder punten naar huis....

Knapen P&A...vrij..

Scholieren A&P - St.Dimpna B: 2 - 6
Jan Slaets en Niel Vanlommel redde onze eer.

1ste Team - Hulshout: 2 - 1
Maarten Verbiest en Tom Meulemans zorgden in een voor Punt meer dan behoorlijke partij voor thuiswinst, het was geleden van 16 jan.(Punt - Heibloem: 2- 0)dat we nog eens wonnen.

Weekend 19-20 maart
Miniemen(P&A) - Verbr.Balen B: 2 - 0
Ook deze bezoekers werden met lege handen terug gestuurd. Ons team sluit daarmee het seizoen af zonder één enkele thuisnederlaag ! Proficiat. “Controle voetbal” zou je het kunnen noemen. Punt had in de verdediging en het middenveld het overwicht, maar kon zich aanvallend niet echt doorzetten. (het moet gezegd : de stevige tussenkomsten van de bezoekende verdediging had hiermee veel te maken). Op een snelle counter en via een mooie één-twee met Daan, zondert Xander zich halfweg de eerste helft dan toch alleen voor het doel af. De keeper heeft geen schijn van kans en verdiend 1-0. Even later wordt Stef foutief gestopt. Xander benut de penalty om de voorsprong uit te breiden.
Met deze twee acties is eigenlijk alles gezegd. Achteraan zit het bij ons goed op slot en op een paar corners na, krijgen de bezoekers niet de kans om Jan echt te bedreigen.
De tweede helft kabbelt op hetzelfde niveau verder als de eerste, maar deze keer zonder doelpunten.. “Controle voetbal” dus.
Hopelijk worden ook de twee resterende uitwedstrijden met een overwinning afgesloten. Maar eerst nog naar Palmenmarkt en eieren rapen.

Beekhoek A - Preminiemen(A&P)A (2de jaars):

Preminiemen - Oosterzonen: 0 - 14

Duiveltjes A - Verbr.Balen C : 3 - 10
Tot en met de rust was het nog 3 – 3. Na de rust krijgen we het altijd moeilijker. De tegenstander kon blijkbaar ook aardig tegen het ronde ding stampen.

Duiveltjes B - Verbr.Balen D : 0 - 15

Reserven - Stand.Vorst : 1 - 1
Tijl Milis zorgde voor de gelijkmaker nadat eerst een penalty gemist werd. Een match van het betere soort die door de enkele supporters zeer gesmaakt werd.....meer van dat ?!

Knapen(P&A) - KFC Mol: 3 - 6

Scholieren (A&P) - Witgoor Dessel A : 5 - 0 FF
Gemakkelijke punten daar de tegenstrever niet kwam opdagen...jammer!

1ste Team - Immer Voort : 0 - 5
Te plat...

Weekend 12-13 maart
Miniemen(P&A) - Noordstar B: 1 - 1
Preminiemen - KVC R.H.Sportief: ?
Duiveltjes A - Mol -Wezel E: 11 - 9
Duiveltjes B - Mol -Wezel F: 2 - 20
Preminiemen(A&P)A (2de jaars)..waren vrij.
Reserven - Berg en Dal: 0 - 5
Knapen(P&A) - Ezaart B: 2 - 3
Een reuze wedstrijd van onze jongens die jammer genoeg niet winnend kon afgesloten worden. Alles was er nogthans om deze wedstrijd te winnen maar als je vijf minuten voor rust met tien man komt te staan (rode kaart voor Tom Viaene) en de gehele tweede helft tegen twaalf man aan het spelen bent, kan je niet winnen natuurlijk. Ook al ben je de betere ploeg, als de bal er niet in wil, dan gaat hij er ook niet in. Het niet aanwezig zijn van Nick Wuyts (ziek) en Mathias Van Braband (herstellend van een blinde darm operatie) werd goed opgevangen door drie meegevraagde miniemen. Jan Peeters, Xander Pironet en Jason Rijmenants speelde alsof ze al het gehele seizoen met de ploeg meegespeeld hadden. Ook de rest van de ploeg was sterk bezig,  maar zoals het is van in het begin van het seizoen was het nu ook in deze wedstrijd, we kunnen geen doelpunten maken en dan krijgen we natuurlijk het deksel op de neus. Twee van de drie doelpunten die door de tegenpartij werden gescoord werden voorafgegaan door een duwfout op één van onze jongens
die door de man in het zwart (die blijkbaar van Mol afkomstig was) door de vingers werd gezien. Onze jongens mochten geen vinger uitsteken want dan werd er wel gefloten. Zeer frustrerend voor de ploeg natuurlijk, die dolgraag de overwinning hadden aangeboden aan hun trainer. Eén van de betere wedstrijden van onze jongens; Pieter Reulens, Jeff Peeters, Tom Viaene, Jelle Stevens, Andy Wijnants, Nick Laeremans, Kristof Binnemans, Ilias Tahiri, Sam Turlinckx, Christophe Verreyt, Joeri Schepers, Jens Stevens en de reeds vermelde drie miniemen.

Scholieren (A&P) - Netezonen : 3 - 4
....zeer onverdiend. Jan Slaets 2 en Steven Claes scoorden.

Zammel - 1ste Team: 3 - 0
...een beetje overdreven uitslag, er werd beter gevoetbald dan in vorige matchen de ruststand was nog 0 - 0.

Weekend 05-06 maart
Algemene afgelasting