Jeugdwedstrijden 29-30 maart

Niet een van onze beste, misschien zelfs het slechtste weekend van dit seizoen, het wordt tijd dat het gedaan is.
Westerlo - Preminiemen  9 - 0...zaterdag s'morgens om 09.00u al spelen is te vroeg voor onze Preminiemen
Duiveltjes A - Veerle A  9 - 5...Daan scoorde 5 keer, Niels 3 en Lorenz 1 maal, knap weeral.
Duiveltjes B - Veerle B  2 - 7...door de afwezigheid van onze 2 beste(?) spelers een beetje gehandicapt
Lille A - Miniemen  2 - 1...onrechtvaardig behandelt door de scheidsrechter
Duiveltjes C - Beekhoek  5 - 5....ze waren toch wel even sterk zeker...
Juniors ..vrij.
St.Dimpna C - Knapen(Alberta&Punt)  3 - 0
...SAV kon tegen ons winnen door 5 spelers van hun A ploeg op te stellen, terwijl wij verzwakt waren door 4 gekwetste, maar KOP OP! niemand kan ons de titel nog afnemen!

Jeugdwedstrijden 22-23 maart

Stand-Vorst C - Duiveltjes C:  9 - 10 

Stand.Vorst A - Duiveltjes A:  4 - 12

Stand.Vorst B - Duiveltjes B:  1 - 3
Onze 3 duiveltjes ploegen wonnen van Vorst..knap..het zijn natuurlijk ieder week dezelfde kleppers die de goals maken vandaar dat ik hier geen namen meer ga vernoemen ..proficiat aan al onze duiveltjes..Daan, Stef 1, 2 en 3, Niels, Lorenz, Jasper, Lander, Sam, Ruben, Glen, Ben, Bjorn, Michael, Lode, Kobe, Laurens, Brent. Hopelijk geen vergaten?

Preminiemen - Tongerlo C:  3 - 2
2 maal Xander Pironet en 1 maal Rik Paepen
Tongerlo speelde goed, stond zelfs met de rust 0 - 1 voor, maar Punt kon zich vooral door prima verdedigend werk van Evelien Belmans(bal nipt van de lijn gehaald)de tweede helft doorzetten, en zeker onze keeper Jan Peeters niet vergeten die op weg is om ne grote te worden.

Miniemen - Lichtaart:  3 - 1
Stef Peeters nam de 3 doelpunten voor zijn rekening, Lichtaart speelde iets beter dan Punt maar wij hadden Stef in onze ploeg.
Ook speelden we de tweede time maar met 8 man, maar die speelde bijna allemaal voor twee...spijtig dat we geen speler kregen van de trainer van de Preminiemen die had er pertang drie op overschot..niet zo mooi trainer?

RC Mol-Wezel A - Juniors:  7 - 1
Johan Vissers red onze eer, we waren maar met 10 man om de kampioen uit onze reeks partij te geven.

Knapen(Alberta&Punt) - Verbr.Balen C:  1 - 3
Eerreddend doelpunt door Sven Grietens en een paar ongelukkige tegengoals van Balen...de voetbal goden waren ons precies niet goed gezind, maar wat wilt ge, wij de titel en Balen C, 2de in onze reeks, tweede dat is "bijna"...maar bijna heeft nog nooit een koers gewonnen ...lol...erg voor Balen.
Daar de titel verleden week reeds werd binnen gehaald, werden er door ons trainersduo Kris en T... wat wijzigingen uitgeprobeerd, bv onze keeper Tom Binnemans werd centrumspits en Steven Claes nam plaats onder de lat, en ze deden het vrij behoorlijk.. Onze super spits Andy was afwezig door kwetsuur, hij wordt dinsdag geopereerd aan zijn knie, wij wensen hem spoedig herstel.Ook Pieter Van Braband is aan de beterhand, maar nog steeds niet aan trainen toe..kop op Pieter!

Jeugdwedstrijden 15-16 maart

Miniemen - Vosselaar B:  7 - 1
Doelpuntenmakers: uitblinker Stef Peeters 4, Niel VanLommel 1, en Niels Haesen 2
Onze miniemen namen Vosselaar stevig in de tang, alhoewel de 1ste time Vosselaar vinnig weerstand bood, maar onze fysiek sterkere jongens lieten niet begaan..

Olmen - Juniors:  4 - 1
Maarten Verbiest redde onze eer, in een niet zo slecht gespeelde partij, waarin weeral een penalty werd gemist, tegenslag blijft ons achtervolgen.
Jos we zullen is naar Scherpenheuvel moeten gaan...?

Zoerle B - Duiveltjes A: 6 - 14
Getters van dienst; Daan Van Looy 5, Niels Verwimp 2, Stefke Lenaerts 4, Lorenz Van Lommel 2 en Keeper Stef Belmans scoorde er zelfs ene...vraag me niet hoe? want het zal waarschijnlijk met zijn voet geweest zijn ...lol
Jasper Van Immerseel en Stef Van Dingenen speelden ook, zoals steeds de pannen van het dak..

Duiveltjes C - Netezonen B: 11 - 3
Netezonen zakte af naar het Punt met hun kleinste spelertjes, 9 in totaal..en daar de sjotterkes van het Punt alle dagen spek met eieren te eten krijgen moet ik zeggen dat die bijna allemaal een kop groter waren(?)zodat de trainers overeen kwamen om met 5 tegen 7 te spelen en het was plezant, bij Netezonen eten ze vanaf volgende week ook allemaal spek met eieren...lol.
Onze spelers waren Ruben Daems, Lode Van Genechten, Lander Van Genechten, Sam Peeters, Kobe Van Gelder, Ben Jacobs en Glen Horemans.
Ik dacht dat ze allemaal wel is gescoord hebben..de ene wat meer dan de andere...
Brent was nog steeds ziek en Laurens zat aan de zee..waar het zeker goed toeven was dit weekend..en onze tweeling Bjorn en Michael die namen een feestje voor hun rekening..

Preminiemen - Oevel C:  4 - 2
Punt startte slecht en kwam al vlug 0-1 achter. De gelijkmaker hing in de lucht maar de doelpalen beslisten er anders over zodat het 0-1 bleef met ingang van de koffiepauze.
Met de inbreng van Xander Pironet kregen we meer grip op het middenveld en begon de scoringsmachine te draaien.
Uiteindelijk werd het een verdiende overwinning van 4-2.
Goals van Xander Pironet 2 en Cedric Verhulst 2. Afwezig :
Lorenzo Sterckx.

Knapen(Alberta&Punt) - Balen B: 6 - 0.....KAMPIOEN!!
Onze knapen zijn eindelijk zeker van de titel..Balen gaf de 1ste helft redelijk repliek, we gingen rusten met een 0 - 0..er waren ouders die al zenuwachtig werden, zeker omdat Andy, onze prijsschutter, gekwetst naar de bank gehaald werd, na 5 minuten al.
Jef Veraghtert brengt ons, vrij verrassend met een voorzet die in het doel neer komt, op voorsprong ongeveer 5 minuten in de 2de helft en dan lukt plotseling alles.
Andy Lauwers 2 maal dan weer Jef en nog is Andy en als toetje lapt Dimitri Hufkens er ook nog ene binnen..en dan na het eindsignaal de flessen boven en maar schudden ...schuimwijn, overal hand geklap, foto's, vieren...lol...plezant,  om nooit te vergeten en dik verdient door onze jongens...
Proficiat...
Na de match een lekker pintje(voor ene keer) en iemand trakteerde nog met frieten..waar bijna niks van over schoot ...dat is zo als al die stress van u afvalt...honger..
Ook het bestuur van Alberta stond er op, om onze ploeg persoonlijk te feliciteren en ze bezorgden die al direct een heel dik traktement, wat in dank werd aanvaard.

Jeugdwedstrijden 8-9 maart

Verbr.Meerhout - Juniors  4 - 4
Doelpunten van Bart Sterckx op penalty, Jim Helsen 2 en Glenn Molenberghs en er had zeker meer in gezeten, maar de scheidsrechter besliste er anders over.

Preminiemen - Herenthout C  7 - 0
Een zwak Herenthout was geen partij voor dit Punt..zelfs zonder de gekwetste Cedric Verhulst!
Xander Pironet 1, Rik Paepen 1, Bart Van Meensel, Lorenzo Sterckx 2 en Kenny Elsermans 2 scoorden en keeper Jan Peeters moest zich zelfs niet omdraaien...

Miniemen...vrij.

Hallaar C - Duiveltjes A  5 - 20
Daan Van looy 12 Niels Verwimp 4 en Lorenz Van Lommel 4 samen 20 stuks..patat boem...lol.

Hallaar D - Duiveltjes B  0 - 8
Stef Lenaerts, Lander Van Genechten, Ben Jacobs en maats rolden Hallaar op..Keeper Glen Horemans was weer nie moe.. en Sam Peeters speelde de match van zijn leven...knap Sam!

Hallaar E - Duiveltjes C  14 - 5
Geen verslag van ontvangen, maar Kobe Van Gelder, Lode Van Genechten en de broers Bjorn en Michael Dillien + Laurens Bens zullen weer wel hun best gedaan hebben.

Knapen(Alberta&Punt)..vrij.

Jeugdwedstrijden 1-2 maart

VV Schoor - Miniemen:  2 - 4
Stef Peeters, Niel Vanlommel 2 en Nick Krieckemans brachten de punten mee naar het Punt     
Volhouden mannen? De titel zit er voor jullie nog steeds dik in...
Ook een bedankje voor Noęl Kerckhofs en Dieter Van de Cruys van Alberta, omdat we steeds op hen kunnen rekenen.

Duiveltjes A - Berg en Dal B:  10 - 1
Weer een doelpunten festival, met Daan Van Looy 3, Niels Verwimp 3, Stef Lenaerts 3 en Lorenz Van Lommel aan het kanon.
Stef VanDingenen en keeper Stef Belmans glunderen maar dat zijn we van hen gewend...lol...Waar zat Vincent Grieten? is die ziek ?

Duiveltjes B - Berg en Dal C:  6 - 0
Versterkt met Jasper Van Immerseel van de A's die de eerste goal scoorde en goals van Ben Jacobs 1 Lander Vangenechten 3, Ruben Daems 1 en Sam Peeters die wat tegenslag kende in de afwerking, liep het vlot voor onze B's.
Keeper Glen Horemans was zelfs niet moe na de match.

Beekhoek - Duiveltjes C:  1 - 7 
Hier scoorde Kobe Van Gelder 4, Lode Van Genechten 2 en Bjorn Dillien
Laurens Bens bemande het doel en deed dat zogoed als perfect, Michael Dillien en Brent Van Roie voetbalde degelijk mee.

Exc.Vorst C - Preminiemen:  4 - 4
Goals : Xander Pironet 2, Cédric Verhulst 2
Juiste uitslag voor een slechte match.
Slechte combinaties, geen vuur in de ploeg. We speelden precies met een rem op en gingen niet voluit.
We zitten momenteel in een dal, hopelijk komen we hier vlug uit.

Juniors - St.Dimpna:  0 - 4
Punt starte furieus en forceerde 2 penalty's op 10 minuten...maar miste ze jammerlijk genoeg allebei...zo is het wel moeilijk winnen mannen!?

Larum - Reserven:  8 - 1
met de rust was het 1 - 1, de 2de time ging het voor Punt de verkeerde kant op...

Veerle B - Knapen(Alberta&Punt):  4 - 4
Eerste punten verlies voor onze knapen die het door omstandigheden een stuk moeilijker kregen tegen een Veerle B, waar we in de thuismatch nog met 10 - 0 tegen wonnen.
Daar de knapen A van Veerle een FF kregen van Netezonen kwamen er een drietal A spelers hun B ploeg versterken en dat hebben we gevoeld
Toch hielden we het verlies af; mede dank zij onze puike doelman Tom Binnemans die een paar wereldsafes ten beste ga.
Doelpunten van Sven Grietens op pas van Dimitri Hufkens en nog is 3 goals van onze superspits Andy Lauwers....wij hebben nooit achter gestaan, Veerle kwam steeds terug langszij.....Het was voor de talrijk opgekomen toeschouwers een zeer genietbare partij...
Onze knapen ploeg werd aangevuld met de miniemen Jeff en Stef Peeters en Niel VanLommel, door de 4 afwezige titularissen Pieter VanBraband(gekwetst) Jan Slaets(hoogtestage) en de zieken en hopelijk gauw genezen Pieter en Jolien Cools.
Jeff, Stef en Niel bedankt, jullie deden flink jullie best..spijtig dat we de champagne terug moesten steken, want bij winst waren we kampioen geweest..volgende thuismatch gaan we daar zekers iets aan doen..! en fritten er boven op..