Jeugdwedstrijden 22-23 februari

Duiveltjes C - Blauberg Pluimpjes   6 - 6
Brent Van Roie, Laurens Bens, Ruben Daems, Lode Van Genechten en Kobe Van Gelder stunten door een 2 - 6 achterstand om te buigen in een 6 - 6 gelijk spel.

Kasterlee - Duiveltjes B   10 - 8
Geen verslag van binnen gekregen

VC Herentals - Duiveltjes A    0 - 5 FF 
Match is niet doorgegaan..in Herentals wisten ze van niks..de trainer was op huwelijks reis werd er gezegd..

Mol-Wezel B - Juniors    11 - 1
Kris Verwimp red onze eer..

Miniemen - Beekhoek B:   10 - 3
Een vijandige match met een hoop gestamp en veel fouten, een scheidsrechter die de match kapot floot, een jong gastje(groentje).
Doelpunten van Niel Van Lommel 5, Stef Peeters 2, Niels Haesen, Dieter Vandecruys en NoŽl Kerckhofs.
een grote pluim voor onze ploeg, want ze deden wat de trainer vroeg ..en dat was Beekhoek platwalsen, die lachten groen na de match.
Zelden zoveel groene Ten Aardters gezien..lol.

Preminiemen - Zammel: 1 - 6
Na deze match lachten wij groen...  

Exc.Vorst B - Knapen(Alberta&Punt) 0 - 3
Andy Lauwers, Pieter Cools, en Co velden het vonnis in geen echt hoogstaande partij, het hard bevroren terrein zat daar voor veel tussen.
De titel komt eraan...nog 2 maal winnen en we zijn KAMPIOEN!!! er zijn nog 5 matchen te spelen.

Jeugdwedstrijden 15-16 februari

St-Dimpna C - Miniemen:  0 - 5
Stef Peeters 1, Niel VanLommel 1, NoÍl Kerckhofs 2 en Nick Laeremans 1
Rustig meesterschap, alles onder control...en bedankt Alberta voor de 2 miniemen die ons versterkte...onze samenwerking loont...weeral.. Merci NoŽl en Christophe! 

Duiveltjes A - Tongerlo C:  13 - 3
Getters van dienst..Daan Vanlooy 7, Niels Verwimp 3, Jasper Van Immerseel 1, Lorenz Van Lommel 2
Stef Vandingenen en keeper Stef Belmans lachten in hun vuistje

Duiveltjes B - Tongerlo D:  19 - 0 
Wat een geluk dat we steeds weer beroep kunnen doen op mannen van onze A duiveltjes, want er waren een paar zieken in onze ploeg. Vandaag was Stef Lenaerts onze zieke vervanger, de Stef lapten er zekers een stuk of  7 binnen de rest was voor Sam Peeters zeker 3 Ben Jacobs ook een stuk of  3 en Lander Vangenechten nam de rest voor zijn rekening zekers...moeilijk bij te houden wie altijd scoort als ze zo binnen vliegen

Duiveltjes C - Kasterlee:   10 - 4
Jaja onze C's waren er ook, alhoewel door zieken geplaagd deden Kobe VanGelder, Lode Vangenechten en Brent Van Roie flink hun best, zij werden een beetje versterkt met keeper Glen Horemans van de B's als veldspeler, Sam Peeters mocht in de goal en stevige Ben Jacobs mocht invallen als het wat moeilijker werd (?)...beterschap aan de zieken Bjorn, Michael en Ruben en... Laurens Bens ..waar zat die ?

Hulshout - Preminiemen:  3 - 3
Een zuivere hattrick van CťdricVerhulst
Moeilijke match. Vooral door de afwezigheid van Rik Paepen was onze verdediging erg kwetsbaar.
Door de harde staat van het veld kregen we moeilijk controle over de bal. (geldt ook voor de tegenstander)
Met de heenmatch van 5-0 in het achterhoofd dachten dat we het gemakkelijker gingen krijgen maar ik denk dat ze hun ploeg wat versterkt hebben.
1-0  achtergekomen. Met de rust was het 1-1.
In den 2 de time : 2-1 achtergekomen dan uitgelopen tot 2-3 en in de laatste minuut hebben we de gelijkmaker te slikken gekregen.

Juniors - Berg en Dal:   2 - 1
Johan Vissers en Kris Verwimp..zorgden dat de schande van verleden week (28 - 1 verlies) werd uitgewist.
Na de match lieten we de lekkere spagettie van Francine, de vrouw van Jos onze trainer flink smaken...Merci Francine en Jos.

Knapen(Alberta&Punt) - Retie B:  2 - 0
Doelpunten van Jef Veraghtert en Dimitri Hufkens op een hard bevroren en vrij moeilijk te bespelen veld.
Retie was gekomen om zich zeker niet te laten afslachten..ruststand  0 - 0 .. 2de time liet de keeper van Retie zich verrassen door een hard schot van Jef Veraghtert en liet de bal door zijn handen glippen..maar Retie liet niet begaan en probeerde op alle mogelijke manieren onze jongens te stoppen, vooral Andy Lauwers werd steevast door twee man bewaakt, tot eindelijk na veel zweet den Dimitri op een voorzet van Andy de zege kon veilig stellen..de titel komt nu toch wel zeer dicht bij...

Een van onze betere spelers, Pieter VanBraband liep zondag een vrij ernstige kwetsuur op tijdens de match, waarschijnlijk kruisbanden rechterknie. Hij had na de match veel pijn, hij is maandag naar de dokter geweest maar er moest nog verder onderzocht worden om de ware ernst te over zien. Wij wensen hem snel beterschap en dat de kwetsuur meevalt zodat hij rap terug paraat is om de kampioenstitel in onze reeks mee te helpen verdienen.

Jeugdwedstrijden 8-9 februari

Houtvenne A - Duiveltjes A: 1 - 3. Een zeer sterke tegenstrever opzij gezet! Daan Van Looy, Niels Verwimp  en Lorenz Vanlommel presenteerden de rekening.

Houtvenne B - Duiveltjes B: 7 - 0. Hier waren de rollen omgekeerd! 

Preminiemen - Ramsel: 4 - 2. Beste match van dit seizoen ! Heel de ploeg speelde denderend ! De laatste 10 minuten kon Ramsel nog terugkomen tot 4-2! Goals: Cedric Verhulst (2), Xander Pironet (1), Vince Vandewinckel (1).

Miniemen - Alberta: 4 - 0. Vriendschappelijk. Onze goalgetters waren Stef Peeters (1), Nick Wuyts (2) en Jan Peeters, keeper van de preminiemen!

VV Schoor - Knapen: 1 - 2. Andy Lauwers en Pieter Cools scoorden. De moeilijkste match tot nog toe, dat wil toch wel wat zeggen!

Branddonk - Juniors: 28 - 1. Met maar 7 veldspelers en 1 keeper kunt ge geen match winnen, en dan nog tegen de 1ste uit onze reeks. Toch mijn bewondering voor keeper Raf Rommers die het beste van zichzelf gaf, en in passant een stevige training cadeau kreeg!!

In het weekend van 1-2 februari werden alle wedstrijden afgelast