Wedstrijden Februari 2005

Weekend 26-27 februari
Rauw B - Duiveltjes A : 6 – 9
Verdiende overwinning en gespeeld met INZET. Zo moet het ! Proficiat!

Rauw C - Duiveltjes B :

Preminiemen A&P A (2de jaars) - Verbr.Balen B: 3 - 5
De preminiemen A van Alberta /Punt stonden al vlug vijf doelpunten achter. Ze zaten met hun gedachten al bij de carnavalstoet van Winkelomheide. In de tweede helft had de trainer blijkbaar iets beloofd, want toen kwamen de preminiemen fel opzetten en kon Pieter Loos 3 keer achter elkaar scoren en werd het nog uiteindelijk 3 - 5

Rauw - Miniemen A&P : 2 – 3
In het begin zag het eruit dat we dit Rauw niet zomaar zouden gaan verpletteren: Het stond na 1 minuut al 1-0 door een zeer snel opgezette aanval van Rauw. Daarna volgde een aantal open kansen die door onze spitsen niet werden verzilverd. Het moet wel gezegd worden dat Daan nog met wat griep in de benen op het veld stond. Deze gemiste open kansen zouden het spelbeeld gaan vormen dat zich gedurende de ganse match gaat afspelen. En zo het de “grote ploegen” (ManU – Inter - Real…) ook zou vergaan bij al deze gemiste kansen zo ging het ook bij FCP: Ipv terug te komen en uit te lopen werd het 2-0. Wel na 3 meter buitenspel maar je kunt de scheidsrechter nooit iets verwijten. De man floot voor de rest trouwens bijzonder goed. Tot op 3 minuten van de rust, Daan opnieuw voor de Rauwse keeper verschijnt en ditmaal wel de weg naar het doel weet te vinden. 2 – 1 op slag van rust ! Na de rust begon er terug een Puntse stormloop maar het duurde wel tot op een 5-tal minuten van het eindsignaal dat we zeker konden zijn van de overwinning. Toch wel een spannende match voor de hulptrainer(ik heb er een paar grijze haren bijgekregen) en alle toeschouwers.
Doelpunten : Daan 1 – Xander 2...Samenstelling van de ploeg : Jan Peeters – Cédric Verhulst – Evelien Belmans – Vince Vandewinkel – Bart Van Meensel – Stef Belmans – Xander Pironet – Jason Rijmenants – Sander Briers (die daarmee zijn eerste match bij miniemen er had opzitten – Sander welkom bij de ploeg)- Kenny Elsermans – Daan Van Looy.

Preminiemen - Zoerle :

Reserven - Immer Voort A: 0 - 2
Ondanks de betere ploeg(?) toch de boot in!

Rauw - Knapen A&P : 9 - 0

Scholieren A & P - Exc.Vorst A : 0 - 4
Spijtig van de verschillende gemiste kansen!

1ste Team ...vrij

Weekend 18-19 februari
Miniemen(P&A) - Molenkring: 5 - 0 FF

Preminiemen - Netezonen: ?

Duiveltjes A - Alberta B: 6 - 2

Duiveltjes B - Alberta C: 3 -18

Kasterlee A - Preminiemen(A&P)A (2de jaars): 4 - 3

Oevel A - Reserven: 5 - 1
Onze fel verzwakte ploeg wist toch een helft stand te houden, ruststand 1 - 1.

Knapen(P&A) - Netezonen: 1 - 8

VC Herentals A - Scholieren (A&P): afgelast!

1ste Team - Olmen  1-3
...van kwaad naar erger...

Weekend 12-13 februari
Alle jeugd en reserven matchen afgelast door water overlast
Wiekevorst - 1ste Team 
2 - 0
Punt dondert naar de laatste plaats int klassement

Weekend 5-6 februari
Miniemen - KAC Olen A: 3 - 3
De nederlaag van de heenronde in Olen en de 5-0 afstraffing van vorige week waren 2 redenen waarom er deze week zou moeten gewonnen worden. De wedstrijd begon ook goed voor ons ploegske. Op een mooie brede pass kon Daan 1-0 scoren en even later kan hij ook een foutje van de keeper van dichtbij afstraffen. 2-0 en wedstrijd gespeeld zou men denken ; niks daarvan. Even lullig als onze 2e goal scoort Olen maar liefst 3 keer. Telkens worden de foutjes van keeper en verdediging genadeloos afgestraft. Onze aanvallers daarentegen slagen er maar niet in om de voorsprong uit te bouwen. De ruststand is dan ook 2-3. Een donderpreek helpt niet veel bij zulke wedstrijden. Ook in de tweede helft worden er mooie kansen gecreëerd ; echter zonder resultaat. Pas als Xander van op eigen helft aan een solo begint en mooi afwerkt is de gelijkmaker een feit. De tegenstrever is even machteloos als wij. Meer dan wat speldenprikjes kunnen zij de tweede helft niet meer uitdelen. Ook wij bakken er niet veel meer van en als er dan een kansje komt zijn we te verbaasd om af te werken. We zitten duidelijk in een dipje. Hoofd niet laten hangen, kop op en meer dan ooit er aan werken !

Preminiemen - Berg en Dal A: 0 - 1

FC Mol A - Preminiemen Alberta&Punt A (2de jaars):

Duiveltjes A - Verbr.Meerhout A: 4 - 3
Spannende wedstrijd tot op het einde ! Bij de rust was het zelfs 1-3. Ferm teruggekomen van ons ploegje met als eindresultaat 4-3. Wel hebben we wat geluk gehad : de tegenstreven trof op het laatste nog de paal. Het ongeluk dat we vorig week hadden is nu met deze rechtgezet. Voetballend kon het echter wel beter. Goals werden gemaakt door : Laurens 2 en Siebe 2
2 afwezigen : Danny en Sam (ziek) : Sam veel beterschap vanwege de ganse ploeg.

Duiveltjes B - Verbr.Meerhout B: 2 - 4
Eindelijk zag het ernaar uit dat onze duiveltjes gingen winnen. Zij stonden voor met 2 - 1, maar nog voor het laatste van de eerste helft stond het 2 - 2. Onze mannekes hebben van het begin tot het einde keihard gevochten, maar verloren toch nog met 2 - 4. De goals waren van Siebe Gielen en Niels Van De Ven.

Reserven - Tongerlo B: 0 - 2
Jammer van het verlies, maar het was toch een genietbare partij.

Knapen ...vrij.

Ezaart B - Scholieren Alberta&Punt: 3 - 2
Winnen lukt ons niet meer...

1ste Team - FCM Hallaar: 0 - 3
.... overdreven zwaar verlies.