Wedstrijden December 2004

Weekend 18-19 december

Preminiemen Alberta & Punt A (2de jaars) - Rauw A: 4 - 2

Kasterlee B - Miniemen Punt&Alberta:....

KVC R.H. Sportief C - Duiveltjes B: 8 - 0

KVC R.H. Sportief B - Duiveltjes A:
een pak slaag....twee maal tegen gescoord Siebe Daems en Sam Peeters

Preminiemen en Reserven..vrij.

KSK Heist B - Knapen Punt&Alberta: 7 - 0
Een wedstrijd die we best zo snel mogelijk vergeten. Hier zijn dingen gebeurt die nooit op een voetbalwedstrijd mogen gebeuren. De scheidsrechter heeft de gehele wedstrijd de eerste tien minuten al naar de haaien gefloten door steeds de verkeerde beslissingen te nemen. Buitenspel kende hij niet en een fout fluiten al helemaal niet. Iedereen raakte er door gefrustreerd zodat de wedstrijd ontaarde in een ordinaire duw, trek en schop partij. Als je 5 van de zeven doelpunten tegen krijgt op zuiver buitenspel dan weet je het wel. Zelfs de supporters van de tegenpartij waren er mee aan het lachen, in plaats van de doelpunten te tellen waren ze de doelpunten aan het tellen die op buitenspel waren gescoord. Het moet gezegd worden Heist was de betere ploeg, maar zo verliezen en/of winnen is voor niemand prettig. Nu de winterstop in en volgend jaar weer met volle moed starten. Aan alle Knapen van Punt/Alberta, hun ouders, de begeleiders en iedereen die onze ploeg een goed hart toedraagt; een prettig Kerstfeest een een zeer voorspoedig Nieuwjaar.

Scholieren Alberta & Punt - Beekhoek: 0 - 3
We waren maar met 9 +1/2 man

1ste Team - Alberta: 1 - 2
Jammer, een gelijk spel zat er zeker in...

Weekend 11-12 december

Miniemen - Houtvenne B: 2 - 2
Met de uit wedstrijd tegen Houtvenne (11-3) en de jongst geboekte overwinningen van deze tegenstrever (6-1 tegen Noordstar) in het achterhoofd gingen we deze wedstrijd wel met een bang hartje tegemoet. Niets bleek minder waar te zijn want na 9 minuten speeltijd stond het reeds 1-0 via een doelpunt van Daan Van Looy. In de 1ste helft kwam het meeste doelgevaar van Punt en kon onze verdediging alle aanvallen van Houtvenne in de kiem smoren. Een 3-0 stand bij de rust zou niet overdreven geweest zijn. Maar in tegenstelling met het geleverde spelbeeld was het Houtvenne die op slag van rust kon gelijkmaken door een dekkingsfout in onze verdediging. 1 minuut voor rust nog een doelpunt incasseren : de gevolgen hiervan waren duidelijk merkbaar in den 2de time. Het eerste gedeelte van de volgende 30 minuten waren volledig voor de tegenstrever. Van een middenveld was geen sprake meer en onze verdediging kreeg het zwaar te verduren met als gevolg 1-2. Er restte toen nog ongeveer 10 minuten speltijd. Punt voerde de druk op en via een mooi opgezette aanval kon Kenny de gelijkmaker binnen knallen. Verdiend !! Onze 11 : Jan Peeters – Cédric Verhulst – Evelien Belmans – Glen Belmans – Bart Van Meensel – Stef Belmans – Xander Pironet – Jason Rymenants – Vince Vandewinkel – Daan Van Looy – Kenny Elsermans. Nogmaals van harte beterschap aan onze trainer Bob Laeremans, die zaterdag uit het ziekenhuis ontslagen werd, vanwege het ganse team !

St-Dimpna C - Preminiemen Alberta & Punt A (2de jaars):

Preminiemen - Hallaar C: 2 - 1
.....fantastisch goed gespeeld, proficiat mannen!

Duiveltjes A en B...vrij....
ze wilden nog onder elkaar een matchke spelen maar de koude hield hen tegen ..of de Kerstmarkt in´t centrum zekers...??

Reserven - Olmen A.: 2 - 3
.....eigen schuld dikke bult(1)..achter den toog waren ze de pinten op de overwinning al aan´t tappen....mannen, mannen.!

Knapen - St.Dimpna B: 1 - 2
Het wil maar niet lukken voor onze jongens. Deze wedstrijd verdiende we niet van te verliezen. Eigenlijk had er geen winnaar mogen zijn in deze wedstrijd. Twee doelpunten maken maar toch met nul punten achterblijven. Het zijn maar enkele uitspraken van de supporters en de begeleiders na de wedstrijd. Zelfs de tegenpartij was dolblij dat ze deze wedstrijd toch nog winnend konden afsluiten. Het is het probleem van het gehele seizoen. Afwerken kunnen we niet. We speelden nogmaals een zeer verdienstelijke wedstrijd. We kwamen op 0 - 1 via een misverstand tussen onze doelman en een verdediger waarbij de verdediger de bal knullig in eigen doel werkte. Onze jongens gaven echter niet op en voelde dat er meer in zat. Nog voor de rust kwamen we langzij dankzij een doelpunt van Kristof Binnemans. De drie miniemen die we mee opgeroepen hadden om de ploeg te versterken waren zeker geen verzwakking voor de ploeg. Dank je wel Jason, Kenny en Cedric voor de inzet en de positieve ingesteldheid. Na de herneming werd het snel duidelijk dat de ploeg die het doelpunt kon maken de wedstrijd ook zou winnen. We kregen een strafschop tegen die door de tegenpartij gelukkig naast werd getrapt. Enkele minuten later kreeg Jeff Peeters de kans om de wedstrijd te beslissen maar hij besloot op de doelman. En zoals steeds in het voetbal kregen we de laatste vijf minuten een counter tegen die prima werd afgewerkt door de aanvallers van St Dimpna. Zoals we de laatste wedstrijden spelen zit het er zeker in dat we in de volgende wedstrijden punten zullen pakken. Misschien volgende week wel?

Scholieren Alberta & Punt - Ezaart A: 1- 3
....eigen schuld dikke bult (2)...wat geluk in de afwerking ontbrak
...een gelijk spel was hier een meer normale uitslag geweest..JAMMERrrr!

Ramsel - 1ste Team: 2 - 0
..onverdiend!!

Weekend 4-5 december

Immer Voort B - Duiveltjes B: 8 – 2
Juist met 5 spelers en toch een van de mooiste wedstrijden gespeeld op voetbaltechnisch vlak. In de eerste helft kwam Immervoort sterk opzetten en kon vlot de score openen. Onze jongens weerden zich zo goed ze konden en kwamen terug tot 3-1 ( doelpunt van Jan Kerckhofs ). De tegenpartij kon snel een tegendoelpunt maken maar dat lieten onze mannen niet zomaar gebeuren. We konden een tweede maal de bal in de netten doen belanden, stand 4-2 ( doelpunt van Thomas Vanspringel ). Immervoort zette een beentje bij en bij rust was de stand 6-2. Na de rust ging Jan in het doel en kwam Niels Vansant op het veld. We zagen een heleboel mooie acties van onze jongens maar scoren lukte net niet, eindstand 8-2. Zeker te vermelden dat iedereen op veld zijn uiterste best heeft gedaan (de ploeg : Maxim Verschueren, Niels Vansant, Niels Van de Ven, Jan Kerckhofs en Thomas Vanspringel ).

Preminiemen Alberta & Punt A (2de jaars) - Verbr.Meerhout A :?

Zoerle B - Reserven: 0 - 5
Punt was twee klasse beter

VV Schoor - Miniemen.....vriendschappelijk: 1 - 6
Een logische uitslag tegen een mak en zwak Schoor.

Immer Voort A - Duiveltjes A: 18 - 2
Dit was geen voetbal meer maar eerder rugby onder een zeer zwakke en niet neutrale leiding !!
Na 5 minuten speeltijd al 1 gekwetste en onze ploeg was volledig het noorden kwijt.

Berg en Dal B - Preminiemen:?

Herselt B - Knapen: 4 - 1
We zitten duidelijk in de hoek waar de klappen vallen. Na weer een verdienstelijke partij gespeelt te hebben blijven we weer puntenloos achter. Niet dat het er niet ingezeten heeft hoor. Maar het tikkeltje geluk in de afwerking en een geloof in eigen kunnen ontbreken ons. Een vrij zwakke eerste helft werd gevolgd door een sterke tweede helft. Maar zoals zo dikwijls dit seizoen lagen weer enkele individuele flaters in de weg om een goed resultaat neer te zetten. Een pluim voor de ploeg die er tot de laatste minuut voor blijven gaan is maar het wil niet lukken. Een doelpunt van Nick Wuyts in de tweede helft deed de hoop oplaaien bij de supporters maar het werd dus weer niks. Volgende week is het de eerste thuismatch van de terugronde op het terrein van Alberta, hopelijk ligt dit terrein ons beter dan het terrein van Punt!

Scholieren Alberta & Punt....vrij.

Oevel - 1ste Team : 1 - 2
Ongelooflijk maar waar… voetbal kan soms mooi zijn. Onze invallers deden het