FC Punt

FC Punt
aangesloten bij de Belgische Voetbalbond
Eerste elftal, reserven, junioren, scholieren, knapen, miniemen, preminiemen en duiveltjes
Kalender, Uitslagen en Rangschikking

De terreinen liggen in
Leeks te Geel, 
Tel. 014/58.78.15

Einde seizoensviering
Het einde van het seizoen werd gevierd met een Chinees buffet, veel pinten en veel lol.
Bekijk de sfeerbeelden maar eens.
Ook was de wedstrijd tegen kampioen Weelde de afscheidswedstrijd van Benny Van Laerhoven.
Benny werd dan ook op gepaste wijze in de bloemetjes gezet.
Enkele fotoīs.


De 1ste ploeg van FC Punt

Boven: Afgevaardigde Sooike Aerts, Kapt. Kris Renders, Nick Geukens, Sabrino(Brin)Cuyvers, Keeper Johan Wuyts, Geert Vroemans, Koen Binnemans, Maarten Verbiest, Trainer Wim Wuyts en Gunter Daems.
Onder: Davy Proost, Benny Van Laerhoven, Mario Thaels, Jimmy Vandoninck, Dries Vanuytsel, Guy Belmans, Raf Rommers en David Janssens.
Ontbrekende spelers om diverse redenen: Tom Meulemans, Jan Bulckens, Dave Wuyts, Claude Mambou, Wouter Verherstraeten, Davy Bierens, Stijn Binnemans en Dries Renders.


Een stevige ploeg(Venten) ...sjotten kunnen ze als de beste! De reserven van FC Punt

Boven: afgevaardigde Karel Vandoninck(De Charel),Wouter Verherstraeten, Jo Wuyts, kapt Kristof Geens, Guy Belmans, Dries Vanuytsel, Wouter Douwen, trainer Wim Wuyts.
Onder: Geert Vroemans, Carl Lievens, Keeper Raf Rommers, David Janssens, Rik Janssens, Dimi DeSmedt.
Jimmy Vandoninck, Ken Goos, Stijn en Koen Binnemans, Wesley Geukens + onze tweede keeper Raf Sauvillers ontbreken om diverse redenen....spijtig voor hen!!

Gezocht

FC Punt wil haar voetbalfamilie vergroten en is daarom nog op zoek naar spelers die de voetbalsport
willen beoefenen met hun leeftijdsgenootjes.
Vanaf 5 jaar is het mogelijk om zich aan te sluiten bij onze club.
Ook oudere jongens en meisjes zijn welkom.

Ook trainers, begeleiders en vrijwilligers zijn welkom op onze club.

Contactpersonen
Geert Liekens: 014/59.25.20
Luc Verstricht: 0498/12.66.62

Gespeelde Wedstrijden

Weekend 29-30 april

Duiveltjes A - Alberta B.
VV Schoor - Preminiemen.
Miniemen(A&P), Reserven en Juniors(A&P) seizoen reeds gedaan.
Punt 1 - Weelde

Weekend 22-23 april

Tornooi bij Verbr. Meerhout 
Kermt-Hasselt - Knapen : 3 - 0
In deze korte wedstrijd hebben we onszelf de das omgedaan. Afspraken die niet nagekomen werden, twee individuele fouten en een zuivere buitenspel die niet gefloten werd lagen aan de basis van dit verlies.
Beringen - Knapen: 6 - 0
De uitslag zegt niet alles. Je moet weten dat Beringen met hun provinciale knapen aan dit tornooi deelnam. Technisch kwamen we tekort tegen deze grote jongens. Maar op het gebied van vechtlust en afspraken was het wel een puike wedstrijd van onze jongens. Ook een knappe prestatie van Jan Peeters onze doelman.
Berg en Dal - Knapen : 1 - 1
De wedstrijd van de waarheid. In het begin van het seizoen werden we door deze ploeg nog van het veld gespeeld. Onze verbazing was echter groot. Onze jongens waren de beter voetballende ploeg en alles liep perfect. Posities werden perfect gehouden en overgenomen. Er werd kort op de man gedekt en de beschikbare speelruimte voor de tegenpartij werd zo beperkt gehouden. We waren baas op het middenveld en zo kan je natuurlijk de wedstrijd in handen nemen. De begeleiders moesten maar een klein beetje bijsturen gewoon omdat de ploeg elkaar stuurde, iets wat we zeker in de toekomst nog meer willen zien. Ons doelpunt werd tot stand gebracht via een lange rush van Tom Viaene op de linkerflank, hij mocht doorgaan tot in de zone van de waarheid en afdrukken. Groot was zijn strijdershart maar zijn poging strandde op de paal. Berg en Dal kreeg de bal niet weg en na een subtiel pasje van Sam Turlinckx naar Jan Peeters kon hij de bal in het doel werken. 0 - 1 Vreugde op de bank en bij de supporters. Wrevel en frustraties bij de begeleiding van de tegenpartij. We konden de eerste helft nog een doelpunt gemaakt hebben maar nu zat het ons niet echt meer mee in de afwerking. De tweede helft werd met de zelfde mentaliteit aangepakt en Berg en Dal kreeg het moeilijker en moeilijker om het gaatje te vinden. Dit tot frustratie van de spelers die hun woede uitwerkte door te beginnen provoceren op de scheidsrechter. Jammer genoeg heeft het ook effect gehad. Een buitenspel van zeker vijf meter werd niet gefloten en de speler mocht alleen op doel af en scoren. Zelf de delegee van Berg en Dal gaf toe dat het meters buitenspel was. Conclusie van deze wedstrijd. Wij zijn de morele en sportieve winnaar van deze wedstrijd. Gespeeld met een groot hart, gewerkt voor elkaar, elkaar gesteund en gestuurd waar nodig. Een prachtprestatie van de ploeg: Kristof Binnemans, Giel Geerinckx, Jelle Stevens, Tom Viaene, Chrisophe Verreyt, Niels Mangelschots, Andy Wijnants, Jan Peeters, Sam Turlinckx, Vincent Schoonis, en de miniemen Bart Van Meensel en Daan Van Looi.
Verslagen door Kris Verreyt.

Duiveltjes A, B en Preminiemen....vrij.

Veerle - Miniemen(A&P): 7 - 0
Zonder pardon!!! Onze Miniemen zullen blij zijn dat ze kunnen rusten nu?

Beekhoek B - Reserven: 2 - 4
David Janssens,Wouter Verherstraeten, Guy Belmans en Dimi Desmedt scoorde.
Mooi seizoen zit er op.....43 punten! veeeel ploegen hebben minder...!

Juniors(A&P) - Herselt: 1 - 2...ook een zwaar seizoen van de juniors.....9 punten.. tis nie vet??

Hezewijk - Punt 1: 5 - 1
Zeer overdreven uitslag...Nick Geukens scoorde mooie kopbalgoal, maar nadien moesten we mede door enkele blunders de punten ginder laten....snel vergeten mannen? Volgend weekend de koppen terug recht en Weelde partij geven!?

Woensdag 19 april

Knapen(P&A) - Molenkring B  0 - 5
St. Dimpna B - Preminiemen B(A&P) ??

Paasweekend 15-17 april

Tornooi Zammel (wedstrijden van 2x 15 min)
Preminiemen - Meerhout : 0 - 0
Gelijkopgaande wedstrijd met kansen voor beide ploegen.
Juiste uitslag , goede inzet en samenspel van de ganse ploeg.
Doelpunt van Ruben Daems werd afgekeurd ( reden : ?? )

Netezonen - Preminiemen : 0 - 6
In deze wedstrijd ging het eigenlijk iets te simpel waardoor op bepaalde momenten het positiespel en samenspel werd verwaarloosd. Doelpunten : Ruben Daems , Sam Peeters , Glen Horemans , Kobe Van Gelder en Lode Vangenechten.

Tornooi E.Vorst
Preminiemen - Zoerle 1 - 3
Opnieuw een gelijkopgaande wedstrijd tegen een goed samenspelend Zoerle.Ondanks het verlies zijn het deze wedstrijden waarin iets geleerd wordt. De eerste 15 min ging het spel op en neer. We hadden op voorsprong kunnen komen maar Sam Peeters werd foutief gestopt op weg naar doel en een afstandschot van Siebe Daems belandde op de lat. Toch lieten we nadien te gemakkelijk 2x tegenscoren. Rust 0 - 2.Vlak na rusten bracht Ruben Daems ons op 1-2 na een doorsteekpass van Glen Horemans. Binnen de minuut werd het echter 1-3 nadat een hoekschop van Zoerle slecht ontzet werd. We waren de evenknie van Zoerle en hadden nog een paar kansen maar lieten iets teveel na om op goal te trappen. Verslag Jef Daems.

Weekend 8-9 april

Duiveltjes B - Houtvenne C: ?

Achter Olen A - Duiveltjes A: ?

Preminiemen - Verbr.Balen C: 2 - 1
Onze preminiemen zijn duidelijk goed op dreef de laatste weken.Toch was het afwachten voor de wedstrijd van vandaag daar de heenwedstrijd maar liefst met 15-0 werd verloren.
Al snel bleek echter dat de ganse ploeg een flinke vooruitgang geboekt heeft. De eerste helft verliep gelijkopgaand met enkele kansen voor beide teams. Rust 0-0.
De tweede helft werd er nog beter gevoetbald en op pass van Siebe Daems bracht Sam Peeters ons zelfs op een 1-0 voorsprong met een mooi schot in de benedenhoek.Even later werd Sam Peeters door Glen Horemans in schietstelling gebracht maar in plaats van zelf te schieten legde hij slim de bal opzij naar Ruben Daems die de 2-0 binnenschoot.
Balen kreeg ook nog enkele kansen maar die werden opnieuw prima geweerd door onze doelman Bram.
Ook de doelman van Balen speelde goed want hij ranselde nog schoten van Ruben Daems en Kobe Van Gelder uit de hoek.
Balen kon 4 min voor het einde nog milderen tot 2-1 maar bij het laatste fluitsignaal kon de vreugde bij onze jongens niet stuk.
Opnieuw dus een mooie prestatie van de ganse ploeg : Bram-Kobe-Lode-Brent-Ben-Glen-Siebe-Ruben-Jef en Sam.

Miniemen(A&P) - Ezaart A: 0 - 8

Reserven - Netezonen B: 1 - 0
Als de tegenstander constant met 10 man voor zijn goal bivakkeert ist moeilijk scoren...Guy Belmans lukte het nochtans op vrijschop..... bewonderenswaardig was zeker, dat ondanks de flinke regenbuien onze reserve geen enkele keer de match uithanden gaven en Netezonen bijna steeds op hun helft hield..Proficiat mannen!!

Berg en Dal - Juniors(A&P): 4 - 2

St.Dimpna B - Preminiemen B(A&P)

Knapen(P&A) ..... vrij.

Punt 1 - Stand.Vorst: 1 - 3
Einde seizoen in mineur.?.....nog ff...

Weekend 1-2 april

Duiveltjes B - Itegem C: 7 - 0
De gietende regen beloofde niet veel goeds maar met het eerste doelpunt dat reeds na enkele minuten gescoord werd door Jorne kwamen ook de eerste zonnestralen. FC Punt voetbalde collectief een zeer goede eerste helft en dit resulteerde door 2 doelpunten van Thomas, nog een doelpunt van Jorne en een doelpunt van Thijs in een 5-0 ruststand. In de tweede helft stuitte onze spelertjes op een sterker verdedigend Itegem. Jorne en Jens konden toch nog tweemaal scoren en keeper Gilles wist net als in de eerste helft door enkele knappe tussenkomsten zijn netten zuiver te houden. Eindstand 7 - 0 en dit voornamelijk door knap samenspel. Proficiat jongens!!!!
Ploeg/doelpunten: Jorne Gielen (3), Tiemen Moelants, Thijs Van Looy (1),
Santo Roger, Liekens Gilles, Vanspringel Thomas (2), Van Ouwenland Jens (1)

Reserven - Zammel B: 0 - 2
Sterke partij, ongelukkig voor ons gewonnen door Zammel omdat wij niet konden afwerken.en zij wel.

Knapen - Ezaart: 2 - 5
Het zal misschien raar overkomen maar toch waren de begeleiders tevreden met het resultaat en het geleverd spel van onze jongens. Waarom? Heel eenvoudig, wegens vele afzeggingen van sterkhouders van de ploeg (weekend weg of wegens ziekte) bleven er nog maar 8 (acht !!!) jongens over. Steun gezocht bij twee bereidwillige miniemen (dank je wel Cedric en Bartje) en we konden tien spelers op het wedstrijdblad schrijven. Voor de wedstrijd werden er geen al te hoge verwachtingen gesteld aan de ploeg. Maar zoals dikwijls het geval is, de jongens waren super met z'n tienen. Ezaart had het niet gemakkelijk. De uitslag laat het misschien anders vermoeden maar wij waren zelfs de beter voetballende ploeg. De tegenstand kon pas het verschil maken in het laatste kwartier van de wedstrijd omdat onze jongens fysiek op waren. Niet verwonderlijk want ze hebben gestreden met een groot hart en voor elke bal gevochten. Doelpunten waren van Bart Van Meensel (jawel onze miniem) en van Jan Peeters. Een pluim op de hoed van onze tien jongens: Kristof Binnemans, Giel Geerinckx, Nick Wuyts, Jan Peeters, Cedric Verhulst, Andy Wynants, Sam Turlinckx, Niels Mangelschots (met 38 graden koorts), Vincent Schoonis en Bart Van Meensel.

Preminiemen - Verbr.Meerhout : 3 - 3
Onze preminiemen speelden opnieuw een sterke en spannende partij.
In de gietende regen en met de wind in het nadeel kwamen we al vrij snel op een 0-2 achterstand.
Op het juiste moment net voor de rust bracht Glen Horemans ons terug in de wedstrijd met een rake kopbal in de hoek na hoekschop van Ruben Daems.
In de 2de helft gingen we op zoek naar de gelijkmaker maar op een tegenaanval werd het echter 1-3.
Even later knalde Ben Daems een afstandsschot op de lat ; Siebe Daems was echter goed gevolgd en legde knap de 2-3 tegen de netten.
We gingen op zoek naar de gelijkmaker. Glen Horemans zette nogmaals een mooie aanval op , Siebe Daems ging de rechterflank af en diens voorzet werd door Sam Peeters afgewerkt : 3-3
Opnieuw een mooie prestatie van de ganse ploeg met veel inzet en vechtlust maar toch ook even de sterke prestatie van onze keeper Bram Van Reusel in de verf zetten.

Miniemen - St.Lenaerts A: 0 - 7
De reeks waar onze miniemen inzitten in voor hun mogelijkheden te zwaar...vandaar...!?

Noordstar A - Juniors : ? - ?

Punt 1....vrij.
 

Clubnieuws

Contactpersonen

GC: Geert Liekens, Steenovens 35 Tel. 014/59.25.20  
Jeugd: Luc Verstricht, Winkelomseheide nr 190 GSM 0498/126662
 
 

 

Links