Wedstrijden April 2004

Weekend 17-18 april
Preminiemen - Zammel  5 – 3
Doelpunten : 3 Cédric Verhulst + 2 Daan Van Looy. Een wedstrijd die voor het grootste gedeelte door Punt gedomineerd werd.Aangezien wij slechts 7 spelers konden opstellen (1 keeper + 6 veldspelers) waren wij voortdurend in numerieke minderheid en konden wij geen enkele vervanging doorvoeren. Niet slecht gespeeld dus !..Preminiemen spelen normaal 8 tegen 8.

Duiveltjes A - Berg en Dal C   15 - 4
Hier waren ze nog fris....en lapten ze de bal lustig tegen de touwen

Duiveltjes B - Berg en Dal D  10 - 10
Martijn Schildermans 6, Jef Baeck 2, Ben en Siebe Daems hielden het gelijk...

Duiveltjes A&B - Noordstar(8 jarige)   4 - 14
Noordstar was kopje groter dan onze mannen + dat die van ons al een match hadden gespeeld. Die van Noordstar kwamen van Netegalm waar ze werden doorgestuurd met de woorden "ga maar naar Punt daar zijn onze duiveltjes heen"...maar wij weten van niks....raar..!
Ik heb ondertussen vernomen dat de duiveltjes van Netegalm naar Larum zijn verhuisd al kunnen wij best ook nog enkele spelers gebruiken, want wij hebben voor volgend seizoen nog maar 18 preminiemen, eigenlijk maar nipt genoeg om met twee ploegen te starten.

Miniemen, Knapen en Reserven, hun seizoen zat erop!

Kasterlee B - Scholieren  5 - 0 FF
Flauwe seizoen afsluiter..jammer, excuus!! Wegens overbelasting van ons weekend programma(tornooi in Wezel, scouts op weekend, vissen(?), midweekmatch met zeer benen als gevolg..bla, bla, bla) geen voltallige ploeg op de been kunnen krijgen.

Flandria - Punt 1... 1 - 2
Mario Thaels en Tom Belmans scoorden in dit vriendschappelijk treffen.

Weekend 3-4 april
Knapen (Punt & Alberta) – Zwaneven: 2 - 2
Laatste match van het seizoen met als resultaat een mooie 3de plaats in het klassement. Proficiat mannen!

Beekhoek A - Preminiemen. (vriendschappelijk): 14 - 0
Een afknapper tegen Beekhoek. Ploeg was veel te sterk (bestond uit de A kern van Beekhoek + nationale prem. Verbroedering) tegen ons ploegje bestaande uit 3 spelers van 93 de rest van 94 + 2 duiveltjes.

Duiveltjes B - Olmen B: 4 - 14
Martijn Schildermans scoorde ze alle 4!

Duiveltjes C - Alberta D: 5 - 6
Even sterk of niet? Ruben Daems 1, Laurens Bens 2 en Daan Jacobs 2.

Linda Olen - Miniemen (Punt & Alberta): 1 - 2
Deze wedstrijd was een echte triller. Twee ploegen die aan elkaar gewaagd waren. We kwamen op voorsprong via een penalty doelpunt van Michiel Slaets. Linda kon direct gelijk maken, wat de spanning alleen maar deed toenemen. Via een knappe actie op links van Michiel kon Dieter Vandecruys zijn voorzet in doel werken. Enkele minuten voor de rust was er paniek in de rangen, Dieter verliet gekwetst het veld. Na de rust was het pompen of verzuipen. De achterspelers hielden goed stand. Een pluim voor Tom Viane, Jelle Stevens, Glenn Belmans en Christophe Verreyt. En niet te vergeten onze twee doelmannen Jan Peeters en Kristof Binnemans.Een prachtige tweede plaats als afsluiter van een mooi seizoen en een goede samenwerking tussen Alberta en Punt. En een woord van dank voor trainer Bob Laeremans die onze jongens prachtig voetbal liet spelen. Dank je wel Bob !!

Reserven - Alberta A: 2 - 2
Tweemaal Johan Vissers!

Punt 1 - Hulshout  1 - 3
Einde seizoen ... .