Parochienieuws

Week Nr. 19 - 8 mei 2013

EERSTE COMMUNIE
Op donderdag 9 mei, Hemelvaartsdag, ontvangen de kinderen van het tweede leerjaar voor het eerst de communie. Gesteund door onze Top@Puntschool en juffrouw Tine hebben ze zich voorbereid op dit mooie feest. Daarom een dikke proficiat aan : De Cnodder Andreas, De Cnodder Gust, De Swert Senne, Geudens Jelte, Keersmaekers Merel, Mertens Brian, Peeters Kato, Spapen Tibo, Vandesande Lore, Van Genechten Jonas, Vanhoof Cato, Verschooten Noor, Vervoort Tim, Willems Milan en Wuyts Steffie. Maak er een mooie viering van met een leuk feest achteraf.

VORMSELVIERING
Na onze eerste communicantjes op donderdag 9 mei, Hemelvaartsdag, is het nu de beurt aan onze vormelingen om hun doopgeloften te hernieuwen. In de eucharistieviering om 11.00 u op zondag 12 mei zullen onze vormelingen op Punt uit de handen van E.H. Rik Aegten het sacrament van het vormsel ontvangen. Wij nodigen u van harte uit om met onze vormelingen te komen meevieren.  Via deze weg wensen wij onze vormelingen van harte proficiat en wij danken ook de catechisten, leerkrachten en alle helpers die er voor gezorgd hebben dat onze vormelingen weer een prachtig catechesejaar achter de rug hebben. En dit zijn de namen van de feestelingen: Aerts Amber, Bens Ophélie, Cools Arne, Dekort Niel, Ennekens Celien, Hendrickx Shani, Hinoel Rob, Laeremans Hendrik, Liekens Anne, Moelants Mitze, Peeters Stef, Schildermans Brent, Schildermans Kobe, Swolfs Lies, Vandeperre Kobe, Van Reusel Ine en Wouters Elias. 

KVLV Ledenbijeenkomst
Nu dinsdag 14 mei om 19uur  hebben we onze laatste ledenvergadering voor de zomerse vakantieperiode. We gaan dit op een zomerse manier doen. In een gezellige sfeer, met een lekkere barbecue, een heerlijk dessertbuffet en een leuke babbel. Tevens hebben we een ontspanningsgroep uitgenodigd die zeker voor de nodige ambiance zal zorgen. Zorg dus zeker dat je erbij bent. Schrijf U tijdig in bij uw bestuurlid. Wel speciale aandacht voor het vroegere beginuur. Wij zouden graag starten om 19 uur; wegens het drukke programma die avond. Dus wees op tijd.

‘t PUNT PAKT UIT
Ondertussen heeft iedereen waarschijnlijk reeds de affiche in het teken van “ Punt Pakt uit”met onze Puntse activiteiten tijdens onze kermisweekend ontvangen. Op het programma staat voor elk wat wils.
Plan deze data dus zeker in uw agenda en kom meevieren.
Spreek ook uw vrienden en kennissen aan om samen met ons te komen vieren. Iedereen is welkom.

DOPEN
Zondag 23 juni
Doopzondag in Punt

EERSTE COMMUNIE
Donderdag 9 mei Ons-Heer-Hemelvaart
Eerste communie in Punt  

VORMSEL
Zondag 12 mei Vormsel op Punt

Archief

Deze Week Week 52 Week 01 Week 02 Week 03
Week 04 Week 05 Week 06 Week 07 Week 08
Week 09 Week 10 Week 11 Week 12 Week 13
Week 14 Week 15 Week 16 Week 17 Week 18

Contactinformatie parochieblad

Verantwoordelijke Punts nieuws: Lilian Vannuffelen,  Bell Telephonelaan 20, Tel. 014/58.12.43
E-mail: lilian@pandora.be.

Verantwoordelijke Geel: Jef Vreysen, Opstal 15, Tel. 014/867737 of 0496/220897
E-mail:
Jef.Vreysen@scarlet.be

Website Geel-Punt

Verantwoordelijke: Johan Jacobs,St. Kristoffelstraat 21, 2440 Geel Tel. 014/58.48.15 
E-mail:
Johan.Jacobs@geelpunt.be

Abonnement Parochieblad

BE47.7430.4031.0180
BIC Begunstigde: KREDBEBB
Naam en adres begunstigde: DEK-Z KEMPEN-GEEL ST.AMANDS-PUNT, Kameinestraat 33, BE 2440 Geel
Mededeling: PAROCHIEBLAD 2011 PUNT