Parochienieuws

Week Nr. 25 - 22 juni 2011

IN MEMORIAM
Zaterdag hebben we Marie-Josee Van de Poel uitgeleide gedaan in onze kerk. Ze was wel van Oevel, maar zolang ik weet was ze een trouwe kerkganger op ’t Punt. Eerst met Jos en Leonie, haar ouders,
En na de onverwachte dood van haar vader met haar moeder. Marie-Josee was blind  maar altijd goedgezind. En met een scherp gehoor. Ik moest maar een stapje dichter zetten of ze zei al: “dag mijnheer pastoor”. Zoals de meeste blinden was ze zeer muzikaal. Ze had vele vrienden ind e wereld van de muziek. Will Tura zou nooit nalaten om haar, met haar verjaardag, van harte proficiat te wensen… Voor Leonie, die dag en nacht haar toeverlaat was, gaat het een moeilijke tijd worden maar wat haar troosten moet is de zekerheid dat ze haar dochter, ondanks die handicap, gelukkig heeft gemaakt. We bieden Leonie, namens onze parochie, ons innig meeleven aan.

WERKEN AAN DE KERK
Als je dit leest zijn de werken aan de kerk bijna voltooid. Het plat dak boven de inkom wordt vernieuwd en ook de elektriciteit in de inkom wordt aangepast. De WC-ruimte krijgt een andere indeling. Er zullen geen schakelaars meer te vinden zijn maar die zullen niet meer nodig zijn. Indien er een beweging is, wordt het licht ontstoken en de verlichting zal automatisch uitgaan als er geen beweging wordt gedetecteerd.
We danken de gemeente en ook de voorzitter van onze kerkfabriek; Staf Verhaert; die er voor zorgt dat onze kerk altijd prima in orde is. De werken die vier dagen duren zullen geen hinder zijn voor onze kerkdiensten.

TOP@PUNT
Ook onze school denkt al aan het groot verlof: zij gaan het schooljaar afsluiten met een viering in de kerk. Op vrijdag 24 juni om 9 uur. En dat wordt weer een viering om van te snoepen. Zo blijven ze ook trouw aan een traditie die begon in 1970. Want na de viering gaan ze weer hun fiets, groot en klein, laten wijden. De fietsen van de kinderen, maar ook van de ouders en aanwezigen in de viering die het wensen. Want we duimen voor een tof verlof. En dat is een veilig verlof met de zegen van ons Heer. Iedereen is van harte welkom om van de viering een echt feest te maken.

PAROCHIEFEESTEN Tombola
Verleden week donderdag zijn we bijeengekomen om afspraken te maken voor onze parochiefeesten.
Op die dag werden ook de loten verdeeld aan onze vrijwillige lotenverkopers.
Je mag ze dus één van de volgende weken aan de deur verwachten om U deze loten te koop aan te bieden.  Ze hebben ruim de tijd om bij U langs te komen, want onze parochiefeesten hebben plaats in het weekend van 2 en 4 september.
Koop loten, zo steun je onze parochiezaal en kan je een steentje bijdragen tot het algemeen onderhoud van onze zaal.

DANKVIERING
Op zaterdag 25 juni sluiten wij het werkjaar af met een dankviering om 18.00u in onze kerk. Iedereen is van harte welkom om samen met de eerste communiecanten en de vormelingen mee te komen vieren en dank te zeggen voor alle fijne momenten dit jaar. Dit jaar komen ook de eerste communiecantjes van St. Amands met ons meevieren en danken. Het zal een mooie viering worden. Jullie komen toch ook?

Zondag 26 juni
Doopzondagi in Punt

KWB Punt Papierslagen in 2011

Archief

Deze Week Week 52 Week 01 Week 02 Week 03
Week 04 Week 05 Week 06 Week 07 Week 08
Week 09 Week 10 Week 11 Week 12 Week 13
Week 14 Week 15 Week 16 Week 17 Week 18
Week 19 Week 20 Week 21 Week 22 Week 23
Week 24

Contactinformatie parochieblad

Verantwoordelijke Punts nieuws: Lilian Vannuffelen,  Bell Telephonelaan 20, Tel. 014/58.12.43
E-mail: lilian@pandora.be.

Verantwoordelijke Geel: Jef Vreysen, Opstal 15, Tel. 014/867737 of 0496/220897
E-mail:
Jef.Vreysen@scarlet.be

Website Geel-Punt

Verantwoordelijke: Johan Jacobs,St. Kristoffelstraat 21, 2440 Geel Tel. 014/58.48.15 
E-mail:
Johan.Jacobs@geelpunt.be

Abonnement Parochieblad

BE47.7430.4031.0180
BIC Begunstigde: KREDBEBB
Naam en adres begunstigde: DEK-Z KEMPEN-GEEL ST.AMANDS-PUNT, Kameinestraat 33, BE 2440 Geel
Mededeling: PAROCHIEBLAD 2011 PUNT