Parochienieuws

Week Nr. 19 - 11 mei 2011


Met Pasen werd Liese Gilissen , dochtertje van Gunther en Hannah van Hooreweghe en zusje van Lana , gedoopt in onze kerk met Jos Versmissen als doopheer. Onze pastoor : een buitengewoon verteller die iedereen kon boeien met een mooie viering als gevolg. Dankjewel Jos , je bent en blijft onze redder in nood.

MARIAMAAND MEI
De Mariamaand mei is goed begonnen op ’t Punt.
Twee toffe mensen, Jef en Francine, begonnen met het schoonmaken van de groen en zwart geworden beelden van de Fatima groep op het kerkplein. En woorden wekken maar voorbeelden trekken, ken je die spreuk? Twee nieuwe parochianen, de eerste bewoners van het appartementsgebouw naast de kerk, zagen Jef en Francine aan het werk en zetten zich mee in om de beelden mooi wit te krijgen.
Mei is de Mariamaand, maar ook vieren we op 13 mei de verschijning van Maria, in 1917 , aan de jonge kinderen in Fatima, een stadje in Portugal. En dat is, na Lourdes, het meest bezochte Mariaoord. Je moet niet naar Portugal reizen, je vindt haar beeld ook vlak bij de kerk.

KVLV

KVLV-event te Leuven “ Eeuwige Passie”
Nog tien dagen en dan is het groot feest.

100 jaar KVLV  dat gaan we feestelijk vieren op zaterdag 21 mei in Leuven.
Elke ontmoeting in KVLV is een feest. Maar we kijken echt uit naar het feest van de eeuw.
In het feestnummer van “Vrouwen met vaart” kon je het hele programma van activiteiten die aangeboden worden vinden. Leest dit nummer nog eens goed door en tracht uw keuzes te maken.
Want keuzes moet je maken ….alles zien en beleven is onmogelijk !
Vanaf het moment dat je voet aan de grond zet in Leuven wordt men als echt feestgasten onthaald en op swingende manier de weg gewezen naar alle plekken waar de vele activiteiten plaatsvinden.

Het zal dus zeker de moeite lonen om er bij te zijn.
De ingeschreven hebben reeds alle informatie ontvangen en kunnen zich reeds op voorhand verheugen op deze prachtige uitstap.
Bent U  nog niet ingeschreven en bent U overtuigd dan het de moeite loont en zou U toch graag meegaan. Spreek dan een bestuurslid van KVLV aan , zij zullen U verder helpen. Want iedereen , kan nog mee. Je kan dan nog ter plaatse inschrijven aan de infopunten op het feestterrein in Leuven.

Nu nog enkel hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn , dan is die dag zeker een mijlpaal in de geschiedenis van KVLV.
100 jaar KVLV dat is iets dat moet gevierd worden.
Dus tot dan.

KWB Punt Papierslagen in 2011
Ook volgend jaar zal KWB nog papier komen ophalen. U kan uw papier dus nog steeds bijhouden ter ondersteuning van onze werking. Ondertussen zijn de ophaaldata voor 2011 bekend. U mag binnenkort een briefje in de bus verwachten met de handige gele plakbriefjes die je op je kalender kan plakken.

Zondag 5 juni
Vormsel in Punt

Archief

Deze Week Week 52 Week 01 Week 02 Week 03
Week 04 Week 05 Week 06 Week 07 Week 08
Week 09 Week 10 Week 11 Week 12 Week 13
Week 14 Week 15 Week 16 Week 17 Week 18

Contactinformatie parochieblad

Verantwoordelijke Punts nieuws: Lilian Vannuffelen,  Bell Telephonelaan 20, Tel. 014/58.12.43
E-mail: lilian@pandora.be.

Verantwoordelijke Geel: Jef Vreysen, Opstal 15, Tel. 014/867737 of 0496/220897
E-mail:
Jef.Vreysen@scarlet.be

Website Geel-Punt

Verantwoordelijke: Johan Jacobs,St. Kristoffelstraat 21, 2440 Geel Tel. 014/58.48.15 
E-mail:
Johan.Jacobs@geelpunt.be

Abonnement Parochieblad

BE47.7430.4031.0180
BIC Begunstigde: KREDBEBB
Naam en adres begunstigde: DEK-Z KEMPEN-GEEL ST.AMANDS-PUNT, Kameinestraat 33, BE 2440 Geel
Mededeling: PAROCHIEBLAD 2011 PUNT