Parochienieuws

Week Nr. 6 - 9 februari 2011

IN MEMORIAM
Dinsdag werd Laura Hufkens uit de Koning Albertstraat begraven. Zij rust op ons kerkhof naast haar man Karel Heinen die enkele jaren geleden stierf. Zij waren lid van Okra op ’t Punt. Ondanks haar leeftijd was zij een echte computerfreak.

KVLV
Bestuursvergadering
Donderdag 10 februari om 20 uur
bestuursvergadering. Dit is een belangrijke vergadering. Onze KVLV  consulente Kristel  zal op deze vergadering een toelichting komen geven wat er van een bestuurslid verwacht wordt en hoe de werkwijze is. De gekozenen hebben allen een uitnodiging voor deze vergadering ontvangen. En wij hopen hen dan ook op deze vergadering  te ontmoeten. Zeg niet vlug –ik doe dat toch niet--. Kom gewoon eens even luisteren. Dus tot morgen

Koken
Dinsdag 15 februari om 19 uur
vervolgen wij onze kookcursus met de les “ Koken in pakjes “. In dit feestjaar verpakken we zelfs ons eten !De klassieke papillot en zoutkorst mogen natuurlijk niet ontbreken, maar ook maïsbladeren, bananenbladeren kunnen uitstekend dienst doen. Ook eetbare pakketjes met koolbladeren, wijnbladeren, gevulde deegballetjes, filodeeg, bladerdeeg , rijstpapier, loempiavellen, tempura en pompoen- en courgettebloemen behoren tot de mogelijkheden . We laten onze creativiteit de vrije loop !

Leden
Verleden week ontving ieder ons lidblad “ Vrouwen met vaart “ in de bus. Lees dit aandachtig en hou dit goed bij. Want hierin staat het hele programma vermeld van de EVENT bijeenkomst in Leuven op zaterdag 21 mei. Zo kan je reeds uw keuze maken ; aan welke activiteit je zou willen deelnemen. Later meer hierover.

Gewestelijke activiteit
Donderdag 17 februari om 20 uur in Ontmoetingscentrum Logen Geel infoavond met als onderwerp : “ Voeding en Hersenen”. Spreker Danny Bral doctor in de biochemie, over de invloed van voeding, omega-3-vetzuren en andere voedingsstoffen op :

Met een aantal zeer nuttige tips voor onze keuken ( gezonde en slechte vetten, trage en vlugge suikers ,…)
Iedereen is welkom. Leden 5  Euro ; niet-leden 8 Euro. Wel dringend inschrijven,(014 587879 )liefst vandaag nog of ten laatste op 10 februari. Het zal zeker een heel interessante avond worden.

PAPIERSLAG KWB
Op zaterdag 26 februari haalt KWB weer papier op. Vanaf 9u30 komt KWB uw papier oppikken. Zet het aub in dozen of goed samengebonden buiten, dit vergemakkelijkt de ophaling. Alvast bedankt.

KWB Punt Papierslagen in 2011
Ook volgend jaar zal KWB nog papier komen ophalen. U kan uw papier dus nog steeds bijhouden ter ondersteuning van onze werking. Ondertussen zijn de ophaaldata voor 2011 bekend. U mag binnenkort een briefje in de bus verwachten met de handige gele plakbriefjes die je op je kalender kan plakken.

Zondag 27 februari
Doopzondag in St.-Dimpna en Punt

KWB QUIZ
De 9e KWB Punt Quiz heeft plaats op zaterdag 5 maart 2011


In 2011 organiseert KWB Geel Punt voor de 9e maal zijn zeer succesvolle quiz. Een multimediale presentatie zorgt ervoor dat iedereen de vragen goed kan volgen. Meestal wordt gewerkt met een gezamenlijk thema waarin alle vragen kaderen. Wij houden de vragen van een gemiddeld moeilijkheidsniveau zodat vooral families en vriendenteams uit de regio Geel Punt het doelpubliek zijn. Er is geen inschrijvingsgeld en er zijn ook geen prijzen te winnen, enkel de winnaar mag gedurende 1 jaar met de wisselbeker pronken. Er kunnen max. 30 teams deelnemen omdat dit de maximum capaciteit van de zaal is. Inschrijven via de website http://www.geelpunt.be/FormulierQuiz.htm.

Kalender Geel Punt 2011: nu verkrijgbaar op het parochiesecretariaat of een KWB bestuurslid
Haal hem nu in huis, de jaarkalender 2011 van Geel PuntDit jaar is het een jubileumeditie. Het is namelijk reeds de 25e uitgave. Daarom kijken we op het voorblad even terug naar de 24 vorige edities vertrekkend bij de eerste uitgave in 1987 toen Sus Vansant de samensteller was.
In 1995 bij de opkomst van de PC nam Johan Jacobs het van hem over en deze is tot op heden nog steeds de samensteller van onze Puntse jaarkalender.

Vergeet geen enkele activiteit meer van een van onze verenigingen want de jaarkalender vermeldt ze allemaal. Elke maand wordt overzichtelijk getoond en bovenaan prijkt telkens een mooie foto van een activiteit uit 2010. Misschien staat u er zelf wel op. De kalender wordt vanaf nu door de bestuursleden van KWB te koop aangeboden aan de zeer democratische prijs van 6 Euro. Je kan de kalender ook op het parochiesecretariaat (pastorij) bekomen.

Er zijn nog enkele exemplaren verkrijgbaar zowel op het parochiesecretariaat als bij Johan Jacobs, St. Kristoffelstraat 21.

Archief

Deze Week Week 52 Week 01 Week 02 Week 03
Week 04 Week 05

Contactinformatie parochieblad

Verantwoordelijke Punts nieuws: Lilian Vannuffelen,  Bell Telephonelaan 20, Tel. 014/58.12.43
E-mail: lilian@pandora.be.

Verantwoordelijke Geel: Jef Vreysen, Opstal 15, Tel. 014/867737 of 0496/220897
E-mail:
Jef.Vreysen@scarlet.be

Website Geel-Punt

Verantwoordelijke: Johan Jacobs,St. Kristoffelstraat 21, 2440 Geel Tel. 014/58.48.15 
E-mail:
Johan.Jacobs@geelpunt.be

Abonnement Parochieblad

BE47.7430.4031.0180
BIC Begunstigde: KREDBEBB
Naam en adres begunstigde: DEK-Z KEMPEN-GEEL ST.AMANDS-PUNT, Kameinestraat 33, BE 2440 Geel
Mededeling: PAROCHIEBLAD 2011 PUNT