Parochienieuws

Week Nr. 5 - 2 februari 2011

KVLV
Aan alle leden
Wij – met onze afdeling – zijn het nieuwe werkjaar 2011 goed ingegaan .
Maar nu toch een vraagje aan jullie . Ieder lid heeft toch reeds ons maandblad “ Vrouwen met vaart “ in de bus ontvangen. Want bij het begin van een nieuw werkjaar gebeurd het nog al eens dat er problemen zijn. Moest je dit niet ontvangen hebben , laat het mij dan vlug weten. (Maria 014 587879)
Bestuu
r Donderdag 10 februari bestuursvergadering.
Wij hopen hier met velen aanwezig te zijn en hierop ook de nieuw verkozen bestuursleden te mogen begroeten.
Alvast proficiat aan de nieuw gekozenen.
Gewestelijke activiteit. Donderdag 17 februari om 20 uur in ontmoetingscentrum Logen Geel
bijzonder geanimeerde infoavond met als onderwerp “Voeding en Hersenen”. Iedereen is hier welkom leden  5 € of niet-leden 8€. Wel inschrijven bij een KVLV bestuurslid. Deze bijeenkomst werd reeds gehouden in het gewest Mol en had een groot succes. Dus een echte aanrader.

BUURTWERKING
De algemene vergadering van de buurtwerkers waarop de boekjes verdeeld worden heeft plaats op woensdag, 2 februari om 20 uur.
We verwachten iedereen!

PAPIERSLAG KWB
Op zaterdag 26 februari haalt KWB weer papier op. Vanaf 9u30 komt KWB uw papier oppikken. Zet het aub in dozen of goed samengebonden buiten, dit vergemakkelijkt de ophaling. Alvast bedankt.

Zondag 27 februari
Doopzondag in St.-Dimpna en Punt

KWB Punt Papierslagen in 2011
Ook volgend jaar zal KWB nog papier komen ophalen. U kan uw papier dus nog steeds bijhouden ter ondersteuning van onze werking. Ondertussen zijn de ophaaldata voor 2011 bekend. U mag binnenkort een briefje in de bus verwachten met de handige gele plakbriefjes die je op je kalender kan plakken.

KWB QUIZ
De 9e KWB Punt Quiz heeft plaats op zaterdag 5 maart 2011


In 2011 organiseert KWB Geel Punt voor de 9e maal zijn zeer succesvolle quiz. Een multimediale presentatie zorgt ervoor dat iedereen de vragen goed kan volgen. Meestal wordt gewerkt met een gezamenlijk thema waarin alle vragen kaderen. Wij houden de vragen van een gemiddeld moeilijkheidsniveau zodat vooral families en vriendenteams uit de regio Geel Punt het doelpubliek zijn. Er is geen inschrijvingsgeld en er zijn ook geen prijzen te winnen, enkel de winnaar mag gedurende 1 jaar met de wisselbeker pronken. Er kunnen max. 30 teams deelnemen omdat dit de maximum capaciteit van de zaal is. Inschrijven via de website http://www.geelpunt.be/FormulierQuiz.htm.

Kalender Geel Punt 2011: nu verkrijgbaar op het parochiesecretariaat of een KWB bestuurslid
Haal hem nu in huis, de jaarkalender 2011 van Geel PuntDit jaar is het een jubileumeditie. Het is namelijk reeds de 25e uitgave. Daarom kijken we op het voorblad even terug naar de 24 vorige edities vertrekkend bij de eerste uitgave in 1987 toen Sus Vansant de samensteller was.
In 1995 bij de opkomst van de PC nam Johan Jacobs het van hem over en deze is tot op heden nog steeds de samensteller van onze Puntse jaarkalender.

Vergeet geen enkele activiteit meer van een van onze verenigingen want de jaarkalender vermeldt ze allemaal. Elke maand wordt overzichtelijk getoond en bovenaan prijkt telkens een mooie foto van een activiteit uit 2010. Misschien staat u er zelf wel op. De kalender wordt vanaf nu door de bestuursleden van KWB te koop aangeboden aan de zeer democratische prijs van 6 Euro. Je kan de kalender ook op het parochiesecretariaat (pastorij) bekomen.

Er zijn nog enkele exemplaren verkrijgbaar zowel op het parochiesecretariaat als bij Johan Jacobs, St. Kristoffelstraat 21.

Archief

Deze Week Week 52 Week 01 Week 02 Week 03
Week 04

Contactinformatie parochieblad

Verantwoordelijke Punts nieuws: Lilian Vannuffelen,  Bell Telephonelaan 20, Tel. 014/58.12.43
E-mail: lilian@pandora.be.

Verantwoordelijke Geel: Jef Vreysen, Opstal 15, Tel. 014/867737 of 0496/220897
E-mail:
Jef.Vreysen@scarlet.be

Website Geel-Punt

Verantwoordelijke: Johan Jacobs,St. Kristoffelstraat 21, 2440 Geel Tel. 014/58.48.15 
E-mail:
Johan.Jacobs@geelpunt.be

Abonnement Parochieblad

BE47.7430.4031.0180
BIC Begunstigde: KREDBEBB
Naam en adres begunstigde: DEK-Z KEMPEN-GEEL ST.AMANDS-PUNT, Kameinestraat 33, BE 2440 Geel
Mededeling: PAROCHIEBLAD 2011 PUNT