Parochienieuws

Week Nr. 4 - 26 januari 2011

IN MEMORIAM
Woensdag 19 januari hebben we afscheid genomen van Sie Vangheel. Ze was de oudste bewoner van het Punt: bijna 99 was ze! In dat lange leven heeft ze de hele wereld zien veranderen en in dat lange leven heeft ze hard gewerkt. Samen met haar man, Frans Goris, heeft ze walentermen gedaan, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat in de onmetelijke suikerbietvelden gewerkt om wat centen te vergaren..Met die centen vonden ze een vaste plek op de Hees en bouwden ze samen een kleine werkmanswoning op de Herentalsweg. Ze waren content met een rustig, simpel bestaan! Sie was graag onder de mensen en ging steeds naar de bond van gepensioneerden al was het maar om wat nieuws te horen en met pastoor Versmissen te diskussieren.
Als je oud mag worden, moet je ook vaak voelen dat het leven niet zo vriendelijk voor je is. Sie verloor reeds een 36 jaar geleden haar man, Frans, en moest nog bijna een derde van haar leven verder gaan. Gelukkig werd ze omringd door kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen Ún door RenÚ door wie ze 3 jaar geleden overovergrootmoeder werd.
Sie was in haar kleine gestalte een sterke vrouw...Rond haar zijn we vandaag samengekomen om afscheid te nemen in grote dankbaarheid en geloof! Zij heeft niet voor zichzelf geleefd!

PAROCHIEBLAD
De teksten voor het parochieblad moeten per mail doorgestuurd worden naar Lilian Vannuffelen: lilian@telenet.be. Het mag ook met een briefje in de brievenbus van het parochiesecretariaat of bij Lilian thuis: Bell-Telephonelaan 20 Oevel. Denk eraan de teksten moeten 10 dagen op voorhand doorgegeven worden, dit wil zeggen ten laatste op maandag de week voor de publicatie.

BUURTWERKING
De algemene vergadering van de buurtwerkers waarop de boekjes verdeeld worden heeft plaats op 2 februari om 20 uur. We verwachten iedereen!

ZAAL
Vanaf 1 maart wordt Louis Geukens zaalverantwoordelijke
Samen met een heel team neemt hij de zaal over.
De sleutel ligt bij hen. Leeks 38.
Tel Louis 0486/563325 Simonne,0476/252481, vast 014/58.49.21

Zondag 27 februari
Doopzondag in St.-Dimpna en Punt

KWB Punt Papierslagen in 2011
Ook volgend jaar zal KWB nog papier komen ophalen. U kan uw papier dus nog steeds bijhouden ter ondersteuning van onze werking. Ondertussen zijn de ophaaldata voor 2011 bekend. U mag binnenkort een briefje in de bus verwachten met de handige gele plakbriefjes die je op je kalender kan plakken.

KWB QUIZ
De 9e KWB Punt Quiz heeft plaats op zaterdag 5 maart 2011


In 2011 organiseert KWB Geel Punt voor de 9e maal zijn zeer succesvolle quiz. Een multimediale presentatie zorgt ervoor dat iedereen de vragen goed kan volgen. Meestal wordt gewerkt met een gezamenlijk thema waarin alle vragen kaderen. Wij houden de vragen van een gemiddeld moeilijkheidsniveau zodat vooral families en vriendenteams uit de regio Geel Punt het doelpubliek zijn. Er is geen inschrijvingsgeld en er zijn ook geen prijzen te winnen, enkel de winnaar mag gedurende 1 jaar met de wisselbeker pronken. Er kunnen max. 30 teams deelnemen omdat dit de maximum capaciteit van de zaal is. Inschrijven via de website http://www.geelpunt.be/FormulierQuiz.htm.

Kalender Geel Punt 2011: nu verkrijgbaar op het parochiesecretariaat of een KWB bestuurslid
Haal hem nu in huis, de jaarkalender 2011 van Geel PuntDit jaar is het een jubileumeditie. Het is namelijk reeds de 25e uitgave. Daarom kijken we op het voorblad even terug naar de 24 vorige edities vertrekkend bij de eerste uitgave in 1987 toen Sus Vansant de samensteller was.
In 1995 bij de opkomst van de PC nam Johan Jacobs het van hem over en deze is tot op heden nog steeds de samensteller van onze Puntse jaarkalender.

Vergeet geen enkele activiteit meer van een van onze verenigingen want de jaarkalender vermeldt ze allemaal. Elke maand wordt overzichtelijk getoond en bovenaan prijkt telkens een mooie foto van een activiteit uit 2010. Misschien staat u er zelf wel op. De kalender wordt vanaf nu door de bestuursleden van KWB te koop aangeboden aan de zeer democratische prijs van 6 Euro. Je kan de kalender ook op het parochiesecretariaat (pastorij) bekomen.

Er zijn nog enkele exemplaren verkrijgbaar zowel op het parochiesecretariaat als bij Johan Jacobs, St. Kristoffelstraat 21.

Archief

Deze Week Week 52 Week 01 Week 02 Week 03

Contactinformatie parochieblad

Verantwoordelijke Punts nieuws: Lilian Vannuffelen,  Bell Telephonelaan 20, Tel. 014/58.12.43
E-mail: lilian@pandora.be.

Verantwoordelijke Geel: Jef Vreysen, Opstal 15, Tel. 014/867737 of 0496/220897
E-mail:
Jef.Vreysen@scarlet.be

Website Geel-Punt

Verantwoordelijke: Johan Jacobs,St. Kristoffelstraat 21, 2440 Geel Tel. 014/58.48.15 
E-mail:
Johan.Jacobs@geelpunt.be

Abonnement Parochieblad

BE47.7430.4031.0180
BIC Begunstigde: KREDBEBB
Naam en adres begunstigde: DEK-Z KEMPEN-GEEL ST.AMANDS-PUNT, Kameinestraat 33, BE 2440 Geel
Mededeling: PAROCHIEBLAD 2011 PUNT