Parochienieuws

Week Nr. 2 - 12 januari 2011

KVLV
Hobbyclub
Maandag 17 januari van 13 tot 16 uur ben je nog steeds welkom op deze samenkomsten in het vergaderzaaltje van onze parochiezaal. Je kan er om het even welke activiteit beoefenen. Breien, haken,naaien,borduren enz, enz… of enkel samen komen om gezellig van ideeën uit te wisselen. Zij komen samen om de veertien dagen. Iedereen is er welkom.

kookcursus
Dinsdag 18 januari om 19 uur start onze nieuwe kookreeks Deze bestaat uit 4 lessen.
Spijtig genoeg is dit de laatste  reeks van kooklessen die zal gegeven worden door onze lesgeefster Roza Ooms uit Dessel.  Wil U dus nog iets opsteken van haar jarenlange ervaring ,zorg dan dat je er bij bent.
Thema eerste les  “ Feest”
Een verjaardag moet gevierd worden. Niets leuker dan samen met familie of vrienden van een uitgebreid feestmenu te genieten, gezellig bij te babbelen en lekker lang na te tafelen. Voor elke maand werd er een feestmenu samengesteld , zo kan ieder zijn verjaardag vieren met een eigen menu. Uiteraard maakt elk feestmenu volop gebruik van wet de seizoenen bieden.
Schrijf U in voor deze kookcursus bij een bestuurslid van KVLV.
Iedereen is welkom.

Ledenbijeenkomst
Noteer reeds de datum van onze 1e ledenvergadering van het nieuwe werkjaar. Dinsdag 25 januari om 19.30 uur.

KWB Punt Papierslagen in 2011
Ook volgend jaar zal KWB nog papier komen ophalen. U kan uw papier dus nog steeds bijhouden ter ondersteuning van onze werking. Ondertussen zijn de ophaaldata voor 2011 bekend. U mag binnenkort een briefje in de bus verwachten met de handige gele plakbriefjes die je op je kalender kan plakken.

KWB QUIZ
De 9e KWB Punt Quiz heeft plaats op zaterdag 5 maart 2011

In 2011 organiseert KWB Geel Punt voor de 9e maal zijn zeer succesvolle quiz. Een multimediale presentatie zorgt ervoor dat iedereen de vragen goed kan volgen. Meestal wordt gewerkt met een gezamenlijk thema waarin alle vragen kaderen. Wij houden de vragen van een gemiddeld moeilijkheidsniveau zodat vooral families en vriendenteams uit de regio Geel Punt het doelpubliek zijn. Er is geen inschrijvingsgeld en er zijn ook geen prijzen te winnen, enkel de winnaar mag gedurende 1 jaar met de wisselbeker pronken. Er kunnen max. 30 teams deelnemen omdat dit de maximum capaciteit van de zaal is. Inschrijven via de website http://www.geelpunt.be/FormulierQuiz.htm.

Kalender Geel Punt 2011: nu verkrijgbaar op het parochiesecretariaat of een KWB bestuurslid
Haal hem nu in huis, de jaarkalender 2011 van Geel PuntDit jaar is het een jubileumeditie. Het is namelijk reeds de 25e uitgave. Daarom kijken we op het voorblad even terug naar de 24 vorige edities vertrekkend bij de eerste uitgave in 1987 toen Sus Vansant de samensteller was.
In 1995 bij de opkomst van de PC nam Johan Jacobs het van hem over en deze is tot op heden nog steeds de samensteller van onze Puntse jaarkalender.

Vergeet geen enkele activiteit meer van een van onze verenigingen want de jaarkalender vermeldt ze allemaal. Elke maand wordt overzichtelijk getoond en bovenaan prijkt telkens een mooie foto van een activiteit uit 2010. Misschien staat u er zelf wel op. De kalender wordt vanaf nu door de bestuursleden van KWB te koop aangeboden aan de zeer democratische prijs van 6 Euro. Je kan de kalender ook op het parochiesecretariaat (pastorij) bekomen.

Archief

Deze Week Week 52 Week 01

Contactinformatie parochieblad

Verantwoordelijke Punts nieuws: Lilian Vannuffelen,  Bell Telephonelaan 20, Tel. 014/58.12.43
E-mail: lilian@pandora.be.

Verantwoordelijke Geel: Jef Vreysen, Opstal 15, Tel. 014/867737 of 0496/220897
E-mail:
Jef.Vreysen@scarlet.be

Website Geel-Punt

Verantwoordelijke: Johan Jacobs,St. Kristoffelstraat 21, 2440 Geel Tel. 014/58.48.15 
E-mail:
Johan.Jacobs@geelpunt.be

Abonnement Parochieblad

BE47.7430.4031.0180
BIC Begunstigde: KREDBEBB
Naam en adres begunstigde: DEK-Z KEMPEN-GEEL ST.AMANDS-PUNT, Kameinestraat 33, BE 2440 Geel
Mededeling: PAROCHIEBLAD 2011 PUNT