Liturgische Vieringen - Misvieringen - Liturgische Diensten - Intenties

Week Nr. 9 - 29 februari 2012

3 – 4 maart:  TWEEDE ZONDAG IN DE VEERTIGDAGENTIJD
"DIT IS MIJN ZOON, DE WELBEMINDE"
Op de berg Tabor zagen ze Jezus in stralende heerlijkheid. In de hof van olijven zullen ze Jezus zien als één hoop menselijke ellende. Hoogtepunten en dieptepunten horen bij elkaar en leggen we ook naast elkaar. Zodat ze na zijn verrijzenis konden zeggen:” Weet je nog van toen?” En ze konden ook zeggen:”Zo zal het ooit weer worden !”
Uit het blauwe bijbeldoosje

18.00 u. Zm Stijn Turlinckx

08.00 u. morgenmis

Misintenties Geel-Zuid aanvragen - Een misintentie kost 13 euro

GEELS PASTORAAL FEDERATIENIEUWS

Vrijdag 2 maart: koffiestop.
Thuis, op het werk, aan de schoolpoort,… overal in Vlaanderen organiseren vrijwilligers op 2 maart Koffiestops voor Broederlijk Delen. Jong en oud drinken een kop (h)eerlijke koffie of een ander drankje in ruil voor een vrije bijdrage. Zo steunen ze groepen mensen in het Zuiden in hun strijd tegen armoede en onrecht. Elke kop koffie telt dus. Aarzel niet en ga langs bij een Koffiestop in je buurt.
Het gaat hier eigenlijk om de “warmste actie van Vlaanderen”. Ook enkele scholen in Geel doen mee.
Als je verzot bent op een gezellige babbel bij een koffietje? Dan is de Koffiestop echt iets voor jou. Sluit je aan bij Nero, Axl Peleman en de duizenden anderen die op 2 maart koffie drinken ten voordele van Broederlijk Delen. Vrijwilligerts van de Geelse parochies trekken naar de Colruyt aan de Antwerpseweg en kunnen daar rekenen op de medewerking van het personeel, om iedereen “warm” te onthalen.
Met de opbrengst van onze Koffiestop steunt Broederlijk Delen de boeren in Guatemala in hun strijd tegen armoede. Twijfel niet langer! Regel desnoods je wekelijks inkopenmoment een beetje anders en kom vrijdag naar de Colruyt. Wij staan er van 13.00 tot 19.00 u.
Vanzelfsprekend zijn wij erg dankbaar, dat wij te gast mogen zijn in de winkel.

PANNENKOEKENDAG!!
KVG, de Geelse Katholieke vereniging voor gehandicapten pakt volgende week uit. Zij zet zich het hele jaar door in voor haar leden en heeft natuurlijk nu en dan steun nodig van buiten af, want koken, knutselen, reizen, geschenken … het kost allemaal veel geld.
En zeg nu zelf, wat smaakt er heelijker dan een lekkere PANNENKOEK ?
Zin in lekkere pannenkoeken of croque-monsieurs?  Kom dan op zondag 18 maart naar de grote  PANNENKOEKENDAG
in het Parochiecentrum van Ten Aard, in de Vaartstraat .
Wij bakken van 14.00 tot 18.00 u.  Alvast bedankt namens Katholieke Vereniging Gehandicapten Geel

KARATECLUB GOJU GEEL
Karate is een vorm van ongewapende zelfverdediging waarbij men gebruikt maakt van alles wat de mens natuurlijk heeft meegekregen. Het volledige lichaam wordt gebruikt en getraind om een degelijke zelfverdediging op te bouwen. Het hedendaagse karate bestaat uit 3 vormen: Karate als kunst van lichaamsbeweging, Karate als sport en Karate als zelfverdediging.
Karate kan in de Geelse club zowel recreatief als competitief beoefend worden, de keuze bepalen de leden zelf. Veel heb je niet nodig; een karatepak en de rest hangt van je inzet af. De lessen gaan door in sporthal Axion op maandag en woensdag van 20.00 u. tot 21.15 u. en op zaterdag hebben we ook geregeld trainingen.
Karateclub GOJU Geel is een jonge club in volle groei en moedigt geïnteresseerden aan om een proefles te volgen. Is je interesse gewekt, dan ben je welkom voor 3 gratis proeflessen (in sportkledij).
Meer info : kcgojugeel@skynet.be
Website: http://sites.google.com/site/kcgojugeel (of google : Goju geel)

KIENEN BIJ KFC-BEEKHOEK
De vriendenkring van KFC Beekhoek organiseert op zaterdag 3 maart om 20.00 u. in Zaal HOLVENIA in de Kapelstraat een REUZE-KIENAVOND. De hoofdprijs bedraagt zo maar even 600,- euro en verder zijn er waardebons van 600 en van 250 euro te verdienen.
Vergaap je niet aan de geldprijzen! Je kan even goed met een DVD-speler of een stofzuiger , een stereoketen of een magnetron naar huis trekken of allerlei andere aankoopbonnen.
De avond verloopt volgens het klassieke KIENschema met de klassieke nevenprijzen en de hartige toetjes … ben je die dag jarig ??? INTERESSANT !!! Zaterdag 3 maart 20.00 u. in Holvenia !!!

Archief

Deze Week

Week 52 Week 01 Week 02 Week 03
Week 04 Week 05 Week 06 Week 07 Week 08

Externe Links