Liturgische Vieringen - Intenties

Week Nr. 02 - 11 januari 2006

15 – 16 JANUARI TWEEDE ZONDAG DOOR HET JAAR
DE EERSTE LEERLINGEN BIJ JEZUS

18.00 u            Zm René Seyen, Florentine Verachtert ouders en familie; Zm Clemence Verwimp wanwege de geburen (de kinderen van Clamence danken van harte de geburen voor de missen ter nagedachtenis van hun moeder); Jgt Gust Molenberghs, Zm Julie Verachtert; Jgt André Bollen en zm Frank Bollen

08.00 u            Zm Gaston Krieckemans, Celine Hermans, familie Krieckemans Claes Hermans

19.00 u            Mis in de bidkapel

Misintenties Geel-Zuid aanvragen

GEELS PASTORAAL NIEUWS

JEUGDPASTORAAL WA'S DA?
De laatste maanden neemt de groep rond jeugdpastoraal wel degelijk een nieuw elan. De jeugd van Geel verenigt zich regelmatig in het SOTlokaal en tegenwoordig gaan ze zelfs WERELDWIJD8
Jeugdpastoraal Geel heeft sinds kort haar eigen website! http://groups.msn.com/SOTjeugdpastoraalGeel. Op deze groepswebsite wil SOT zich bekenbaar maken op het internet. De site heeft haar eigen rubrieken zoals 'plussers', 'basisgroep', 'babbelcafé', 'sot-actie', enz. Je vindt er ook een prikbord waar je ideeën en berichten kan achterlaten en natuurlijk foto's! Zeker niet te missen is de agenda van SOT: deze agenda is een handig middel om te weten wanneer SOT iets leuks organiseert en de agenda houdt ook rekening met de laatste koerswijzigingen.
Jeugdpastoraal dat is een waaier van activiteiten voor de Geelse jeugd!

VREDESEILANDEN
Zoals ieder jaar zullen de vrijwilligers van Vredeseilanden zich dit jaar weer onbaatzuchtig inzetten voor hen jaarlijks actieweekend. Hopelijk moeten zij dit jaar niet de kou trotseren, die hen vorig jaar velde, hopelijk komt er geen grote natuurramp zoals vorig jaar, die de actie op het laatste moment een andere wending doet nemen. Hopelijk zullen onze lezers de mensen vriendelijk begroeten en hun gadgets gretig afnemen.
Voor het doel van de actie verwijzen wij naar de “grote pers”. Alle steun, die wij kunnen bieden, hebben ze nu al.
Hartelijk aanbevolen!

VERGADERING VAN VZW VERANTWOORDELIJKEN
De nieuwe wetgeving op de vzw’s is sinds Nieuwsjaar van toepassing en dat heeft gevolgen voor de mensen die zich in onze jeugdlokalen, parochiezalen en parochies belangeloos inzetten, om “de boeken” in orde te houden. Om één en ander duidelijk te kunnen doorpraten is er voor deze mensen een vergadering gepland in de hoekzaal van het parochiecentrum van St.-Amands op de Werft. Iedereen, die te maken heeft met de boekhouding en het beheer van parochiegoederen, wordt er verwacht op dinsdag 7 februari om 20.00 u. Zeg jij het ook verder aan de betrokkenen?

Kerkdiensten tijdens de vorige Weken

Deze Week

Week 52 Week 1    

De gezinsvieringen gaan door op de vierde zaterdagavond van de maand om 18.00 u.

Weekendvieringen in het decanaat Geel vanaf 2004

Externe Links