Overlijden vader Tom Jansegers
En nogmaals worden wij door een overlijden getroffen. Nu moeten wij het overlijden melden van de vader van onze speler Tom Jansegers. Hij wordt volgende zaterdag nl. 22/10/05 begraven in de St Bernarduskerk Kloosterstraat te Bornem.
Op woensdag 19/10/05 om 19 uur is er een gebedswake in de kapel van de St. Jozefskliniek
gevolgd door een laatste groet in rouwcentrum Goossens Kreukelhoefweg 12 te Bornem.
Wie graag meegaat kan met Myriam Bergmans meerijden zolang er plaats is, zij vertrekt om 10 uur zaterdag 22/10/05 aan het Punt .

Overlijden Carl Mols
Op korte tijd wordt onze club voor een 2e maal zwaar getroffen. Carl Mols, broer van Maria Mols, schoonbroer van onze secretaris Walter Roodhooft werd het slachtoffer van een tragisch werkongeval bij Edelbeton. Wij bieden ons medeleven aan aan Walter, Maria, Els en An Roodhooft.

Overlijden Marcel Goovaerts

Helaas moeten we het overlijden melden van Marcel Goovaerts op dinsdag 23 augustus 2005. Marcel werd 48 jaar. Hij was één van de pioniers en kartrekkers van de Geelse Korfbalclub en tevens vader van speler Glenn en oud-speelster Elly. Wij konden jaren op hem rekenen als bestuurslid, als ploegleider, als recreant en als scheidsrechter. Ondanks zijn slepende ziekte bleef hij zich inzetten voor onze club. Wij betuigen ons christelijk medeleven aan Linda, Elly en Glenn.

Hood to Coast
We weten allemaal dat onze senioren een sportieve ploegleider hebben sinds hij vorig jaar de Mont Blanc beklom.
Ook dit jaar nam Roger Van de Ven samen met enkele Nike-collega´s een nieuwe uitdaging aan met de loopwedstrijd "From Hood to Coast" waar door een team van 12 lopers een afstand van 316 km dient overbrugd te worden (elke loper 3x 9km). En weer werd deze gewaagde onderneming met succes afgerond. Hieronder een verslag van het avontuur in de States en een foto genomen
van Rogers team (Nike operations nr 999) bij aankomst in Seaside (westkust Oregon). Roger vind je in het midden onderaan.

*       We zijn op maandag 22 augustus in Belgie vertrokken en zijn maandagavond (Oregontijd, 9 u vroeger dan hier) gearriveerd.

*       Dinsdag 23 en woensdag 24 augustus hebben we 2 dagen een programma gehad op ons hoofdkwartier Nike in Beaverton. (history, samples, ontwikkeling nieuw producten enz, rondleiding in de campus dat 175 ha groot is en in een prachtig natuurgebied ligt)

*       Donderdag 25 augustus aankoop bevoorrading HTC en in de namiddag bijeenkomst van 60 Nike teams (die deelnemen aan de HTC) op de campus met een stevige spagettimaaltijd gevolgd door receptie. 'S avonds onze 2 volumewagens versieren om mee te dingen aan de HTC. (is traditioneel daar)

*       Vrijdag 26 augustus en zaterdag 27 augustus de loopwedstrijd HTC zelf (zonder overnachting) We hadden als doel 29u 30min en hebben als team de wedstrijd uitgelopen (316km met 12 leden) op 29u 04 min. Dus een beter resultaat van 26 min wat ook een extra tevredenheid gaf.

*       Zondagnamiddag de mooie watervallen aan de Columbia River Gorge gaan bekijken en een steile wandeling tot 170 m hoogte afgelegd. (was goed voor de stijfheid in onze benen niet erger te krijgen)

*       Zondagavond lekker aan de jacuzzi aan het buitenzwembad nog zitten naborrelen tot middernacht, een paar uurtjes het bed gezien en om 4u maandagmorgen een goeie douche genomen om nadien onze vlucht naar Belgie te ondernemen. Op dinsdagmorgen (Belgische tijd) zijn we rond 9u bij Nike Laakdal aangekomen.

Bedankt aan iedereen die mij de steun hebben gegeven tijdens de voorbereiding alsook de positieve reacties erna. Voor mij is dit weer een mooie periode geweest waar we als team een prachtige tijd hebben kunnen doorbrengen en ik nog dikwijls mooie herinneringen zal aan hebben....

 
Roger en de rest van het team: Bart, Dakke, Erwin, Ben, Christine, Caroline, Adrie, Davy, en onze nederlandse collega's Colinda, Jacques en Arie.
Meer info over dit event vind je op
http://www.hoodtocoast.com/htc/default.asp