Geelse Eurofeesten: Een fotoverslag

Je kan hier ofwel

Je vindt de foto´s ook terug in volledig formaat op de volgende locaties

P.S. Op bovenstaande links kan je op de afbeeldingen in postzegelformaat klikken. De foto wordt dan vergroot en je kan hem op je PC opslaan door met de rechtermuisknop te klikken op de grote foto en in het menu te kiezen voor Afbeelding opslaan als.

Geelse Eurofeesten: Een terugblik

' t Punt ontmoette

Afgelopen weekend hebben onze Puntenaars zich van hun beste kant laten zien.

Het Franse Saintes uit de streek Charente-Maritime werd op onze parochie met open armen ontvangen. Onze gastgezinnen hebben hun Franse gasten gedurende 5 dagen op handen gedragen. De Fransen vonden dit alles zeer overweldigend en spraken niets dan lof uit over hun warm onthaal. Allen bedankt hiervoor !!

Het verbroederingsfeest op onze parochie donderdagavond kende een overweldigend succes. Dat was mede te danken aan onze Puntse artiesten die ik bij deze nogmaals wil bedanken.

 De Fransen vonden de optredens van onze groepen “yellow insanity” , “deddy 7” en de Smagge zo fantastisch dat ze het niet konden laten om ons onvoorbereid ook enkele “chansons” te brengen.

Vele Puntenaars kwamen mee genieten van de sfeer, de vriendschap en de samenhorigheid.    

Ook de vele vrijwilligers die kwamen helpen hebben meer dan hun steentje bijgedragen en wil ik bij deze bedanken.

Hun Schepen Mr. Thierry Meneau wou zijn dank ook betuigen aan allen en dan in het bijzonder aan de gastgezinnen voor de goede ontvangst en de oprechte gastvrijheid.

De Geelse Eurofeesten zijn dan wel voorbij, maar de goede herinneringen zullen wij voor altijd bewaren. Dit mag geen einde zijn maar een begin. Vele vriendschapsbanden kwamen tot stand en kunnen mettertijd verder uitgroeien.   

De Geelse Eurofeesten : c’était superbe !!!!!

Nogmaals hartelijk dank aan allen.

Vanwege Nadine Laeremans.