Verslag  AKC- Geelse(Junioren)                              19/10/2002

We kwamen aan te Antwerpen in het park van AKC. Maar we merkten al onmiddellijk op dat er maar water en zand op het veld lag dan dat er gras op stond. En we vroegen ons al af of we wel op dit ‘veld’ konden spelen. Maar ik zei dat dat wel leuk was waarop ik als commentaar kreeg dat ik dat wel kon zeggen want ik hoefde niet mee te spelen natuurlijk. De scheidsrechter is ondertussen aan het overleggen met AKC. En even later kwam hij ons dan ook vertellen dat de match werd afgelast omdat dit veld niet speelbaar was. Wel spijtig. De eerste reacties waren dan ook: ‘Moeste welle hie veu na hie kome’.

De voorzitter van AKC kwam iets later ook zijn verontschuldigingen aanbieden maar hij had gedacht dat het water tegen dan zou wegtrekken. Koen zijn commentaar was: ‘typisch Antwerpe’.Maar als troost bood AKC ons allemaal een zakje popcorn aan. Nu dat slagen we natuurlijk niet af. We gingen dan ook allemaal eentje halen.Dan is er hier omdat ik geen commentaar over de match kon vragen, commentaar op de popcorn!

 

Katrien Goelen: ‘Popcorn is magere kost en da eet ik nie’(maar ze heeft het dus wel opgegeten maarja) ‘Ik had liever ne goeie vettige frut of ne vettige hamburger gehad’

Dieter: ‘De popcorn was goe en ik vind da als Katrien hem nie moest hemme da ze dieje dan ma aan mij had moete geve!’

Sara: ‘Ik denk da ze hie nog zout en suiker moete uitvinne’

Hans: ‘Ik vind da sara gelijk heeft’

Simon: ‘De popcorn mocht wel wa vettiger zo een bikke als veld, eh!’

 

Op de terugweg hoorde ik nog een leuke uitspraak van jawel Katrien Goelen.

‘Als ge denkt da’k lomp zen!’.

Enzo kunnen we binnenkort nog eens teruggaan naar AKC.

Verslaggeefster van dienst:

Els

xxxxx