Parochienieuws

Week Nr. 14 -   4 april 2007

DANSFEEST tvv ZAAL
Op vrijdag 13 april organiseren de verenigingen van ´t Punt een gezellig dansfeest om wat geld in ´t laatje te brengen tvv de zaal. Iedereen van harte welkom. De toegang is zelfs gratis. Kom gerust de benen wat strekken of een pintje drinken.
Golden Oldies avond tvv de parochiezaal

ZALIG PASEN
Het feest van Jezus’ verrijzenis is voor ons christenen, het hoogste hoogfeest van het jaar. Het spreekt van licht in de nacht, leven in de dood, van Gods liefde over alle grenzen heen. Daarom durven we iedere parochiaan uitnodigen om één van de paasmissen mee te maken. Op paasavond om 18.00 uur brengen wij het licht van Pasen binnen. Het Clemenskoor leidt ons door de dienst met hun paasgezangen en alleluja’s. Op paasmorgen om 8.00 uur is er de altijd rustige sfeer van stille vreugde om de aanwezige Heer. In de kinderviering om 11.00 uur zullen de Emmausgangers getuigen van hun ontmoeting met de Verrezene. We wensen iedereen en zeker onze zieken, reeds een Zalig Pasen toe.
En dit komt uit de schoolkrant: ’t Is zalig Pasen vieren als mensen die dood waren voor elkaar weer spreken gaan

DOOPSELS
Het was een groot kinderfeest in onze kerk. Met heel vele klasgenootjes waren ze erbij, met leerkrachten en familie toen op 25 maart Tiemen en Mitse Moelants gedoopt werden. Na vier voorbereidende catecheses over de symbolen van het doopsel (water, vuur, handen en olie) waren ze er klaar voor. Ze straalden het uit samen met mama Robine en de peters en meters: dit was een groot moment in hun leven. Iedereen zong met de gitaristen mee over de naam, de hand van God,.. Het was een mooi doopsel dat Tiemen meteen op weg zet naar zijn eerste communie in mei. Bedankt en proficiat aan iedereen.

EERSTE COMMUNIE
Woensdag 11 april
komen onze aanstaande communicantjes om 14.00 uur samen in de zaal; Ze gaan de parochie leren kennen met een superquiz. Kaarna gaan ze naar het huis van Jezus en pastoor Jos Versmissen zal hen heel wat schatten en wetenswaardigheden tonen en de betekenis van “kerk” laten kennen. Het derde deel van de namiddag is een feesttafel maar daar zeggen we nog niet over.

WISTEN JULLIE…
Dat Jos Versmissen op 28 maart 80 is geworden? Ge zou het hem niet aangeven. We wensen hem in alle geval proficiat en nog vele gezonde jaren in ons midden en in zijn tuin.

SCHOOLFEEST
Drie weken ná Pasen, op zaterdag 28 april, zal het schoolfeest doorgaan. We lichten al een tipje van de sluier: anders? Het mag ! is de titel en tegelijk de ‘rode draad’. De kleuters bijten te 14.00 uur de spits af met een herhaling van hun optreden tijdens het feest van de grootouders. De leerlingen van de lagere school zullen vanaf ongeveer 15.30 uur vooral volksdansen uitvoeren. En tegen 17.00 uur zal alles klaar staan om van een lekkere HEERLIJKE BARBECUE te genieten (met vlees of vis). Inschrijvingsformulieren zijn te bekomen op de school.

KVLV

Archief

Deze Week Week 52 Week 01 Week 02 Week 03
Week 04 Week 05 Week 06 Week 07 Week 08
Week 09 Week 10 Week 11 Week 12 Week 13

Contactinformatie parochieblad

Verantwoordelijke Punts nieuws: Lilian Vannuffelen,  Bell Telephonelaan 20, Tel. 014/581243
E-mail: lilian@pandora.be.

Verantwoordelijke Geel: Jef Vreysen, Opstal 15, Tel. 014/867737 of 0496/220897
E-mail:
Jef.Vreysen@scarlet.be

Website Geel-Punt

Verantwoordelijke: Johan Jacobs,St. Kristoffelstraat 21, 2440 Geel Tel. 014/58.48.15 
E-mail:
Johan.Jacobs@geelpunt.be

Abonnement Parochieblad

Jef Proost, Ploegstraat 6   Tel. 014/86.77.05
Rekeningnummer 320-0147297-27   Kerk en Leven Geel Zuid
E-mail: j.proost@skynet.be