Parochienieuws

Week Nr. 26-27-28 -  29 juni 2005

ONDERTROUW
Er zullen ook dit jaar in onze parochie jonge mensen in het huwelijk treden. We wensen hen het allerbeste toe en dat het een start mag worden van een gelukkig en lang samenzijn.
Op 12 augustus trouwen in Elsum Geert Nevelsteen en Mieke Janssens. Ze blijven wel in de Leeks wonen. Op 16 september zullen in onze kerk Kevin Bleys uit de Steenrijt en Joke Vanlangenaker van St-Dimpna elkaar het jawoord geven. Zij blijven ook echte Puntenaren. Op 1 oktober zullen Christophe Holvoet uit de Vogelzang en Nele Vleugels uit de Puntstraat elkaar voor God en de mensen touw beloven. Ook zij zullen hun nestje in onze parochie vinden.

PAROCHIESECRETARIAAT
Het secretariaat van onze parochie zal tijdens het groot verlof op dinsdag enkel open zijn van 18.00 u tot 19.00 u. Vanaf september is het ook weer open van 15.30 u tot 16.30 u.

PAROCHIETEAM
Was het omdat de zomer begon en de langste dag liep? Maar e laatste vergadering van ons PT was geen model van efficiënt vergaderen. Er werd teruggekeken naar de laatste federatie Zuid vergadering met zijn opdrachten en vragen over liturgie en Broederlijk Delen. Er werd al wat gepland voor volgend jaar: al was het maar de data en enige aandachtspunten.
Maat toen de BBQ van de parochiemedewerkers aan liturgie, catechese en gemeenschapsopbouw ter sprake kwam, was iedereen akkoord: ’t was goed in alle opzichten en dat hadden de 67 aanwezigen zelf gezegd. Waarop we besloten om dat over 3 jaar te herhalen. Want samen iets eten, drinken, babbelen en kennismaken is belangrijke voor een goede parochiegeest. We danken ook de werkers van het PT.

DAG SCHOOL
Het mag wel een 8 sterrenschool zijn maar vakantie mag er ook wel zijn. Woensdag 29 juni om 9.00 u is er mis met alle kinderen in onze kerk om het schooljaar af te sluiten zoals het is begonnen met een gebed en lied om te danken.
De zesdejaars hebben in elk geval met hun afscheidsreceptie getoond dat ze Toppunt in hun hart dragen. En als het eraf kan stuur dan eens een groet uit uw vakantieoord naar alle Puntenaren op adres St-Gerebernus Antwerpseweg 135 2440 Geel.

AFSCHEID
Elk jaar nemen de zesdejaars afscheid van onze school met een knappe spektakel show. Het zal dit jaar niet anders zijn. Tussen een knabbel en een babbel, een natje en een droogje door treden ze op onder de titel “lui”. We kijken ernaar uit! Maandag 27 juni om 20.00 u zijn we present in de schoolrefter, want zij ontvangen daar ook hun diploma. En daarna gaan ze de spirit van Toppunt overal laten zien. Het ga jullie goed!

KBG
In juli gaat onze ledenvergadering door op woensdag 27/7. Wij hopen dat er nog veel gepensioneerden thuis zijn en afkomen voor een kaartje, koffie en een babbel.

KVLV
Het bestuur van KVLV wenst al haar leden een deugddoende en aangename verlofperiode.
Tijdens de vakantieperiode fietsen we samen op woensdagavond, vertrek om 18.30 u op het kerkplein. Geďnteresseerden stap op uw fiets en sluit aan.

KWB FIETSEN
Vrijdag 29 juli om 19h00 : Avondfietstocht : naar jaarlijkse gewoonte gaan we ook nu weer een stukje van de Geelse omgeving verkennen. Afstand ongeveer 30km. Stops onderweg zijn voorzien. Vrouwen en kinderen kunnen zeker meefietsen

PAROCHIEFEESTEN
Onze jaarlijkse parochiefeesten komen stilaan in het zicht. Noteer reeds: restaurantdag op zondag 28 augustus, mosseldag op zaterdag 24 september.
Onze eerste bijeenkomst heeft reeds plaats gehad. Dank aan de lotenverkopers die de mogelijkheid zagen om hun loten zelf af te halen, de overigen zullen we trachten te bezorgen. We hopen dat ge hen met een glimlach en een gulle hand zult verwelkomen.
De opbrengst van deze parochiefeesten dient voor de werking en het onderhoud van onze parochiezaal/ Deze staat ter beschikking van u allen, voor de werking van onze verenigingen, voor communiefeesten, begrafenissen, vergaderingen enz. Een locatie voor deze activiteiten moeten we zeker behouden, dus steun onze parochiefeesten.
Oproep aan onze verengingen: spreek uw leden aan om te komen helpen op onze parochiefeesten. Geef hun namen zo vlug mogelijk door aan Josefine.

DATA KWB PAPIERSLAGEN IN 2005
Noteer de ophaaldata (zaterdagen) alvast op je (KWB)jaarkalender:

Archief

Deze Week Week 53 Week 01 Week 02 Week 03
Week 04 Week 05 Week 06 Week 07 Week 08
Week 09 Week 10 Week 11 Week 12 Week 13
Week 14 Week 15 Week 16 Week 17 Week 18
Week 19 Week 20 Week 21 Week 22 Week 23
Week 24 Week 25

Contactinformatie parochieblad

Verantwoordelijke Punts nieuws: Lilian Vannuffelen,  Bell Telephonelaan 20, Tel. 014/581243
E-mail: lilian@pandora.be.

Verantwoordelijke Geel: Jef Vreysen, Opstal 15, Tel. 014/867737 of 0496/220897
E-mail:
Jef.Vreysen@scarlet.be

Website Geel-Punt

Verantwoordelijke: Johan Jacobs,St. Kristoffelstraat 21,2440 Geel Tel. 014/58.48.15 
E-mail:
Johan.Jacobs@advalvas.be

Abonnement Parochieblad

Jef Proost, Ploegstraat 6   Tel. 014/86.77.05
Rekeningnummer 320-0147297-27   Kerk en Leven Geel Zuid
E-mail: Jef.Proost@skynet.be