Parochienieuws

Week Nr. 09 -  2 maart 2005

DOOPSEL
Eind november werd in de kerk van Wiekevorst een kleine Puntenaar gedoopt! Zij heet Zoë Dauwen. Haar ouders, Steven en An De Weerdt, woonden nog maar pas op de Bell-Telephonelaan. Een reden om hen drie keer proficiat te wensen voor de geboorte en de doop van Zoë én omdat ze bij ons komen wonen zijn. Dat ze zich hier vlug thuis voelen.

ZIEKENZORG
De solidariteitsactie van Ziekenzorg CM is weer gestart. Door deze actie kunnen ook wij heel wat activiteiten organiseren voor onze zieken. Eén lot van de nationale tombola kost 0,80 euro en een boekje 4 euro. Wie graag wil steunen en loten kopen kan terecht bij de ziekenbezoekers of op te; 014/ 58 26 34 van Dimpna Verachtert. En vorig jaar zijn er meerdere prijzen op het Punt terecht gekomen.

GEZINSVIERINGEN
Woensdag 9 maart komt de werkgroep samen om de gezinsviering van 19 maart voor te bereiden. In deze avondmis komen ook de eerste communicantjes weer aan bod.

BROEDERLIJK DELEN
Door de actualiteitsprogramma’s op TV wordt deze dagen veel aan aandacht gegeven aan Congo. We zien dat de mensen ginds vooruit willen en de handen in elkaar slaan. Zullen ook wij de onze erbij steken? Het is de zondag van de eerste omhaling van Broederlijk Delen. Laten we mild zijn en steunen. Zondag 13 maart nodigt de parochie Zammel alle parochies van het Zuid uit voor een solidariteitsmaal in de kerk na de mis van 8.30u. Zullen ze genoeg hebben voor zoveel mensen? Kerkelijk Ontbijt – Broederlijk Profijt is het thema. Kom eens kijken.

BEZINNINGSAVOND
Onder het federatie nieuws vind je een uitnodiging voor een bezinningsavond op St-Dimpna op 7 maart om 20.00 u. wordt er geluisterd en gesproken rond het Emmaüsverhaal. Welkom.

PAROCHIETEAM
Op 15 februari kwam ons P-team samen om de pastorie. Herman en Guido waren verontschuldigd. Eerst keken we terug naar de samenkomst van de P-teams van de federatie Zuid. Een deugddoende uitwisseling . Op 23 mei zullen we zelf ontvangende parochie zijn voor de planning van volgend jaar. In de komende maanden zal regelmatig een werkgroep of vereniging uitgenodigd worden om iets te vertellen over de noden, zorgen of vreugden van hun werking en hun plaats in de Puntse gemeenschap. We beginnen op 15 maart eraan met de werkgroep gezinsvieringen. Zoals de naburige parochies willen we de medewerkers –sters van catechese, liturgie e.a. ook eens samen brengen om onze dank en waardering te laten voelen. Je hoort er nog van. En toen, na de variapunten, was het tijd om dag te zeggen tegen Julia en Jos.

DATA KWB PAPIERSLAGEN IN 2005
Noteer de ophaaldata (zaterdagen) alvast op je (KWB)jaarkalender:

Archief

Deze Week Week 53 Week 01 Week 02 Week 03
Week 04 Week 05 Week 06 Week 07 Week 08

Contactinformatie parochieblad

Verantwoordelijke Punts nieuws: Lilian Vannuffelen,  Bell Telephonelaan 20, tel. 014/581243
E-mail: lilian@pandora.be.

Verantwoordelijke Geel: Marcel Daems Tel. 014/54 70 80
E-mail:
Marcel.Daems@scarlet.be

Website Geel-Punt

Verantwoordelijke: Johan Jacobs,St. Kristoffelstraat 21,2440 Geel Tel. 014/58.48.15 
E-mail:
Johan.Jacobs@advalvas.be

Abonnement Parochieblad

Jef Proost, Ploegstraat 6   Tel. 014/86.77.05
Rekeningnummer 320-0147297-27   Kerk en Leven Geel Zuid
E-mail: Jef.Proost@skynet.be