Parochienieuws

Week Nr. 04 -   26 januari 2005

IN MEMORIAM
Het onverwacht heen gaan van Dré Bollen heeft velen geschokt. Hij kwam van zijn werk - hij was een harde en heel bekwame schilder - werd plots zwaar ziek en stierf ondanks de beste zorgen kort nadien. Dré had een hart voor de parochie, we zullen nooit vergeten hoe hij, zomaar, de beelden opschilderde van onze Fatima-grot. Hij hield van zijn gezin, was trots op zijn kinderen en kleinkinderen en leefde samen met Joséé, innig mee met de uitbouw van hun jong gezin. Een man, een vader en vava verliezen is erg. Maar iemand als André, met zijn hart van koekenbrood, verliezen is zoveel erger. We betuigen ons christelijk meevoelen en zullen hem dankbaar blijven gedenken.
Dré is donderdag uitgeleide gedaan en rust nu op ons kerkhof.

STENEN EN RAMEN
Als Julia de deur van de pastorie opent is dat steeds met een glimlach. Ook toen er een jonge vreemdeling aan de deur stond die onverstaanbare woorden sprak. Julia hief ogen en armen ten hemel en sloot de deur. De man reed naar de kerk maar niet om te bidden. Benny Bernaerts zat op het dak van de zaal om een kleine herstelling te doen en zag hoe hij vlug enkele stenen door het raam aan het orgeltje gooide. Resultaat? Een rekening van bijna 500 euro + BTW. Waarom gooien mensen zo graag met stenen. De kerkfabriek heeft nog een punt meer op de agenda.

SNEEUWKLAS
De ansichtkaarten komen binnengewaaid. Ook op de pastorie kwamen enthousiaste groeten van onze Toppunters is Oostenrijk binnengedwarreld. Ondertussen zitten ze al terug in de schoolbanken van de Vogelzang. Bedankt jongens en meisjes. Hier op de site van Top@Punt vind je verslagen, foto´s en het gastenboek van deze onvergetelijke week.

KVLV
Dinsdag 1 februari om 19.30u. ledenvergadering met Lourdestrekking. Naar jaarlijkse gewoonte willen we iemand van onze afdeling de kans geven naar Lourdes te reizen. Zij zal dan onze KVLV afdeling vertegenwoordigen als afgevaardigde van al onze leden. Wie zal het geluk te beurt vallen, wie zal de opdracht aanvaarden. Vol spanning wachten we op de trekking. Loten voor de Lourdestrekking worden u door de bestuursleden aangeboden.
Dinsdag 8 februari om 19.30 u. start de relaxatiecursus (5 lessen) Inschrijven bij uw bestuurslid, prijs: 20 euro.
Woensdag 9 februari om 13.30 u. "knutselen met kinderen ": van 6 tot 12 jaar. We maken een vogelhuisje, prijs: 10 euro Wel op voorhand inschrijven bij uw bestuurslid.
 

PAROCHIEKALENDER
Heb je nog geen kalender? Bij Jos en Julia Versmissen  zijn er nog te krijgen met foto’s van Puntse mensen erop en eraan  is nog steeds verkrijgbaar voor 4 euro. Opgelet! Nog slechts enkele exemplaren beschikbaar !

DATA KWB PAPIERSLAGEN IN 2005
Noteer de ophaaldata (zaterdagen) alvast op je (KWB)jaarkalender:

Archief

Deze Week Week 53 Week 01 Week 02 Week 03

Contactinformatie parochieblad

Verantwoordelijke Punts nieuws: Lilian Vannuffelen,  Bell Telephonelaan 20, tel. 014/581243
E-mail: lilian@pandora.be.

Verantwoordelijke Geel: Marcel Daems Tel. 014/54 70 80
E-mail:
Marcel.Daems@scarlet.be

Website Geel-Punt

Verantwoordelijke: Johan Jacobs,St. Kristoffelstraat 21,2440 Geel Tel. 014/58.48.15 
E-mail:
Johan.Jacobs@advalvas.be

Abonnement Parochieblad

Jef Proost, Ploegstraat 6   Tel. 014/86.77.05
Rekeningnummer 320-0147297-27   Kerk en Leven Geel Zuid
E-mail: Jef.Proost@skynet.be