Parochienieuws

Week Nr. 03 -   19 januari 2005

IN MEMORIAM
Onze parochie is weer in rouw door het tragisch afsterven van Karel Schelles. Bij het ophalen van varkensvoer viel hij van zijn camion en – niemand zag het gebeuren – werd hij gevonden met zware schedelbreuken. Even scheen hij er door te komen maar een zware hoestbui werd hem fataal. Voor Mariëtte, An en Johan een moeilijk te verwerken verdriet… Karel vond zijn vreugde in zijn werk en in zijn gezin. Meer had hij niet nodig. Hoopvol keek hij uit naar de geboorte van zijn eerste kleinkind. Hij maakte zoveel plannen maar het noodlot heeft er anders over beslist. Aan Mariëtte en de kinderen betuigen we ons christelijk meevoelen.

GROTE VREUGDE
Het was al lang geweten dat onze vormselcatechiste Hilde een tweeling verwachtte. Op 5 januari zijn ze geboren: Andreas en Gust! Het zijn twee jongens, stoer en sterk, van goede snit en het beste merk! Zo lieten papa en mama Kurt De Cnodder en Hilde Verbeek ons weten. Ze zullen samen hun handen vol hebben aan die flinke kerels en er veel vreugde aan beleven ook. En de doop is al bepaald op 10 april dan kunnen de vormelingen er ook bij zijn voor zij veertien dagen later hun doopsel persoonlijk aanvaarden.

BUURTWERKING
De uitgestelde samenkomst van de buurtwerkers is op woensdag 26 januari om 19.30 u.

KVLV
Dinsdag 25 januari om 19.00 u. sluiten we onze kookcursus af met “Seizoensgerechten: lekker en gezond”. Trotse bezitters van een eettuin weten maar al te best dat je niet in alle seizoenen kan genieten van alle verse groenten, fruit, kruiden, eetbare bloemen, bessen, eetpaddestoelen… In deze les leren we terugkeren naar de seizoenen en de producten die er in thuishoren. Die verwerken we dan tot gezonde en lekkere gerechten.

Noteer ook reeds de ledenvergadering van dinsdag 1 februari om 19.30 u.

PAROCHIEKALENDER
Heb je nog geen kalender? Bij Jos en Julia Versmissen  zijn er nog te krijgen met foto’s van Puntse mensen erop en eraan  is nog steeds verkrijgbaar voor 4 euro. Opgelet! Nog slechts enkele exemplaren beschikbaar !

DATA KWB PAPIERSLAGEN IN 2005
Noteer de ophaaldata (zaterdagen) alvast op je (KWB)jaarkalender:

Archief

Deze Week Week 53 Week 01 Week 02

Contactinformatie parochieblad

Verantwoordelijke Punts nieuws: Lilian Vannuffelen,  Bell Telephonelaan 20, tel. 014/581243
E-mail: lilian@pandora.be.

Verantwoordelijke Geel: Marcel Daems Tel. 014/54 70 80
E-mail:
Marcel.Daems@scarlet.be

Website Geel-Punt

Verantwoordelijke: Johan Jacobs,St. Kristoffelstraat 21,2440 Geel Tel. 014/58.48.15 
E-mail:
Johan.Jacobs@advalvas.be

Abonnement Parochieblad

Jef Proost, Ploegstraat 6   Tel. 014/86.77.05
Rekeningnummer 320-0147297-27   Kerk en Leven Geel Zuid
E-mail: Jef.Proost@skynet.be