Parochienieuws

Week Nr. 12  26  maart  2003

AGENDA     26  maart - 3 april

Woensdag 26 maart
KVLV Nicole en Ingrid, de wereldfietsers

Zaterdag 30 maart
Overschakeling Zomeruur

Dinsdag 1 april
KVLV bloemschikken

Woensdag 2 april
KBG  bestuursvergadering

Donderdag 3 april
KWB  bestuursvergadering

Zaterdag 5 april
KWB  jubileumviering 60-jarig bestaan

Donderdag 10 april
KVLV gratis kookdemonstratie


BROEDERLIJK DELEN
Op 29 en 30 maart doen we een eerste geldinzameling. Zo kunnen we meewerken aan de plattelandsontwikkeling in de Derdewereld. Met onze steun voor het campagnethema ‘Later wil ik boeren, niet bedelen’, willen we een leefbare toekomst voor Senji.

ZOMERUUR
In de nacht van zaterdag 30 op zondag 31 maart, schakelen we over naar het zomeruur: twee uur wordt drie uur . Dus, kom zondag niet te laat in de mis !!

IN MEMORIAM JAN GILIS
Als iemand van ons heengaat in de zomer van zijn leven, dan raakt ons dat diep. Nog meer als dat gaat om een sociaal goede man, Jan Gilis. Ik zal hem blijven herinneren als iemand die zich zo kon inzetten voor de parochie, het nederige werk van de afwas bij de parochiefeesten, zijn inzet als wijkmeester van de KWB in onze gemeenschap. Ook op het werk kende men zijn sociale ingesteldheid. Als ploegbaas werd hij gewaardeerd en was hij geliefd door medearbeiders en directie. En dan plots een uitzichtloos ziek zijn. Gelukkig had hij zijn vrouw haast altijd aan zijn ziekbed. Elke dag een lange busreis naar Leuven om hem bij te staan. Ze konden ook rekenen op toffe buren die hielpen zoveel ze konden. Op 18 maart namen we afscheid van hem in onze kerk die weer eens hopeloos te  klein was. Maar mogen de sympathie en het meeleven van velen voor Maria en haar familie een troost zijn. Ook als parochie bieden wij haar ons christelijk meevoelen aan.

PAROCHIEZAAL
Wij zijn op zoek naar een nieuwe zaalverantwoordelijke. Wil je meer weten over wat dat juist inhoudt of heb je daarbij nog andere vragen dan kun je contact opnemen met de huidige zaalverantwoordelijke Herman Schelles. Heb je interesse of ken je iemand die daarvoor in aanmerking komt, geef die naam door aan een lid van het zaalcomité. Deze oproep is belangrijk opdat onze parochiezaal voor iedereen ten dienste zou blijven.

KVLV
dinsdag 1 april
Bloemschikken met als thema ‘Pasen’

donderdag 10 april van 14.00 u. tot 16.00 u.
Dan kan je een gratis kookdemonstratie bijwonen met centraal thema ‘IJslandse vis’. De chef-kok van Covee’s Lekkerkeuken in Kampenhout bereidt fraaie visgerechten die je kunt degusteren. Ben je geďnteresseerd? Geef dan je naam op aan Josfine of Maria. Het aantal deelnemers is beperkt.

KWB
donderdag 3 april
bestuursvergadering

KBG
woensdag 2 april bestuursvergadering

DATA PAPIERSLAGEN IN 2003
Noteer de ophaaldata (zaterdagen) alvast op je (KWB)kalender:

Interne Links

Deze Week

Week 1 Week 2 Week 3 Week 4
Week 5 Week 6

Week 7

Week 8

Week 9
Week 10 Week 11

Externe Links

Contactinformatie parochieblad

Verantwoordelijke: Walter Vermeulen, Antwerpseweg 82,  2440  Geel Tel. 014/58 87 52
E-mail:
vermeulenwalter@skynet.be  

Website Geel-Punt

Verantwoordelijke: Johan Jacobs,St. Kristoffelstraat 21,2440 Geel Tel. 014/58.48.15 
E-mail:
Johan.Jacobs@advalvas.be

Abonnement Parochieblad

Jef Proost, Ploegstraat 6   Tel. 014/86.77.05
Rekeningnummer 320-0147297-27   Kerk en Leven Geel Zuid
E-mail: Jef.Proost@skynet.be