Parochienieuws

Week Nr. 5  5  februari  2003

AGENDA   5-16  februari

woensdag 5 februari
KBG  Bestuursvergadering

donderdag 6 februari
20u
KWB Bestuursvergadering

zaterdag 8 februari
19u KWB Quiz

maandag 10 februari
KBG  wandelen

dinsdag 11 februari
KVLV Hobbyclub en Crea Windlichtjes
Samenkomst vormselcatechisten

zaterdag 15 februari
KWB Papierslag

zondag 16 februari
Ontbijtbuffet Chiro

VORMSELCATECHISTEN
Op 11 februari  komen we om 20 u. samen bij Sonja en we denken na over de naamopgave en Witte Donderdag in de kathedraal van Antwerpen.

OM FIER OP TE ZIJN
ít Punt is altijd een sportieve parochie geweest. Met fameuze sportbeoefenaars op veel terreinen. Wie herinnert zich niet onze wielrenners met o.m. beroepsrenner Fons Debal, de broers Herman en Danny Van der Vloet en Leon Boeckx; De glorieperiode van onze motorcrossers met de broers Geerts en Kris Leysen. En de stal Krieckemans die zoveel jaren met zijn paarden triomfen oogstte tot in Sterrebeek en Oostende! Ook F.C. Punt blijft het maar doen. Ze spelen al 30 jaar in de Belgische Voetbalbond en dat voor een kleine parochie. Met ook de verdienste dat ze onze jeugd plaatselijk de kans geeft om gezonde sport te beoefenen. Het verleden leeft in ons. En de toekomst wenkt! Vrijdag bekroonde de sportdienst van Geel zijn beste sportbeoefenaars. En ít Punt deed het uitstekend in 2002. Kris Jennes, de snelste Gelenaar op een racemoto moest enkel de duimen leggen voor Jan Heylen die stilaan op weg is om, na vele jaren, weer een Belg te hebben in de formule 1 autoraces. Kris eindigde tweede als sportman van het jaar 2002. Ook onze korfbal heeft een steile opgang gekend. En dat is de sportraad niet ontgaan. Tweemaal werden ze genomineerd. Onze korfbal eindigde derde als Geelse sportclub van het jaren de senioren die promoveren naar een hogere afdeling werden vierde als sportploeg. Als oud-pastoor van Stelen en goede vriend van Renť DilliŽn kon ik mee genieten omdat hij voor zijn jaren inzet in dienst van de wielersport, de prijs van Sportverdienstelijke kreeg van de stad Geel. Een gezonde geest in een gezond lichaam wensen we al onze sportbeoefenaars.
Oud-pastoor J. Versmissen

GEVRAAGD
Voor opvang van 2 kinderen op zaterdagen van maart tot en met juni van 10 tot 17 u. bellen naar Geels Tuincentrum tel. 014/58.49.57

PAROCHIETEAM
Ons P.T. komt stipt maandelijks samen op de pastorie en meestal zijn we er allemaal. We beginnen met een bezinning door Dimpke V. voorbereid. En dan begint Guido H. aan de agenda: parochieblad en veiligheid in wijken en verkeer, een evaluatie van de kerstvieringen is het begin. De Chiro en het P.T. gaan eens rond de tafel zitten op 8 maart om te zien door wie en hoe ze kunnen gesteund worden voor de lokalen en hun werking. De parochieraad van 29/01 werd voorbereid en de samenkomst van de P.T.ís van Geel Zuid. Ze denken na over een herschikking van de weekenddiensten.

En dan is er veel varianieuws:

KBG

KVLV
Dinsdag 11 februari :
Hobbyclub en Crea Windlichtjes

CHIRO
Zondag 16 februari vanaf 8 u. Ontbijtbuffet Chiro. Iedereen welkom.

KWB
donderdag 6 februari : 20u KWB Bestuursvergadering
zaterdag 15 februari ; papierslag vanaf 9.30 u.

DATA PAPIERSLAGEN IN 2003
Noteer de ophaaldata (zaterdagen) alvast op je (KWB)kalender:

Interne Links

Deze Week

Week 1 Week 2 Week 3 Week 4

Week 52

Externe Links

Contactinformatie parochieblad

Verantwoordelijke: Walter Vermeulen, Antwerpseweg 82,  2440  Geel Tel. 014/58 87 52
E-mail: Walter.Vermeulen@msn.com  

Website Geel-Punt

Verantwoordelijke: Johan Jacobs,St. Kristoffelstraat 21,2440 Geel Tel. 014/58.48.15 
E-mail:
Johan.Jacobs@advalvas.be

Abonnement Parochieblad

Jef Proost, Ploegstraat 6   Tel. 014/86.77.05
Rekeningnummer 320-0147297-27   Kerk en Leven Geel Zuid
E-mail: Jef.Proost@skynet.be