Liturgische Vieringen - Intenties

Week Nr. 08 - 25 februari 2009

28 februari - 1 maart  “1 ste ZONDAG in de veertigdagentijd”
“ Jezus in de woestijn ”

Het verblijf van Jezus in de woestijn was een tijd van bekoringen en van keuzes maken. Elke keer probeert de duivel het vertrouwen uit Jezus’ hart weg te halen. Zou onze veertigdagentijd ook voor ons een periode kunnen zijn, om onze keuzes te toetsen? Kiezen wij voor vertrouwen in de toekomst, in elkaar, in onszelf, in een God, die liefde en toekomst voorstelt?
 (naar het blauwe bijbeldoosje)

18.00 u Zm. Fien Daems en Luc Verellen.

08.00 u        H. Mis.

Misintenties Geel-Zuid aanvragen

GEELS PASTORAAL NIEUWS

ASWOENSDAGVIERING
Woensdag 25 februari
vieren wij Aswoensdag. In de parochies wordt overdag een viering met asoplegging gepland. ’s Avonds zijn wij echter allemaal welkom op St.-Amands. Wij vieren samen Aswoensdag om 19.00 u in de kerk en nemen een start voor Broederlijk Delen in de zaal. … het wordt boeiend. Mensen van Geel en van ver erbuiten vertellen over India en we kijken samen naar de film. Kom je meedoen ???
Gie Goris bezocht reeds vijf keer India. Met zijn eigenzinnige kijk op India wil hij verduidelijken hoe sterke economische groei en onderontwikkeling er vandaag samen kunnen gaan. Een boeiend verhaal over ‘shining’ en ‘crying’ India.
Enkele Gelenaars , brachten in 2004 een tegenbezoek aan  Rachael Raykumari. Zij maakten er kennis met enkele partnerorganisaties van Broederlijk Delen. Een  boeiend ooggetuigenverslag! Ook nog in 2008 waren Gelenaars op reis bij projecten in India. Zij brengen ons hun boeiendste verhalen. Doorlopend Wereldcafé door Oxfam Wereldwinkel Geel.
Vastenfolders met een overzicht van de verdere activiteiten worden in de parochie verspreid en wij volgen stelselmatig mee in ons parochieblad

LUISTERCONCERT
Op zondag 1 maart om 14.30 u in P.C. Holvenia brengt "Gebak" een nederlandstalig kleinkunstprogramma om van te snoepen. Deze muzikale groep bestaat uit 4 enthousiaste mensen die gepassioneerd bezig zijn met muziek en liedjes. Samen vormen ze een perfecte harmonie: dat voel je, dat hoor je, dat zie je. Kom en geniet van "Een handvol liedjes": een ontspannende, unieke namiddag. Info: OKRA Holven: 014/58.86.24 of 014/58.63.46.

PANNENKOEKENDAG KVG-GEEL
Zin in een lekkere pannenkoek of in een croque-monsieur? Kom dan op zondag 1 maart tussen 14.00 u en 19.00 u naar het parochiecentrum van Ten Aard in de Vaartstraat. De Katholieke Vereniging Gehandicapten Geel zal u allen daar met open armen ontvangen en bedankt u alvast voor het positieve gevolg dat u aan haar oproep zal willen verlenen. 

DE KLEUR VAN ONS GELOOF
Een avond, waar wij zeker nog op terug komen. Iedereen, die met ons geloof bezig is, houdt best 24 maart al vrij. Wij trekken dan met de federatie naar de campus van K.H.Kempen voor een geloofsavond over de vele facetten van ons geloof.
Hou de datum al maar vrij !

Archief

Deze Week

Week 52 Week 01 Week 02 Week 03
Week 04 Week 05 Week 06 Week 07  

Externe Links