Liturgische Vieringen - Intenties

Week Nr.  29-30-31 -  18 juli 2007

21 - 22 JULI ZESTIENDE ZONDAG DOOR HET JAAR
HET BEZOEK VAN JEZUS BIJ MARTHA

28 – 29 JULI ZEVENTIENDE ZONDAGDOOR HET JAAR
VRAAG EN U WORDT GEGEVEN

4 – 5 AUGUSTUS ACHTTIERNDE ZONDAG DOOR HET JAAR
VOOR WIE ZIJN DIE VOORZIENINGEN DAN ???

18.00 u           Jgt Bertha Vangenechten, Jan Vangenechten, Louis De Pooter; Jgt Constantia Van Eynde, Karel Baetens en familie; Jgt Maria Mertens Fille Hellemans Fam Verboven Peeters; Jgt Mathilde Molenberghs Karel en Josephina Bens, Jul en Remi Dams

08.00 u           Morgenmis

18.00 u           Jgt Victor Peeters Maria Lievens; Zm Petrus Vermeulen en Dympna Leysen

08.00 u           Zm Gaston Krieckemans; Marie Claes familie Krieckemans Claes Hermans

18.00 u           Zm Josephina Hannes familie Spruyt; Alfons en Fons Steurs Denis en To Deceuster; Jgt Remi Dams Josephina Bens Jul Dams Karel Bens Mathilde Molenberghs; Jgt Paul Taels Toke Schroven Bernus Taels, kinderen Helena en Paula en kleinzoon Paul

08.00 u           Morgenmis

18.30 u           Mis in de bidkapel

Misintenties Geel-Zuid aanvragen

GEELS PASTORAAL NIEUWS

UW PAROCHIEBLAD TIJDENS DE VAKANTIE

* Dit blad moet drie weken mee. Op 8 augustus starten wij weer voor een heel jaar aan het normale tempo. Dan verschijnt nummer 32 voor de normale week van 11 tot 17 augustus en de teksten moeten op de gewone tijden binnen zijn, twee weekends voor verschijnen.

Wij weten het ook: ’t is ingewikkeld, maar wel duidelijk te volgen, als je elke stap afzonderlijk neemt.

AFSCHEID JAN MERTENS
Eind juni namen wij onder veel belangstelling afscheid van onze federatiecoördinator en pastoor van vier parochies Jan Mertens. Zo als hierboven uitgelegd is het nog te vroeg, om voor foto’s te zorgen, maar “uitgesteld is niet verloren. Volgende keer komen wij hierop terug en ’t zal niet de laatste keer zijn !!!!
Ondertussen wensen wij Jan “veel rust” toe, om alles bijeen te scharrelen en zijn nieuwe stek in te richten. Jan blijft bij ons en trekt achtereen in ’t oud gasthuis. … U hoort nog van ons !!!

EN PROFICIAT AAN DE OPVOLGERS
Eerst luidde de titel “welkom”, maar de opvolgers zijn niet nieuw in onze parochies …
Een nieuwe situatie kondigt zich aan ….
Bart Rombouts, medepastoor in Geel Zuid, wordt de nieuwe pastoor voor St.-Amands, Winkelomheide, Stelen en het Punt. Samen met Mia Schoofs, Paul Renders en Marcel Daems draagt hij voortaan de pastorale zorg in de parochies van Geel-Zuid. De nieuwe pastoor en de pastoresploeg worden aangesteld door de deken van de Zuiderkempen, Hans Vanackere tijdens een eucharistieviering op zaterdag 20 oktober om 15.00 u in de St.-Amandskerk. Een uitnodiging valt later in de brievenbus. Hou de datum alvast vrij in uw agenda!
Als federatiecoördinator wordt Jan Mertens opgevolgd door Marcel De Vries, lang geleden godsdienstleraar aan het stedelijk onderwijs en ooit ook nog eens dekenaal animator. Hij zal de zorg waarnemen over het samengaan en samen werken van onze 12 parochies “in goede en kwade dagen” naar een onzekere maar zeker goed bedoelde toekomst. Hier groeit een totaal nieuwe situatie, die vooral samen met het federatieteam zal moeten uitgetekend worden. Details volgen zeker na het groot verlof.

Kerkdiensten tijdens de vorige Weken

Deze Week

Week 52 Week 01 Week 02 Week 03
Week 04 Week 05 Week 06 Week 07 Week 08
Week 09 Week 10 Week 11 Week 12 Week 13
Week 14 Week 15 Week 16 Week 17 Week 18
Week 19 Week 20 Week 21 Week 22 Week 23
Week 24 Week 25 Week 26-27-28    

Externe Links