Liturgische Vieringen - Intenties

Week Nr.  11 - 14 maart 2007

17 - 18 MAART “4 de ZONDAG IN DE VEERTIGDAGENTIJD”
“ De verloren zoon ”

Twee broers kunnen elkaar niet luchten. Ze zijn als te dicht op elkaar staande boompjes. Ze verdringen elkaar om het zonlicht op te vangen. De vader heeft geen lievelingskind. Hij houdt van beiden even veel. De jongste bekeert zich naar het vaderhuis. De moeilijkste bekering, ook voor ons, is die van de oudste zoon: altijd je best gedaan, altijd opgepast en nu moeten gunnen dat de ‘genieter’, de ‘verbrasser’ even veel liefde krijgt als jij. Moeilijk, hé! De vader nodigt uit: “Kom, jongen, wees blij!” (uit het bijbeldoosje)

18.00 u           Zm Fons Vangheel. Jgt Ja, Vangheel, Julia Verwimp, Jannele en Jeanine Vangheel, Patrick en Door Verachtert, Jos Lathouwers, Jan Molenberghs ouders en familieleden, Alfons Vranckx. Zm familie Vranckx-Van Lommel

08.00 u           Zm Maria Deckers. Zm Marie Claes vanwege K.V.L.V

18.30 u           Mis in de bidkapel

Misintenties Geel-Zuid aanvragen

GEELS PASTORAAL NIEUWS

BIJBELAVOND IN ONS PASTORAAL HUIS
Morgenavond, 15 maart
gaat al de laatste Bijbelavond in de reeks “bijbel en leven” door in ons pastoraal huis in Winkelomheide. Je kan nog aansluiten. Je kan ook mee beslissen, of we verder gaan. We verwachten zeker de mensen van de eerste twee avonden terug aan tafel. Welkom om 20.00 u.

PANNENKOEKENDAG K.V.G.-GEEL
Zin in lekkere pannenkoeken of croque-monsieurs? Kom dan op zondag 18 maart vanaf 14.00 u tot 19.00 u naar de pannenkoekendag in het parochiecentrum van Ten Aard (in de Vaartstraat) om jezelf op dit kostje verwennen. Alvast bedankt namens de Katholieke Vereniging Gehandicapten van Geel. Iedereen van harte welkom!

DOE-DAG PEPERSTRAATJE
Al enkele jaren organiseert de middelbare school “ ’t Peperstraatje” een doe-dag voor leerlingen van het zesde leerjaar van alle lagere scholen. Ouders en leerlingen zijn vaak op de hoogte van de mogelijkheden van het algemeen secundair onderwijs, maar vaak hebben ze geen idee van wat er in het technisch onderwijs allemaal kan. Daarom nodigt 't Peperstraatje de jongeren uit voor een doe-dag, waarop ze kunnen kennis maken met allerlei aspecten van het technisch- en beroepsonderwijs. De doe-dag gaat door op zaterdag 17 maart, van 10.00 tot 12.00 u en van 14.00 tot 17.00 u. (inkom via Pas of Peperstraat. Alle andere inlichtingen, www.kogeka.be

VOLKSTUINEN EN LOBELIA
Op woensdag 28 maart  gaat er in het PC van St.-Amands aan de Werft een les bloemschikken door voor kinderen van 7 tot 14 jaar door van 13.30 tot 16.00 u. Thema is Pasen. Samen met de ervaren bloemschik(st)ers leren de jongeren er een mooi bloemstukje maken. Inschrijven kan tot 25 maart. De deelnemersbijdrage van 5 euro kan je storten op rekening 733-0137470-51 van Volkstuinen. Je krijgt dan het lijstje met mee te brengen materialen toegestuurd. Wegens het 75 jarig bestaan van Lobelia hebben we een leuke verrassing voor ieder kind. Wens je nog meer te weten, bel dan Lisette 014/58.72.36. Na alle toetsen, maken we er samen een keitoffe namiddag van.

VORMSEL EN PLECHTIGE COMMUNIE GEEL-PUNT IN 2007
Zondag 6 mei 07:
11.00 u: Punt
Het vormsel gaat op ´t Punt altijd door de 4e zondag na Pasen.

Kerkdiensten tijdens de vorige Weken

Deze Week

Week 52 Week 01 Week 02 Week 03
Week 04 Week 05 Week 06 Week 07 Week 08
Week 09 Week 10      

Externe Links